Bildirim
1988 1989 1990 1991 Bmw 5.20i Nasıl Arabadır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
1 araç eski 2 apaçilerin eline düştüler 3 mekaniği çok fazla 4 yaşlandı yoruldular yanladılar hep
5 bir arıza verirse ocagına incir agacı diker 6 parçaları pahalı 7 çürümeye başladılar
işin kısacası temizleri yok gibi bişe temiz olanınıda 10 liraya alamazsın hor kullanılmış eski bir bmw ile de sanayide akraba olursun hem parana hem zamanına yazık öyle
ucuzada halledemezsin bana sorarsan e39 dan sonra en sevdiğim kasadır çok şahanedir çok severim ama akıl işi degil hocam. tercih sizin yinede.._____________________________ Opel Omega 2.5 V6 '00 -
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
1 araç eski 2 apaçilerin eline düştüler 3 mekaniği çok fazla 4 yaşlandı yoruldular yanladılar hep
5 bir arıza verirse ocagına incir agacı diker 6 parçaları pahalı 7 çürümeye başladılar
işin kısacası temizleri yok gibi bişe temiz olanınıda 10 liraya alamazsın hor kullanılmış eski bir bmw ile de sanayide akraba olursun hem parana hem zamanına yazık öyle
ucuzada halledemezsin bana sorarsan e39 dan sonra en sevdiğim kasadır çok şahanedir çok severim ama akıl işi degil hocam. tercih sizin yinede..
Yazdığın bir çok şeyin elle tutulur hiç bir yanı yok.
1- Araç eski olunca ne oluyor kuzenim 10 bine aldı 1990 model çokta güzel biniyor.
2- Apaçilenin eline falan düştüğü yok e30 ve e36 kasa kodlu 3 serileriyle karıştırdığınız ortada eski BMW konusu görür görmez apaçi muhabbetini yapmanın anlamı yok.
3- Mekaniği çok fazla ne demek ?
4- Bakınız 1 ve 2. madde
5- Motoru ölü değilse ocağa incir ağacı falan dikmez ayrıca parça sıkıntısı yok
6- Ayrıca parça sıkıntısı yok ve bir çok araçtan pahalı değil parçaları
10 dan başlayıp 17 ye kadar gidiyor fiyatlar mantıklı olan 11-13 arası vermektir ve o paraya alabileceğin modelleri geçtim şuan piyasada ki 2000 model hatta dahada üstü bir çok araçtan b sınıfı c sınıfı hangi model araç olursa olsun yalıtım olarak KONFOR olarak rahatlık ve genişlik olarak daha iyi bir alternatif bulamassınız sizin gibi düşünen ezbere bilmeden konuşan insanlar yüzünden insanlar 20 yaşında bile olsa böyle araba gibi arabaları bırakıp sırf daha yeni model olsun diye kutu kadar ne olduğu belli olmayan araçlar alıyorlar.
Konuyu açan arkadaşa gelirsek Türkiye de hala diri kalan çok yıpranmamış bolca 5 serisi mevcut iyi araştırırsan sürdüğün her an zevk alabileceğin iyiki almışım diyebileceğin bir araç almış olursun bundan en ufak şüphen olmasın._____________________________
-
Motor konusuna değinmeyi unuttum 6 silindir motorunun sesi ve homurtusu (özellikle 24 valf olanların) ciddi anlamda araçtan zevk alınmasını sağlıyor alt devirleri çok canlı olmayan 6 silindir motorun 3000-4000 devirden sonra ciddi anlamda ataklaştığını söyleyebilirim. Bana göre tam bir uzun yol arabası Ankaradaysanız görmeniz ve araçla ilgili fikir sahibi olmanız için yardımcı olurum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: La rue
quote:
ucuzada halledemezsin bana sorarsan e39 dan sonra en sevdiğim kasadır çok şahanedir çok severim ama akıl işi degil hocam. tercih sizin yinede..
Yazdığın bir çok şeyin elle tutulur hiç bir yanı yok.
1- Araç eski olunca ne oluyor kuzenim 10 bine aldı 1990 model çokta güzel biniyor.
2- Apaçilenin eline falan düştüğü yok e30 ve e36 kasa kodlu 3 serileriyle karıştırdığınız ortada eski BMW konusu görür görmez apaçi muhabbetini yapmanın anlamı yok.
3- Mekaniği çok fazla ne demek ?
4- Bakınız 1 ve 2. madde
5- Motoru ölü değilse ocağa incir ağacı falan dikmez ayrıca parça sıkıntısı yok
6- Ayrıca parça sıkıntısı yok ve bir çok araçtan pahalı değil parçaları
10 dan başlayıp 17 ye kadar gidiyor fiyatlar mantıklı olan 11-13 arası vermektir ve o paraya alabileceğin modelleri geçtim şuan piyasada ki 2000 model hatta dahada üstü bir çok araçtan b sınıfı c sınıfı hangi model araç olursa olsun yalıtım olarak KONFOR olarak rahatlık ve genişlik olarak daha iyi bir alternatif bulamassınız sizin gibi düşünen ezbere bilmeden konuşan insanlar yüzünden insanlar 20 yaşında bile olsa böyle araba gibi arabaları bırakıp sırf daha yeni model olsun diye kutu kadar ne olduğu belli olmayan araçlar alıyorlar.
