Şimdi Ara

190binde dizel Focus 2.5 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 model 1.6 dizel manuel titanium paket.
    Araç 190binde. Hb kasa, sedan değil.
    7bin tramer, sadece çamurluk ve far değişmiş, kapıda lokal boya var.

Fiyat 89 bin.

Araç hakkında hiç bilgimiz yok.
    Sadece arkadasım önceden focus1 kullanıyordu.
    Öncelikle fiyat uygun mu sizce?
    Bunun kilometresi yüksek fakat ford motorlarını hiç bilmiyorum.
    Alsa sıkıntı yaşatır mı?
    Ben olsam almazdım ama yine de sizlere danışmak istedim.
    Özellikle araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 13 Eylül 2020; 15:31:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır
  • Güzel kardeşim bak en samimi duygularımla yazıyorum.Yapma 11 yaşında 200 binde ne oldugu belli olmayan araç alma. Ayda ortalama 1000 lira tamirine verirsin Git 2017 clio al 1000 kat iyidir
  • kesinlikle alınacaksa, düşünülebilir.
    iyi değil ama şuanda piyasa bu.
  • Focus 2.5 Titanium güzel araçtır
  • 190.000 Kmye gelmiş 2009 model araca o para verilmemeli. Biner misin evet, satar mısın kolaylıkla. Kar da edersin. Fakat aracı yürütme maliyeti olarak masrafın çok olur. Şahsen 80-90 bine çıksam 2015 üstü araç alırdım.
  • o fıyata hemen al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakımı ve geçmişini bildiginiz bir araç olsaydı bence alınırdı. Ancak ne olduğu hakkında bilginiz yok. Kmsi düşürülmüş olması da muhtemel. 11 yıl için 190 bin km oldukça düşük.

Daha yüksek modelli benzinli ya da lpgli Japon ya da Kore araçlarına yönelmenizi tavsiye ederim. Çok daha masrafsız ve sorunsuz olacaktır.

Dizel araçlar km arttıkça bakım maliyetleri ve masraf çıkaracak parçalar ciddi oranda artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Collection 2010 sattım 1ay önce. Sattığımda 183 bindeydi. Motor açısından hiçbir sıkıntım yoktu sestir bilmem nedir bindiğim süreçte bana sorun çıkarmadı. Fazla binemedim 12bin km falan bindim bindiğim süreçte de bana sorun çıkarmadı. Sattığım araç 90hp idi çekişte falan sorun yoktu gayet atikti ama son hızda falan fazla iyi değildi tabii. 110hp olan modellerde turbo yağlama sorunu var her araçta olacak diye bir şey yok ama önemli bir sorun. Araç sert bir araç yol tutusuyla meşhur zaten malum biraz konforsuzdur ama direksiyondaki hissiyat falan çok güzeldir hala özlüyorum. Zamanında sıfır alıp kullanmak isterdim gerçekten seviyordum ama kmden dolayı sattım daha yeni bir araç aldım. Araçta kullanılan dizel motor Ford'un değil bu arada PSA grubuna ait. Ek olarak yol sesi yalıtımı fena değildir, rüzgar yalıtımı fazla iyi değil, motor sesi de fazla gelmez olması gerektiği kadar. Yakıt olarak ne çok yakar ne az, ortalama bir dizel motor kadar biraz da sağ ayağınıza bağlı. Ben aldığımda lastik triger devirdaim v kayısı filtre yağ motor takozu değiştirdim temel bakımları yaptım eğer alınacaksa size de tavsiye ederim. İyi pazarlık edin piyasada bu kasa focus çok olduğundan alternatifiniz bol illa tek arabaya takılıp kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 13 Eylül 2020; 19:36:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.