19,9 TL Aytaç Süzme Çiçek Balı 850G https://www.bizimtoptan.com.tr/p/aytac-suzme-cicek-bali-850g?v=1.17.2 18,75 TL Gülsan Helva Sade 1 kg https://www.bizimtoptan.com.tr/p/gulsan-helva-sade-1-kg?v=1.74.3 18,75 TL Gülsan Helva Kakaolu 1 kg https://www.bizimtoptan.com.tr/p/gulsan-helva-kakaolu-1-kg?v=1.67.2 |
19,9 TL Aytaç Süzme Çiçek Balı 850G

-
-
aytaç markalı hiçbir ürünü almam, hele sucuklarını görürseniz oradan uzaklaşın.
-
1 adetten fazla vermiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
250₺ kargo limiti...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamanda 20 liraya bal mı olur?
-
Neden? Bence F/P en lezzetli sucuk Aytaç'ınki oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500 gr aytaç helva 10 tl, iyi fiyat
-
ülker mallarından uzak durmak gerek, adamlar dünyanın en büyük msg (çin tuzu) üreticisini satın aldı (ajinomoto).quote:
Orijinalden alıntı: Düşünenadam07
Neden? Bence F/P en lezzetli sucuk Aytaç'ınki oluyor.
(ama cevizlibağ ve kısıklı 'daki yerlerinde kur-an kursu açmışlar, sübhanallah )
20 liraya babam bal satsa sahte derim.
Çin tuzunu ufaktan araştırdım, lanet bir şeymiş. Ülker almayalım diyeceğim ama bir çok firmada kullanıyor malesef... En azından ülkeri eledim. Gerçek mânâda zaten almadığım bir markaydı. Boykot felan etmiyordum fakat ürünlerinde zararlı maddeler kullandıklarını anlamak için içindekiler kısmına bile bakmadan anlayabiliyordum.
-
insanlar bal diyerek alıp, sabi sübyanlara, bunu yedirecek. vay benim mahzun ülkem vay. uzmanlar kendini yırtıyor, kilosu 25-30 lira olan şey bal değildir diye. cehenneme ralli yapıyoruz.
Gerçek bal isteyen zaten süzme bal almaz. Bal yemek istiyorsanız Karakovan balı alacaksınız o da zaten 100 TL den başlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Köyceğiz balı alıyorum bahar çiçek ve cam balllark güzel tavsiye olunur.
bu balsa ben de pekmezim
-
Nerden alıyorsun hocam, bana da bal lazım. Hb linki varsa daha iyi olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bahar balı ile çiçek balı arasında ne fark var hocam?
Hangisini önerirsiniz?
İkisi de güzel Bahar cicek balı daha çiçek kokulu hocam. Hani daha farklı çeşit çiçekten gibi.
Eyvallah sağolasın
Çam balı da güzeldir tavsiye olunur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ülker mallarından uzak durmak gerek, adamlar dünyanın en büyük msg (çin tuzu) üreticisini satın aldı (ajinomoto).
(ama cevizlibağ ve kısıklı 'daki yerlerinde kur-an kursu açmışlar, sübhanallah ) |
aytaç markalı hiçbir ürünü almam, hele sucuklarını görürseniz oradan uzaklaşın. |
Bu zamanda 20 liraya bal mı olur? |
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- burger crush hile
- yudum egemden hile
- maaşını getir kampanyası
- tod süper dolu paket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X