Şimdi Ara

19.03.2018 Uydunet rezilligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Aslında hiç sevmem böyle yazmayı sikayet eder gibi ama bu sefer resmen kasindilar sizle de paylaşmak istedim yukarı cikarirsaniz daha çok kişiye ulaşırız.

    25 Mbit 50 GB ve analog tv kullaniyorum. 70 lira oldu taahutsuz çünkü taahhüt verirsem 24 Mbit e düşecek o da AKK sonrası 8 e düşüyor. 25 iken 16 ya düşüyor beni çok etkileniyor.

    Bugün aradılar dedim müsait değilim 10 dk sonra arayalım ok kapattım. Aradı tekrar güzel güzel konuşuyorum. Anlatıyor filan dedim ben 8 e düşecek istemiyorum..50 mbitlik verelim ne kadar? 90 lira dedim kalsın. Bakın ben size buradan ister şikayet ister öneri olarak değerlendirin, bu internet paketlerine en çok biz gençler bakıyoruz. Yılbaşında ki AKK olayında internet camiasında kotasiz paketleri kaldırarak yerden yere vuruldiniz bunu da biliyorsunuzdur. Vakti zamanında çok arkadaşıma onerdim sizi dedim. Bu 24 Mbit yerine 25 Mbit yapın kopma vs olmaz zaten hız da geri 16 ya düşsün herkes sizi tercih eder dedim. İşte size 50 mbitlik paket verelim diyor. Vsvs. Ben taahhüt vermek istemiyorum dedim. İmkanım olsa turknet e geçeceğim ama uğraşmıyorum dedim. Anlatıyorum filan adam dedi peki siz bilirsiniz iyi günler... Dondum kaldım anlatıyorum güzel güzel ne güzel kapatiyorsunuz siz telefonu öyle dedim ki telefon koptu...usenmyip gidip turknet e geçeceğim en ucuz turknet uyumlu 75 Mbit kaldırabiliyor modem ne kadar arkadaşlar? Elinde olan varsa da PM atabilir. Bu ne afra tafta anlamadım gitti...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle kusura bakmayın, bu paketler bizimde işimize gelmiyor ama ben ortada herhangi bir "rezillik" göremedim.BTK düzenlemesinden sonra AKK sonrası hızların artması servis sağlayıcıları da etkileyen bir durum fiyatların aynı kalması da imkansız.
  • Arkadaşım doğru düşünmüşsün türknet suan en mantıklı iss.

    Altyapında vdsl varsa çok iyi ben 1.5 yıldır turknetliyim 76 mbps vdsl kullanıyorum kota derdi taahhüt dedi yok. Altyapınızı sorgulayın vdsl desteği varsa letgodan 2.ci el bir modem bulabilirsiniz ben bu şekilde yeni aldım birtane tp-link td w 9970 v3 60 tl ye aldım sorunsuz kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 19 Mart 2018; 18:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidoff26

    Öncelikle kusura bakmayın, bu paketler bizimde işimize gelmiyor ama ben ortada herhangi bir "rezillik" göremedim.BTK düzenlemesinden sonra AKK sonrası hızların artması servis sağlayıcıları da etkileyen bir durum fiyatların aynı kalması da imkansız.

    Paketten ziyade güzel güzel şikayettimi/önerimi anlatırken adamın direk telefonu kapatmaya niyetlenmesi ve kapatması, bu durumu sorguladığımda da telefonu kapatması benim hosuma gitmeyen olay oldu. Yoksa paketi bunlar değil, uydunetin muhtemelen müşteri kaybetmesini isteyen kişiler ayarlıyor vesselam... O şekilde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.