Şimdi Ara

199,9 TL Levis 512 Slim Taper Fit 4 Leaf Clover Adv Denim Pantolon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birebir aynı renk aynı modeli vardı bende ama ağından falan patladı 1 yıl sonra, öyle çok da sağlam değil yani. 1.85 80 kg bir insanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı modeli birkaç gün önce trendyol.dan aldım. Gelen ürünün arka cebindeki kırmızı levis etiketinin e harfi büyük, özellikle yabancı kaynaklarda büyük harfin orijinal ürünlerde olmadığı yazıyor. Sizler hangi siteden aldınız ve e harfi büyük mü?

• Bir tane de bordo atki ekleyip aldim . 150 ye geldi magaza teslimat ile bakalim nasil cikacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 501 bu fiyata düşerse hiç kaçırmam alırım
  • mb25 kodu geçerli değil diyor, güncel bir kod var mıdır arkadaşlar?
  • arkadaşlar, bunu faturası ile mağazaya götürsem başka beden ile değişim yaparlar mı?
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Yaparlar, yapmazlar fiyat farkı isterlerse genel müdürlükten yardım isteyin

• Bende düz kesim kullanıyorum , Amazon tr de sık sık düşüyor yalnız çeşit az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paçası diğer markaların aynı bedenlerine göre biraz kısa geldiği için iade ettim, bi boy büyüğünü sipariş geçtim. Ama 50tl indirim bitmiş olsun modrli beğendim aldım yine.

• Aynı rengin 501 ct modeli var gayet memnunum kışlık denilebilecek kadar kalın, ayrıca 511 modeli daha rahat ve kalıbı düzgün onun takibini sağlarsanız daha iyi olur 2 hafta önce trendyolda 149.90 a satıyorlardı 2 farklı rengini. Bir arkadaşta ağının yırtıldığından falan bahsetmiş 4 farklı 511 e sahibim bir kere ne bir ağ yırtılması nede solma oldu bu söylediğin Jack&Jones ve özellikle Mavi'nin kotlarında mevcut. Karıştırıyor olmayasın ? :)
  • ViperCry kullanıcısına yanıt
    Yok karıştırmıyorum. Levi’s dan başka pantolonum yok. Bir kere yaptırdım başka bir yerinden tekrar patladı. 512 serisinden 3 farklı pantolonum var. 501 ile karşılaştırmak mantıklı değil kesim itibarı ile 501 ler 512 ler kadar dar değil zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

levis ve JJ benim için hakiki kot üreticileri.

mavi, ltb, colins vs bu seviyedeki kotlarda en sağlamları levis ve JJ.
    Zaten kotlarının içine de şakalı bir şekilde kotu işiniz bittiğinde atmayın, başkasına verin o da giyer diye dayanıklılığını vurgulayan bir cümlelerini de yazıyorlar...

yalnız ben şeyi anlamadım... Levisin fiyatları hep buralarda. bu modelin özel bi güzelliği mi var onun şeyini kaçırdım ben galiba. Boynerde 200₺'ye 4 modeli var mesela. neden bu biri açıklayabilir mi ben de aydınlanayım
    Outlet ve tutulmayan modeller de ondan.. Biz kapanırken 1v1y den çiftini 150 TL ye almıştık. Üstelik de daha iyi modelleri. Hey gidi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Bir tane de bordo atki ekleyip aldim . 150 ye geldi magaza teslimat ile bakalim nasil cikacak.
    Kot geldi mi memnun musunuz, paçası kısa deniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Kot geldi mi memnun musunuz, paçası kısa deniyor

Alıntıları Göster
    Hocam geldi bence kisa degil ben 32-32 yim tam oldu , kalitesi iyi sadece rengi kislik bir renk degil bence

• sinergy kullanıcısına yanıt
    3-5 yıl önceki indirimden almıştım Levi's 501 ve 901 miydi diğeri neydi. 2-3 yıl zor dayandılar, dizleri patladı yırtıldı gitti çöp oldular.
    Kime miras olacak ondan!

Yurt içinde taşeron bir yere yaptırıyor işte ne kalitesi. Kalite eskide kaldı. Kendi mağazasından mavi aldım 6 ayda dizleri aşınmaya başladı, bir seneye giyilmez oldu. Üretim yeri Mısır yazıyordu, kalitesiz üretim, sözde! kaliteli marka. Gel de çık işin içinden.

• dediginiz gibi kalite eskide kaldı. özellikle ayakkabı ve kotlarda... zaten olması gerekenden fazlasını veriyoruz bari parasını haketsin. eskiden çorlu da fabrikaları vardı kapattı. ondan sonra baskalrına yaptırmaya başlamışlar demek ki!

• Aldığım en dandik kotta bile renk solması hariç bir sorun yaşamadım. Sizin kullanımınızda sorun olsa gerek. Hele dizden patlaması falan bayağı garip geldi.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    6 ayda aşınıp bir senede giyilmez hale gelen mavi kottan sonra 2-3 yıl dayanan Levi's kaliteli geliyor zaten hocam. Ama öyle ömürlük değil onu diyorum.
    İndirimde falan istediğim model denk gelirse yine Levi's almak istiyorum.

• Little big tavsiye ederim. İki adet 100 liraya çok iyi bence. Beden bulmak her zaman mümkün olmuyor sadece.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Mağazada mı online satış ya da farklı bir sitede mi hocam?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.