Şimdi Ara

19 Ekim 2012deki şikayetiniz devam etmektedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Ekim 2012deki şikayetiniz devam etmektedir ttneti aradım telefonda böyle birşey geldi peşine devam etti devam etmek için 1i çagrıyı sonlandırmak için 2yi tuşlayın halbuki en yeni şikayet taş çatlasa 1ay.. oda sikayetvara felandı hatırlamıyorum bu ne beyler yahu..

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

19 Ekim 2012deki şikayetiniz devam etmektedir ttneti aradım telefonda böyle birşey geldi peşine devam etti devam etmek için 1i çagrıyı sonlandırmak için 2yi tuşlayın halbuki en yeni şikayet taş çatlasa 1ay.. oda sikayetvara felandı hatırlamıyorum bu ne beyler yahu..

Abi bizi interneti sınırsız kullandığımız halde ttnetten 44 1 500den arıyorlardı.Bundan 4-5 ay önce dediğim olay.
    Sonra olanları anlatayım ama şunu söyleyeyim o zaman airties rt 205 modem kampanyası vardı.O kampanyayla üye olduk internete.Telefonluydu internet.Ben leech debrid işleri derken önceden 4-5 gbı anca görürken internette ,1 yıldır 100 gbın yukarısında kullanıyorum neti.4-5 ay önce(telefonlu internet kullanıyoruz sınırsız) ttnetten arıyorlar zırt pırt.Babama telefonla tarife değiştirmişler(ev telefonu tarifesi).Bir baktık ay sonu,fatura kabarık.kimseyide aramıyoruz.Ttnete gittik tarife değişmiş ,babam diyor ki tarifeyi iptal ettirene kadar canım çıktı.Bir de tarifeyi değiştirmişsiniz şu kadar tutar borcunuz var, onu öderseniz iptal edersiniz girdiğiniz taarifeyi.Yani eski tarifeye dönmek için şu kadar ücrette ödeyeceksiniz diyorlar bir de, seve seve ve başka kelimeler var onları söylemeyeyim ödedik.
    Şimdi ttnetten 444 1 500 lü numara arasın asla ve asla açmayız ailecek.Tavsiyem itimat etme.Bir durum varsa ttnet adresine makbuz ,fatura falan gönderir.Ya da boş bir gününde gidersin ttnetin ofisine, müşteri hizmetlerine böyle böyle arkadaş sorun nedir?Ben niçin rahatsız ediliyorum 444 1 500lü numarayla ,sizi gerekirse savcılığa veririm benim işim gücüm var dersiniz Halit Ayarcı olaraktan.
    Ama sakın ha açmayın 444 1 500 lü numaraları ,benden tavsiye.

• 4441500 Avea Müşteri hizmetleri numarasıdır.
  • Evet biliyorum.Sütten ağzımız yandı, neymiş fazla kullanıyormuşuz interneti ,başka tarifeye geçebilirmişiz(fazla para verin demeye getiriyorlar akk yetmezmiş gibi)
    Biz 4-5 senedir adsl abonesiyiz.Nedense az kullanırken interneti ttnetin arayıpta 16 gb kotalı tarifesi yaptık ,ona geçin demedi 444 1 500le arayanlar.Ne zaman ki bir şeyler indirmeye başladım sınırsız olunca net(oda 1 senedir) ttnet fazla kullanıyorsunuz tarife değiştirelim diyor.
    Doğruda a ttnet çalışanları ,ben il halk kütüphanesine giderdim kaç sene.Abim dershane ,test çözme facebooka bile girmezdi.Kız kardeşim zaten haftada bir facebookuna bakarsa bakar hep böyledir.Anne babam pc kullanmayı bilmez.Bizde senelerdir sınırsız var ama az kullandınız demediler.Ben buna kızıyorum.Ttnet hata yapıyor arkadaş bazı noktalarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.