Şimdi Ara

19' DELL E196FP LCD Monitor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün Bimeks'ten 199$+KDV ye aldım arkadaşlar. Denemek ve yasak olmasına rağmen uzun uğraşlar sonunda kutusunu açtırıp deneyerek aldım. 1.sinde 1 adet, 2.sinde 3 adet ölü pixel buldum ve 3. denememde nihayet sapasağlam bulmayı başardım Arkadaşlar, mutlaka LCD alırken deneyip öyle alın Performans açısından mükemmel olmayabilir ama Fiyat / Performans oranına göre ev kullanıcıları için harika bir alternatif
  • bimeksten 336 ytl 6 taksit almıştım bugün elime geçti gerçekten süper almadan önce birçok monütör denedim araştırdım fakat bu kalitede bu fiyata başka monütör yok kesinlikle parasını hak ediyor ayrıca hiç ölü piksel yok
  • İnceleme için tşk ederim arkadaşım biraz geç oldu ama olsun. Kampanyayı kaçıranlar üzülmesin. Aynı paraya jackiechan nickli kullanıcıdan temin edebilirsiniz (sıfır golddan faturalı) Ben yarın alıcam inş.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.