Konuyu açan arkadaşa gelirsek Türkiye de hala diri kalan çok yıpranmamış bolca 5 serisi mevcut iyi araştırırsan sürdüğün her an zevk alabileceğin iyiki almışım diyebileceğin bir araç almış olursun bundan en ufak şüphen olmasın.
şuan piyasada ki 2000 model hatta dahada üstü bir çok araçtan b sınıfı c sınıfı hangi model araç olursa olsun yalıtım olarak KONFOR olarak rahatlık ve genişlik olarak daha iyi bir alternatif bulamassınız yazınızda bu konuya katılıyorum eyvallah. kuzeninize öncelikle hayırlı olsun e30 ve e36 larla karıştırdığım yok istanbuldayım ve günde 3-4 tane modifiyeli e34 bmw 5 serisi görmekteyim.
yazıma dikkat ederseniz çok sevdiğimi ve güzel araç olduğunu belirttim ancak temiz olmadıktan sonra sizi soğutur araçtan.
mekaniği çok fazla dediğim yani elektrikli koltugu olsun yol bilgisayarı olsun dijital kliması olsun bunun gibi donanımı fazla ve yaşı itibari ile bunlar masraf açmaya yatkın şeyler. eğri oturup dogru konuşalım buyrun bir gün gelin bir çayımı için beraber ustamı ziyaret edelim o size anlatsın biz yıllardır bu işleri yapıyoruz .
parça sıkıntısı var demedim ama ucuz da demedim sizin yazınızdaki birçok araçtan pahalı degil yazmışsınız tabiki güncel araçlardan pahalı degil ama 10 bin e alacagınız rover mitsubishi proton gibi araçlar hariç hepsinden pahalıdır parçaları
sizin gibi düşünen ezbere bilmeden konuşan insanlar yüzünden insanlar 20 yaşında bile olsa böyle araba gibi arabaları bırakıp sırf daha yeni model olsun diye kutu kadar ne olduğu belli olmayan araçlar alıyorlar.
bu üstteki yazınıza cevap olarak da imzama bakmanızı rica ediyorum Renault laguna D sınıfıdır 99 modeldir sınıfının en full u en konforlusudur hiçte kutu değildir yok yoktur bencede 2011 ve çogu 2012 b sınıfı c sınıfından üstündür.
mantıklı olan 11 - 13 arası vermek değildir mantıklı olan en temizine 10 lira vermektir yaşı belli başı belli mühendisler bile bir araca 15 yıl ömür biçerken almanya da vs bu araçları neredeyse kullanmazlarken bile bizim ülkemizde eskiye bit yağıyor iyi forumlar.
mesajıma cevap vermezseniz sevinirim amacım polemik yapmak degil arkadaşa yardımcı olmak ama bazı sözlerinizi kaba buludum iyi forumlar tekrardan._____________________________ Opel Omega 2.5 V6 '00
-
quote:
almanya da vs bu araçları neredeyse kullanmazlarken bile bizim ülkemizde eskiye bit yağıyor iyi forumlar.
Merhaba,
Geçen hafta Almanya'daydım.
E34 kasaların sedan ve SW kasaları yollarda canavar gibi gidiyorlar, çok da az değiller.
Hala dipdiri duruyorlar ve oradaki insanlar kullanıyorlar.
Fiyatları tabii ki çok ucuzdur.
Ama orada gördüklerimin hiçbirisi buradaki gibi anlamsız aksesuarlar ile bozulmuş değiillerdi.
Genellikle oynanmamış, orjinal kalanlar hala yollarda gidiyorlar. Ve insanların işlerini görüyorlar.
Temiz bir E34 bulmak ülkemizde artık hayal gibi birşey.
Ne yazık ki bu arabalar 3. ve 4. sahiplerinin ellerinde, arabayı ucuza da almanın psikolojisiyle ucuz çözümlerle geçici bakım ve tamir görmeye başladılar._____________________________
-
Alınır , binilir.. Yakıtı şahinden fazla değildir. Parçası protondan roverdan fazla değildir. Temizini bulmakda zor değildir 5 serisinde. Yalnız 91 ve yukarısını tercih ederim çünkü 24v. Aşağısı 12v. 12v yakıt değerleri daha yüksek. Dip not : aracına jant bile taksan dh üyeleri apaci olarak görüyor.www.bmwteam.net den daha detaylı bilgiler de edinebilirsin. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
yollarda kaynıyo bu modellerden pek çok kullanıcısı mevcut halen..bakımlı ve temiz kullanılmış eger bulabiliyorsan ilk sahibinden alman en saglıklısı olur...alınabilir... _____________________________ -
ÇÖP _____________________________ -
Hakikaten çok çok temizini bulmadıkça bu araçlar çöp..
özellikle 5.20 olanlar hiç ama hiç gitmiyor.
Bu tarz bir araba olması şart ise o fiyatlara Manda kasa mercedes falan bakın.. 300S , 300SL çok çok daha güzel araçlar..13-14 e temizleri bulunur._____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
Konu amacına ulaşmıştır teşekkür ederim bilgileriniz için arkadaşlar kitlenebilir konu _____________________________ Görünmez Bir Mezarlıktır Zaman...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı