Şimdi Ara

1988 model MERCEDES G 280GE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Sahibindende bir adet mercedes bu aracdan mevcut.araci gittim gordum kasa cok basarili.bu arac hakki da bilgisi olan arastirmis olan kisilere bir kac sorum olacak ?

1) aractaki difransiyel kilit sistemi arazi vitesi ve arazi vitesinin yanindaki iki kol hepsi offroad icin.ama bunlar nasil kullaniliyor ?
    2) aracin altina ve yanlarina biraz baktim sanki arac 1988 degil 2088 de uretilmis gibi.bu seride kronik bir sorun varmidir?
    3) motor 140 binde ve yag yakma sorunu var.bu tamamen motor bitmis demekmidir ( ustaya gosterilmis sekman atilmasi gerekiyomus )
    4) arac uzerinde ve icinde hepsini ayni anda olmamak sartiyla yavas yavas zevkime gore islemler modifiyeler yapicam.koltuk doseme gibi yada offroad suspansiyonlar gibi yeni direksiyon vites topuzu vs bu araca uygulanabilecek degisik seyler hakkinda oneriniz olabilir mi ?

Araci hobi amacli yer yer offroad icin alicam.cok aktif bir kullanim olmayacak.bu tarz bir klasik arac alip biraz ugrasmak istiyorum.yardimci olabilecek arkadaslara tesekkur ederim

2012 GÖRÜNÜMLÜ - MERCEDES - BENZ G 280 - 1988 MODEL
    İlan No: 231070881
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-2012-gorunumlu-mercedes-benz-g-280-1988-model-231070881/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 88 model = 140.000km / yağ yakma sorunu

O araç muhtemelen 1.400.000km'den düşürülmüştür.
  • Bu tarz araçlara bakıyorsanız Land Crusier daha mantıklı olur en azından modeli yeni olur. Bu aracın 1980'i ile 2015 modeli arasında görsel olarak aşırı fark yok. Tamponları, farları filan değiştirince yeni model gibi oluyor. Zaten G serisinin özelliği de bu. Hastasıysanız alınabilir belki ama parçaları pahalıdır. Off-road için fazla masraf çıkarabilir. Ben olsam yeni kasa L200 alır geçerim ama zevkler farklı tabiki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir araç. Detaylı bilgi burda

https://www.youtube.com/watch?v=P1jccWTMqj4

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in çok sevdiğini biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 7 Ocak 2016; 2:52:12 >
  • bu kadar butcem olsaydi ve off road icin arac bakiyor olsaydim hic dusunmexen jeep grand cheroke alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sananebesanane kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusundum ama km sayacinda o kadar hane yok.bi tur donup gelmis desem aracta oyle bi havada yoktu.aracta macun dahi yok kaporta asiri temiz.baska bir nedende olabilir yag yakmasi.satanlar araci cozememis daha zaten :) ben soruyom onlarda bana soruyodu

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Ben ebaydan yada yutdisindan gelen arkadaslarim araciligiyla getirtcem biraz daha ucuza malolabilit.zaten aracin disinda pek bisey yok yapmislar hemen hemen herseyi ama icersi biraz vahim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.