Bildirim
19' LCD monitör için cs ayarları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende de 19" LCD kare var. Ben de 1024x768 oynuyorum. En iyi ayar o, daha düşük olunca çok büyük oluyor, yükseltince de çok küçük. Eğer 100FPS alabiliyorsan sorun olmaz zaten. Son çözünürlük te olsa 100FPS aldıktan sonra pek önemli değil bence.
Tüm prolar 800x600 oynuyor diyorlar filan ama boşver takma sen, o ayarlarda üstüme adam tanımam.
-
Menüde 100 fps ama oyuna girince 40,50,60 falan oluyor. 800x600de de aynı. 16 bitte de aynı... -
800x600 32 bit en iyi cs ayarı bana göre -
quote:
Orijinalden alıntı: Pwnz`
Menüde 100 fps ama oyuna girince 40,50,60 falan oluyor. 800x600de de aynı. 16 bitte de aynı...
Ekran kartının markası nedir? Eğer nVidia kullanıyorsan bu yolu takip ederek FPS yükseltebilirsin.
Sağ tıkla, nVidia Control Panel>3D Settings>Adjust Image Settings With Previev(dönen nVidia logosu var)>En alttaki benim ayarlarımı kullan veya ingilizceyse Use my prefence emphasizing kutusuna tik at. Sonra da alttaki Performance-Quality ayarlama yeri var, oradan Performance'ye getir ve dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates
quote:
Menüde 100 fps ama oyuna girince 40,50,60 falan oluyor. 800x600de de aynı. 16 bitte de aynı...
Ekran kartının markası nedir? Eğer nVidia kullanıyorsan bu yolu takip ederek FPS yükseltebilirsin.
Sağ tıkla, nVidia Control Panel>3D Settings>Adjust Image Settings With Previev(dönen nVidia logosu var)>En alttaki benim ayarlarımı kullan veya ingilizceyse Use my prefence emphasizing kutusuna tik at. Sonra da alttaki Performance-Quality ayarlama yeri var, oradan Performance'ye getir ve dene.
Dediğini yaptım sağol. Zaten daha önceden Vertical sync'ydi sanırım onu kapatmıştım. Şimdi deneyim bide...
@Sylar. 19"'te 800x600 yapınca yazılar çok büyük oluyor. Ekranın yarısını kaplıyor. 1024x768 iyi şimdilik...
-
19" LCD ekranda çok uzun bir süre 640x480 Large oynadım ve gayette iyiydi. Şimdi 800x600 Large 32 bit -
Refleshlock programı ile yanlardan keserek 640x480 veya 800x600 idealdir. -
Yüksek ayarlarda 100FPS alıyorsak yine de sorun olur mu ki? Oyunu etkiliyor mu bukadar? -
Aslında düşük ayarlar hep iyidir. Oyun küçüldükçe pixel sayısı azalıyor ve akıcılık artıyor. Yani en iyisi bence 640x480 -
quote:
Orijinalden alıntı: dotzher
Aslında düşük ayarlar hep iyidir. Oyun küçüldükçe pixel sayısı azalıyor ve akıcılık artıyor. Yani en iyisi bence 640x480
Haklısın, hatta lcdlerde hep şikayet edilen şey yırtılmalarda oluşmuyor düşük çözünürlükte. Fakat dediğim gibi yazılar ekranın yarısını kaplıyor ve oynamak mümkün olmuyor... -
Çözünürlük ne kadar düşük olursa headshot yapmak o kadar kolay oluyor CS 1.6'da, o yüzden çoğu oyuncu 17" CRT + 640x480 oynar, siz de olabildiğince düşük çözünürlükte oynayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Çözünürlük ne kadar düşük olursa headshot yapmak o kadar kolay oluyor CS 1.6'da, o yüzden çoğu oyuncu 17" CRT + 640x480 oynar, siz de olabildiğince düşük çözünürlükte oynayın.
Sen neyde oynuyosun? -
quote:
quote:
Çözünürlük ne kadar düşük olursa headshot yapmak o kadar kolay oluyor CS 1.6'da, o yüzden çoğu oyuncu 17" CRT + 640x480 oynar, siz de olabildiğince düşük çözünürlükte oynayın.
Sen neyde oynuyosun?
Ben sana söyleyim bakalım doğru mu değil mi
Benq 22" Full HD ile yanlardan keserek 800x600
-
quote:
Orijinalden alıntı: leech
quote:
Sen neyde oynuyosun?
Ben 22" monitörde 1024 x 768 olarak oynuyordum. 800x600 ve 640x480'de görüntü berbat oluyor 22" monitör ile. -
quote:
quote:
quote:
Sen neyde oynuyosun?
Ben 22" monitörde 1024 x 768 olarak oynuyordum. 800x600 ve 640x480'de görüntü berbat oluyor 22" monitör ile.
Evet, maalesef görüntü hiçte hoş olmuyor ama 800x600'den vaz geçemiyorum şahsen ben
-
quote:
quote:
quote:
Sen neyde oynuyosun?
Bu kesme işi ne oluyor açıklar mısın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates
quote:
quote:
quote:
Sen neyde oynuyosun?
Bu kesme işi ne oluyor açıklar mısın?
Geniş ekran monitörü kare haline getirme mantığıdır. Bazı monitörlerde kendi menüsünden görüntü boyutu kısmından auto yapılabiliyor. Olmayanlarda ise refleshlock gibi programlarla yapılıyor bu olay..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X