Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Ağustos 2022; 15:1:39 >

• almadan önce böyle bir araştırma yapmak güzel tabi ama bu durumda sen hangisine karar verdin?

en iyi görüş açısı philips te, en iyi tepki süresi ise neovo ve samsung wide da
    ayrıca en iyi kontrast değeri de lg de,

bunu alayım derken diğerinin başka bi özelliği kafa karıştıryo,
    sonra da işin içinden çıkılmaz bi hal alıyo,

kolay gelsin .....
  • Araştırmadan hiç bir ürünü almam. Herkesede tavsiyemdir.
    SONY SDM-E96D 19" 8 ms
    SAMSUNG 940BW 19" WIDESCREEN 4MS
    alacağım. Pc de film 1 ayda bir izlerim dvd playerımda divx yok anca divx elime geçicekte ozaman açıcam pc de. genelde internet ve oyun hangisi mantıklı olur. bu arada ekran kartımda 1440 900 ayarı yok 1280 e 1024 ten direkt 1600 e 1200 e geçiyo. wide alırsam sorun olurmu?. LG ekranların fosforları çabuk bitiyo dedilerdi ne kadar doğru? sony sanki en mantıklısı gibi o yüzden ama kullananlardan ve benden daha bilgililerden yardım bekliyorum.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Ölü piksel garantisi fiyatları biraz daha arttırıyor.Yani en azından benim gördüğüm öyle ..
    Benim merak ettiğim şu wd(1440x900) olayı görüntü ekrana nasıl oturuyor acaba?..
  • evet yani bnm ekran kartım max 1024 e 768 de takılmadan oyun oynatabiliyorsa bu 1440 a 900 küsür ekrana geçersem görüntüde nasıl bir şey olur?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.