Şimdi Ara

19 yasindayim borclarim var intihar edecegim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslarima bazi bankalara yaklasik 2500 3000 tl borcum var. Calisarak kapanabilecek borcta degil. Bankalar mesaj atip duruyor. Ailemin durumuda kotu. 2 3 gundur uyuyamiyorum. Icimi dokmek icin konu actim. Anlatacak kimsem yok. Yerken dusunecektin diyenler olabilir. Ev kirami odemek icin okul masraflarim icin bu kadar borca girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazın girseydin ya işe ailenin yanında kalırken fazla harcamazsın zaten rahat rahat kapatırdın. Hala girebilirsin. 2-3 bin için kimseye bir şey olmaz.

• Cok fazla bir borc degil. Kapatabilirsin kolayca

• Nasil yaptin

• 2500-3000 borcmu ? Ve onun için intihar ediceksin ha millet cildirmis

• borclanmak kötü işsizken neden borclandın
  • 19 yaşındasın bir işe girsen en kötü asgari ücret alıyorsun,borçları yapılandır ya da aracı firma ile konuş bir miktarını öde gerisini çalışarak 2-3 ayda kapatırsın

parayı yerken sorun yok ödemeye gelince ağlıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

19 yaşındasın bir işe girsen en kötü asgari ücret alıyorsun,borçları yapılandır ya da aracı firma ile konuş bir miktarını öde gerisini çalışarak 2-3 ayda kapatırsın

parayı yerken sorun yok ödemeye gelince ağlıyorsun

Yemedim ev kirasini odedim ailem para gonderemedi. Okul hayatim ev okuk seklinde gecti hic ek harcama yapmamaya calistim

• Kardeşim bişey dicem bsk çok ciddiyim. Bi perşembe günü camiye git. İmamla konuş 3k borcum var intihar etmeyi düşünüyorum de. Adamı ikna et. Cuma günü camide senin için para toplasinlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe girsen 2 aylık maaşın.Dert ettiğin paraya bak sen bide bizim durumumuzu görsen...
  • Ben de o yollardan geçtim, tabi 19 yaşından büyüğüm de üniversite zamanlarımda çok borç yapmak durumunda kaldım. 3 kredi kartı 1 de yurt borcu vardı. Toplam 6bin falandı borcum, yurt borcu da avukata verilmişti. Öğrenci ve çalışmayan birine göre borç çok geliyordu (ölüm aylığı aldığım için sigortalı bir işe giremiyorum, yasal olmayan bir işe de girmek istemedim) Kredi kartlarını kapattım avukat borcunun da 3500ünü ödedim yaklaşık 1000 lirası falan kaldı 3-4 ay sonra o da bitecek. Ondan sonra da rahatlayacağım. Ben halledebildiysem sen de rahat rahat halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 13 Ağustos 2016; 13:53:18 >
  • İntihar edersen ölürsün,
  • 100-200k borcu olanlar var. 3000 borç mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ay çalışarak ödenebilecek bir borç.

Benim yaşım 23 , 1 hafta önce 30 bin TL kredi çektim. 7 bin TL de önceden vardı, ayda 400 Euro kadar da okul taksidi gelmeye başlayacak. Çalışıp ödeyeceğiz mecbur..

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 13 Ağustos 2016; 14:12:57 >
  • Nasil borc yaptin kredi vermezler ki kaet borcu mu anlamadim?

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Nerde calisiyorsun da o kadR kredi cekebildin?

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Nerde calisiyorsun da o kadR kredi cekebildin?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 19 Ağustos 2016; 8:05:31 >
  • 2 3 bin ne ki

Benim bakkala borcum

• Ben de dedim 20bin falan 2bin odersin azimle ise gir calis kardesim intihar cozum degil

• 2500 tl borcum var çalışarak ödenecek borç değilden sonrasını okumadım. 2 aylık asgari ücretle çalışsan kapanır la kafa mı buluyon sen ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.