yorumlarınızı buraya yazın tüm fenerbahçe grupları...bekliyorum.... ayreten grup tezavratuar larınızı bekliyorum....
2. golümüzden 5-10 dakika sonra Beşiktaş tezahüratlarını dinledik televizyonda maç bitene kadar..." ------------------------------------------------------------ "İnönü gibiydi tüm maç 2.yarının bir kısmı hariç bjklıları dinledik..." ------------------------------------------------------------ "sadece gfb bağırdı....gelmeyin ulan!! çekirdekçiler istemioruzz sizii. olmzaz olsun sizin gibi fenerbahceli..." ------------------------------------------------------------ "gurur duyulacak bir olay mı vardı bütün maç Besiktaslilarin sesini dinledik hayret bişey ya" ------------------------------------------------------------ "hocam aynı macımi izledik acaba. ben koca maç onlari dinledim" ------------------------------------------------------------ "cok kotuydu tribunumuz 0-2 nin etkisi buyuk tabi" ------------------------------------------------------------ "Fenerin kalesiymis Izmir. Gördük. Taraftarimiza noluyor?" ------------------------------------------------------------ "tribün kötüydü" ------------------------------------------------------------ "Bende seyircimizi tebrik ediyorum, sinema gibi mac izlediler hepsine helal olsun..
Sadece yol tepmekle taraftarlik olmaz" ------------------------------------------------------------ "Alıntı: Mesajı Gönderen : onlyfenerbahce sadece gfb bağırdı....gelmeyin ulan!! çekirdekçiler istemioruzz sizii. olmzaz olsun sizin gibi fenerbahceli