Şimdi Ara

1922 (2017) | Netflix | Thomas Jane - Neal McDonough

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1922 (2017) | Netflix | Thomas Jane - Neal McDonough

1922 (2017) | Netflix | Thomas Jane - Neal McDonough

IMDb

FRAGMAN

Netflix, Stephen King'in kısa öyküsü 1922'yi sinemaya uyarladı.

Oyuncu kadrosunda Thomas Jane, Molly Parker, Neal McDonough, Brian d’Arcy James, Dylan Schmid gibi isimlerin yer aldığı 1922; Wilfred James’in maddi kazanç sağlamak için eşi Arlette’yi öldürmesini, bunu itiraf edişini ve sonrasında yaşadığı esrarengiz olayları konu alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise These Final Hours filmine imza atan Zak Hilditch üstleniyor.

Film; aynı zamanda başrol oyuncusu Thomas Jane’in, The Mist ve Dreamcatcher filmlerinden sonra yer aldığı üçüncü Stephen King uyarlaması olma özelliğini taşıyor.

https://www.birgun.net/haber-detay/netflix-ten-stephen-king-uyarlamasi-geliyor-181033.html

Filmi 2 gün önce izledik, baktım ki forumda konusu yok açayım dedim. Film ilk başlarda ağır başlıyor biraz ağır ilerliyor ancak ilerledikçe kan dondurucu şeyler görmeye başlıyoruz. Çok iddialı değilim ama filmde -özellikle de gerilim ve psikolojik gerilim konusunda- etkileyici sahneler mevcut. Thomas Jane çok sevdiğim oyunculardan biridir. Burada da tam bir yaşlı çiftçi olmuş. İzlenecek film bulamıyorum diyen varsa şöyle bir şans tanısınlar derim. İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Aralık 2017; 2:20:37 >

• Netflix'in genel olarak kalitesi konusunda yazdıklarına katılıyorum. Kalite konusunda stabil değil. Bazen çok iyi bazen çürük çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda yazılanlara katılıyorum. Keşke çöp dizi-filmlere bulaşmasalar. Kaliteleri çok daha üst seviyede olabilir. Bright filmi de patlamış mesela söylenenlere göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer hoşuma gitti en kısa süre içerisinde izleyeceğim. Thomas Jane ne kadar yaşlanmış öyle.

King'in bu romanını okumamıştım, romanıda merak ettim.
  • 48 yaşında. Rolü gereği makyajla yaşlı gösterilmiş. Ama ben de The Mist (2007) ve The Punisher (2004) filmlerinden sonra gördüğümde bana da çok yaşlı görünmüştü ama bu hâline alıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam düşün nasıl şaşırdıysam aklıma makyajla yaşlandırma falan gelmedi bile. Benimde aklımda en son Punisher ve Mist filmlerindeki hali kalmış.

Leatherface'i indirmemiş olsam bu akşam bunu izleyecektim.
  • güzele benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.