Evet Türkiye Cumhuriyet'inin içinde başka bir cumhuriyet kuranda babam zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: r0bb3n59
Zaten Bütün Milli Değerlerimizin İçine Edildi (: Bir Bu Kalmıştı (: Daha Neler Gorucez Bakalım (:
Ben Fenerbahçe Cumhuriyeti Lafına da Karşıyım (: Siz Fenerbahçe Cumhuriyetini Desteklediğimi Sanıyorsunuz Galiba (:
kıyamam
Şimdi, Galatasaraylılar Cumhuriyet bayramını daha bir şevkle heyecanla kutlarlar da Fenerliler Beşiktaşlılar bundan sonra hiç kutlamaz yahu...
Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim de dostum, 19 Mayıs ta olanı Atatürk`ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim de dostum, 19 Mayıs ta olanı Atatürk`ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...
Yuh bana... Hangi kafayla yazdımsa artık... Fener Cumhuriyeti falan derken hatları karıştırmışız...Kendime tek ayak üstünde durma cezası veriyorum şimdi... Doğum günüm bile 18 mayıs benim üstelik...
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Yuh bana... Hangi kafayla yazdımsa artık... Fener Cumhuriyeti falan derken hatları karıştırmışız...Kendime tek ayak üstünde durma cezası veriyorum şimdi... Doğum günüm bile 18 mayıs benim üstelik...
Cumhuriyet bayramı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Cumhuriyet bayramı mı?
La konuda o kadar çok Cumhuriyet lafı geçiyo ki sonunda beni de sapıttırmışlar işte...
quote:
Ben Fenerbahçe Cumhuriyeti Lafına da Karşıyım (: Siz Fenerbahçe Cumhuriyetini Desteklediğimi Sanıyorsunuz Galiba (:
fenerbahçe cumhuriyeti ne ya ? ingilizler republic of banana diyordu sizin için
quote:
Orijinalden alıntı: TheM
quote:
fenerbahçe cumhuriyeti ne ya ? ingilizler republic of banana diyordu sizin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme