Şimdi Ara

19-20 milyar arasına ne alınır ? YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    19-20 milyar civarında param var.Gerçekten 5 aydır bu konu üzerinde yoğunlaşıp düşünüyorum ama hala karar veremedim hangi arabayı almam konusunda.

Düşündüğüm arabalar ilkten sona şu şekilde :

1: peugeot 407
    2: ford focus 2004-2005
    3: renault megane 2
    4: bmw 3.20ci 93-95 model arası

Hani bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz benim aklımda şunlar var.
    Arabanın biraz güzel görünüşlü az miktar da da süs şeklinde modifiye etmek istiyorum dikkat çekmesini istiyorum.Sürekli sorun çıkarmasını istemiyorum.Bütçem malesef 19-20 milyar. Siz ne dersiniz neyi önerirsiniz Lütfen yardım edin.

Teşekkürler :) Lütfen cevapsız geçmeyiniz

• Bence Focus alınır. 2. tercih olarakta 407 olabilir.
  • bunların arasında en mantıklısı, düşük kilometreli ve temiz focus.
  • 2004 2005 Focus 19-20 alamazsın.
  • Fucus ghia-collection 2004-2005 o fiyatlara çok zor,olursada temizi değildir.

Megan 2 dci arıyorum bende,kuzenimin arabası şu an satılık,sonrasında megan düşünüyoruz.Autantikler uygun fiyatlı ama yüzde 90 ı şirketten çıkma.Kilometreler tavan yapmış.Hemde olmuşken dolu olsun istiyoruz.Sportwaylere bakıyorum,boşundan farkı sadece sis farı ve hız sabitleyici olan arabaya dinamik parası istiyorlar. Dinamiklere 27-28 isteyen bile var.Uçmuş millet.Hatta sırf bu megan 2 piyasası için konu açmayı bile düşünüyordum.22 bin civarına temiz dinamik bulmaya çalışıyorum.Hele megan 1 sahipleri çıldırmış,2002-03 alizelere 22 bin yazan var.Tamam,internet fiyatları piyasadan ortalama 2 bin lira uçuk ama bu kadarda olmamalı.Pek pazarlık yapanda yok üstelik.Ama 1.4 16v yada autantik donanımlı megan 1.6-1.5 dci bulabilirsiniz.Dinamik dersenizde km.si 200 bin civarlarında komple boyalı alabilirsiniz.

Nasip işi,ne deyim,hevesinizide kırmak istemiyorum,hayırlısı olsun.

edit:Bu arada 407 olabilir diyen olmuş ama o fiyata varsa 407 birkaç almak istiyorum.Sanırım 307 falan demek istediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 17 Ekim 2012; 19:34:43 >

• illa gösterdiğin araçlardan birisni alacaksan
    ford focus al derim.

alterantifleri çoğaltalım diyorsan;
    -opel astra 1999-2000-2001-2002 opel astra cd
    -toyota corolla 2001 vvt-i terra
  • Çok temiz boyasız kazasız az kilometreli Focus İstiyorsan 2000-2001 Focus'lar 19-20-21 arasında gidiyor Ankara Piyasasında
    Ambiante GP veya Ghia bak .
    2004 Focus Collection vardı boyasız 23.000'e gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde bütçe aynı megane 2 hatchback düşünüyorum ama bi yandanda kmsi ile oynanmıştır vs diye tırsıyorum. bu yüzden 2008 üstü araçlara daha sıcak bakıyorum. punto veya yeni kasa fabia hoş duruyo.

Bu arada arkadaşlar sahibindende düşündüğüm bi kaç arabanın plkasını sorgulattımda, gelen bilgiler arasında muayene tarihi ve kaç kmde girdiği bilgiside veriliyor artık, belki km düşürme olayının bu şekilde azda olsa önüne geçilebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.