Şimdi Ara

1976 domuz gribi salgınında aşılanan 46 milyon kişiden 4 bini nörolojik hasar gördü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belgeli video:
    https://www.youtube.com/watch?v=2jEKKmr3BTA

    Video, orjinali 60dk olan araştırma belgeselinin 15 dk'ya özetlenmiş hali. Bu 15 özet içinden birkaç alıntıdır:


    1:14 'de ABD başkanı, 1918 ispanyol gribinde dünya çapında 20 milyon kişi öldü diyor. 2015'te Bill Gates bu rakamı 65 milyon olarak ilettiği belirtiliyor; yani Bill Gates 1918'de başlamış bitmiş bir olaya kafasından 45 milyon ölüm ekliyor.

    1:27'de aşı olan bir TV spikerinin "influenza is a serious business" dedikten sonra aşılar güvenlidir, olması cok kolaydır, sizi hastalıklardan korur vs seklinde güvence vermeye çalışması dikkat cekiyor

    julie roberts aşı olmadan onca kusursuz sağlıkta ve aktif kadındı. Kasım 1976'da grip aşısı olan genç kadının ayaklarında uyuşma başladı. Kadın Guillain-Barré Syndrome kısaca GBS hastalığına yakalandığı ve tekerlekli sandalye ile dolaştığü görülmekte.

    2:40'da GBS hastalığının ölümcül olabildiği ve grip aşısı sonrası GBS geçirerek öldüğü iddia edilen 300 kişinin ailesinin bekleyen talepleri var deniliyor.
    3.00'den itibaren vücuduna felç inen kadınla söyleşi yapılıyor. Kadının söylediği şeyler ibret verici.

    5.40'tan itibaren CDC (hastalıklarla mücadele merkezi) eski başkanı Dr. David Sencer ile söyleşide 1.Ekim.1976'dan itibaren tüm Amerika halkına aşı verildiği sırada dünya genelinde kaç domuz gribi vakası vardı" diye sorulduğunda "birkaç vaka vardı ancak hiçbiri doğrulanmamıştı" diyor.

    6:50'den itibaren domuz gribi aşısıyla ilgili halkı bilgilendirme amaçlı broşürler dağıtıldığı ve broşürde aşıların test edildiği yazılıydı ancak testlerin sonuçlarından bahsedilmiyordu diyor. "daha sonra bir aşı daha geliştirildi ve o aşı 46 milyon amerikan halkına verildi o aşının adı X53A idi." "X53A test edildi mi" diye sorulduğunda 7:23'te CDC eski başkanı "I don't know" diyor.

    Düşünün 46 milyon insana bir aşı vuruluyor ve bu aşının test edilip edilmediğiini, bu işten sorumlu CDC'nin başkanı, tıp doktoru olan birisi "bilmiyorum" diyor!

    7.40'da aşıdan vücudu kısmi felç geçiren kadına aşı sonrası ciddi komplikasyonlar görüldüğü söylendi mi diye soruluyor, kadın "hayır sadece kolda yanma, hafif ateş tarzı şeyler söylendi" diyor

    8.15'te (o dönemde 50'li yaşlarında olan) CDC eski başkanına "birisi gelip aşı nörolojik hasar verebilir deseydi tüm Amerikan halkına aşı verir miydiniz (mass immunisation program; ceviri) " diyor başkan hayır diyor.

    9.10'da Doktor Michael Hedwick, aşıların nörolojik hasar verdiğini çalışmalarla doğrulandığını ve CDC başkanını bu konuda uyardığını söylüyor.

    9.36'da CDC başkanı bu konuda açıklama yaparken zorlanıyor, ve soruları geçiştirmeye çalışıyor.

    elimizdeki belgede dönemin birçok ünlü film yıldızı ve politikacı aşı olduğu belirtiliyor bu kişilerin aşı olduğunu biliyor musunuz denilyor, 11.00'da CDC başkanı "o belgeyi bilmiyorum ancak Amerika başkanı Ford'un aşı olduğunu biliyorum" diyor. "aşı olduğu belirtilen o kişilerin, aşı kampanyasında isimlerinin kullanılması için izin aldınız mı" diye sorulunca CDC başkanı "I do not know" diyor


    11:14'de dönemin ünlü film yıldızı Amerikan aktris Mary Tyler More'a "aşı kampanyasında isminizin kullanılmasına izin verdiniz mi" diye soruluyor More "hayır hiç sorulmadı" diyor. Doktorunuza aşı konusunda danıştınız mı? "doktorum aşı önerdi fakat enjeksiyon sonrası belirtilerden dolayı aşı olmaya direndim" diyor.

    Arkadaşlar, sanırım bu kadar bilgilendirme yeter. Ufak tefek çeviri hataları olabilir. Vaktim sınırlı. Ceviri hatalarından dogabilecek tartışamalarda aslolan videonun orjinalidir. Ceviride düzeltme önerileri olursa konuda ilgili kısımları düzenleyebilirim.

    edit: bozuk basılan karakter düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 8 Ocak 2021; 22:16:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1 dakikalık Türkçe özeti aşağıdan izlenebilir :


  • nucro kullanıcısına yanıt
    Benim gönderdiğim video da 60dk'lık belgeselin 15dk'lık özeti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 yaşına gelmiş tüm büyüklerimizin önünde bir plastik tablet kutusu hepsinin farklı farklı özellikleri mevcut hergün sabah akşam bu ilaçları kullanıyorlar sonrada kanser grip gibi oldu artık diye dert yanıyorlar anlamak mümkün değil
  • ozanbey86 kullanıcısına yanıt
    her yaştan insan ilaç kullanıyor. 20 sinde olup tüm sinir haplarını bilen ve coğunu denemiş kişiler var. Sinir ilaçlarının tuhaf isimlerini tiye alan şu listeye bir bak

    Lustral, Durbirazal, Atarax, Ataramha, Cymbalta, Kivirta, Strattera, Stratosfora, Anafranil, Karanfilli, Lityum, Hibridyum, Tegretol, Dogruol, Lithuril, Yutturil, Norodol, Yavasol, Akineton, Akiledon, Duxet, Nuxret, Melatonin, Melahattin, Xanax, Yanaks, Leponex, Durbiraz, Clonex, Clozetim, Prozac, Fisezak, Citilizan, Sitilinekoyem, Tranco-Buscas, Kafadankontaksas, Medazepam, Matmazelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.