arkadaşlar açıköğretim bölümüne de açtım konuyu ama oraya kaç saattir bakan yok burayada açayım dedim.aynen kopyalıyorum oraya açtıgımı ;
merhaba arkadaşlar. 25 yaşına kadar gss den kurtulmak için hiç çalışmadan ygs ye girdim ve 196 puan aldım. arkadaşım barajı geç aöf girersin dedi ama taban puanları görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. tercih döneminde lise diplama puanı (55.73) ygs ye ekleniyor mu? ekleniyorsa puanım kaça çıkar, bu puanla aöf girmek imkansız mı? lütfen yardım edin
up up.
GİRERSİN HOCAM EKLENIYOR
zederinoZ
kullanıcısına yanıt
inşallah hocam pek umudum yok ama. herkes bu sene ygs kolaydı falan diyor aöfün taban puanları fırlamaz umarım
hein34
kullanıcısına yanıt
fırlamaz hocam merak etme sen 215 puanın falan olur okul puanıda eklenınce rahat girersin :)
zederinoZ
kullanıcısına yanıt
az da olsa rahatladım hocam sağolun. bölüm tavsiyeniz var mı? (sayısal olmayan bi bölüm :D)
hein34
kullanıcısına yanıt
iibf bölümlerinden birini seç kamu yönetimi olabilir matematik az ben iktisat okuyorum aşırı mat var
kamuda muhasebe, istatistik ve matematik varmış çok zorlar diye düşünüyorum. anadolu aöfte yaşlı bakımı varmış, devlette iş imkanı olabilir mi acaba
hein34
kullanıcısına yanıt
kendin neyi yapabileceğini düşünüyorsan onu seç illaki biter bitirmek sorun değil iş bulmak zor ben osmangazide okuyorum ben ileriyi sıkıntılı görüyorum aöf için şuan kpss çok iyi olmazsa iş bulmak imkansız gibi birşey onuda göz önüne almak lazım :)
zederinoZ
kullanıcısına yanıt
sağolasın hocam çok yardımcı oldun
hein34
kullanıcısına yanıt
ne demek
baska yorumu olan yok mu, iyice emin olmak istiyorum aof e girebileceğimden
uuppp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme