Şimdi Ara

1920x1080 de oynamak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce ne performans dususu yaratir mi? grafikler cok guzel gorunuyor. ak ve m4 da pek bir sorun yok sprey yapiyorum zaten . ama awp sıkıntı alismaya calissam mi sizce yoksa 1280 de devam mı etsem. full cozunurlukte oynayan varmı

• Bilgisayarına bağlı bir fps düşüşü olur. Ben oynuyorumdum bu çözünürlükte ama masaüstünü satınca laptopa kaldım düşürdüm çözünürlüğü.

Awp'yi fazla oynamıyorum ama yüksek çözünürlükte awp oynayınca daha çok kaçırıyorum. Yüksek çözünürlükte spray daha kolay bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Bilgisayarına bağlı bir fps düşüşü olur. Ben oynuyorumdum bu çözünürlükte ama masaüstünü satınca laptopa kaldım düşürdüm çözünürlüğü.

Awp'yi fazla oynamıyorum ama yüksek çözünürlükte awp oynayınca daha çok kaçırıyorum. Yüksek çözünürlükte spray daha kolay bana göre.

Hocam fps 100 alti dusmuyor full c9znurlukte 150 civari normal de. Fark ettim ak ve m4 sprayi biraz daha iyi. Sanirim full conurlukte devam edicem awp ile isim yok zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csgo full ayarlarda oynanmaz pc isterse 20 bin lira olsun profosyonel gamerler 1024 de ve en düşük ayarlarda oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profesyonel oyuncular 1024 de oynuyor diye bizde onda oynıcaz böyle bişey yok herkes rahat ettiğinde oynar ama;

çözünürlüğü düşürüp 4:3 oynadığında, low oynadığında oyun çamurlaşır, basitleşir,fps artar ve mikro donmalar daha minimal olur.
  • [IMDB=]
    quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Csgo full ayarlarda oynanmaz pc isterse 20 bin lira olsun profosyonel gamerler 1024 de ve en düşük ayarlarda oynar

Şu kafadan kurtulun artık sanki bütün pro oyuncular 4:3 oynuyor. Bilgisayarlar eskisi gibi değil yüksek çözünürlükte de akıcı bir şekilde oynayabilirsin. 1.6'dan alıştığı için oyuncular genelde düşük çözünürlükte oynuyorlar mesela bunu değiştirenler de var mesela gtr 16:10 oynuyor şimdilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 19 Ocak 2018; 20:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

[IMDB=]
    quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Csgo full ayarlarda oynanmaz pc isterse 20 bin lira olsun profosyonel gamerler 1024 de ve en düşük ayarlarda oynar

Şu kafadan kurtulun artık sanki bütün pro oyuncular 4:3 oynuyor. Bilgisayarlar eskisi gibi değil yüksek çözünürlükte de akıcı bir şekilde oynayabilirsin. 1.6'dan alıştığı için oyuncular genelde düşük çözünürlükte oynuyorlar mesela bunu değiştirenler de var mesela gtr 16:10 oynuyor şimdilerde.

Oyunu 2 senedir oynuyorum ilk başta tüm ayarları fulledim 1920*1080 oynadım 6-7 ay ekranda herşey küçücük karakterler ince uzun vurması zor ondan sonra düşürdüm 1024 yaptım ekran basık karakterler şişmanlaştı aim almak daha kolaylaştı mesafelerde yakın gibi oluyor öyle olunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k Tv'de Playstation 4 Oynamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangisinde daha rahat oynuyorsan kendini rahat hissediyorsan onda oyna.
  • Smoke,molotof ve çatismanin ortasinda 1920x1080 de fps çok düşüyor bende,fps dusunce mouse yavasliyor gibi oluyor o sebeple oynamiyorum,sen bakicaksin fps düşüşü rahatsiz etmezse oyna. Bana göre spray yapmasi en rahat çözünürlük aimi asagiya cok stabil sekilde indirebiliyosun. Shroud bu cozunurlukte oynuyor mesela,awp oynayanlardan fl0m ve swag var prolarda bu cozunurlukte oynayan. Fps catismalarda düsmese oynarim,onun yerine 1024x768 black bars ile oynuyorum 16:9 a benziyor streched deki gibi adamlar enine gerilmiyor,fps sorunu da yaşatmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 24 Ocak 2018; 5:43:13 >
  • Hokky kullanıcısına yanıt
    Mikro donmalar derken?

• Ben denedim, fps problemim yok, fullhd'de 500fps alıyordum ama olmuyor, çok dikkatim dağılıyor.

düşük çözünürlük, büyük crosshair yapıyorum ortasında boşluk bırakıyorum crossun, oradan basıyorum mermiyi
  • bende i5 4460 + gtx 960 var mesela.ekran kartını overclocklamadan kullanınca adamı görünce ateş etmeye başlıyosun ya tam orda oyun donuyor çok az belli olacak şekilde

• Hokky kullanıcısına yanıt
    Tek bende olmuyormuş iyi :)

• Benim laptopta 1920x1080 çözünürlükte fps 100'ün altına düşüyor.
    Hal böyle olunca smoke molotof atan oldumu fps 40'lara kadar düşüyor.
    Bu yüzden en ideali 1024x768'dir bence.
    Ama daha iyi bilgisayarım olsaydı 1920x1080'de oynamak isterdim.
  • bende anlamadığım bi şekilde 1280 1024'de de 1080p'de de aşağı yukarı aynı fps var
  • quote:

Orijinalden alıntı: legit

bende anlamadığım bi şekilde 1280 1024'de de 1080p'de de aşağı yukarı aynı fps var

Gölge kalitesi, efekt kalitesi, shader detayı falan hepsini en düşüğe çektiniz mi?

Bide keskinliği yumuşatma modu da önemli devre dışı bırakmayacaksanız en fazla 2x MSAA olsun.

• cpu bottleneck

• f0rest kullanıcısına yanıt
    bottleneck oldugunu sanmıyorum g4560 ın gt1030 a darboğaz yapması asagı yukarı imkansız

cpu-gpu kullanımına bakayım bi sonra editleyeceğim

edit: 1280 1024 Average framerate: 137.60

ulletical fps bench mapinde denedim ortalama fps 130 , kart bazen yatıyor bazen %100 e varıyor smoke yanında vs , ama o sırada işlemci yatıyor

ama genel olarak işlemci %80 civarlarında gpu %60-70 civarlarında idi ,

1080p Average framerate: 113.64

burada baktığımda bariz bir şekilde kart %90 lardan aşağı inmedi nedense

cs işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için test sonuçlarının boyle oldugunu düsünüyorum cünkü baska oyunlarda kart 100den asagı inmiyor zaten

fps de çok sıkıntı değil 75hz kullanıyorum nasıl olsa

edit 2 : düşük çözünürlükte darboğaz yapıyor olabilir diyorsan doğru hocam mesajını şimdi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben husrana komsuyum -- 25 Ocak 2018; 11:28:43 >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    global shadow - high
    model texture - low
    effects -low
    shader -low
    x4 msaa
    fxaa off
    diğer 2 si de off
  • 1080p cs kötü olur
    cs eskiden beridir düşük çözünürlükte oynanır. profesyonel oyuncular dahil
    800, 1024 ya da 1280.. amaç hedefleri daha büyük görüp, mouse çevirmelerin daha kısa ve net olmasıdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.