Şimdi Ara

19.000 KMde PCX Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PCX almayı düşünüyorum. 19.000km'de bir pcx buldum 4.750TL'ye veriyor. Sizce alınır mı? Bu kmden sonra ne gibi sıkıntıları olur?

• Sifiri 6.100 lira galiba masraflarla beraber 6.500olsa ikinci el almaya degmez bana gore ama o motoru kullanan arkadaslardan bilgi almak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Sifiri 6.100 lira galiba masraflarla beraber 6.500olsa ikinci el almaya degmez bana gore ama o motoru kullanan arkadaslardan bilgi almak lazim

Öğrenci adam için 1750TL büyük para
  • Kazasi belasi yoksa alinir neden alinmasin. O motor icin o km bisi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Merhaba Arkadaşlar,

PCX almayı düşünüyorum. 19.000km'de bir pcx buldum 4.750TL'ye veriyor. Sizce alınır mı? Bu kmden sonra ne gibi sıkıntıları olur?

19 binde edecegi 3750 4000 tl arası hocam alma.
  • benim anlamadığım dalga 2. el hondalara bakın 0dan pahalıya satan var yaa 6500e satan var bakın sahibindene laf söylemek için mesajda atılmıyor bunların hepsini tek tek rencide etmek istiyorum ama malesef olmuyor...
  • Aynen öyle. tamam insan güzel bir fiyata satmak ister ama gerçekten bazıları haddinden fazla pahalı. insanların çoğu araba alamıyor diye motora yöneliyor ama motorda'da sonuç böyle olunca insanın hevesi kaçıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana1980

benim anlamadığım dalga 2. el hondalara bakın 0dan pahalıya satan var yaa 6500e satan var bakın sahibindene laf söylemek için mesajda atılmıyor bunların hepsini tek tek rencide etmek istiyorum ama malesef olmuyor...

+10000

Aynen öyle, adamlar tok satıcı. Ya tutarsa diye koymuşlar ilanı. 6500 liraya sıfırı alınan motoru 6000 liraya satanlar var. Bu pcxlerin piyasasını 1 senedir takip ediyorum. Kışın en ucuzu 4.250 yi görüyor dahada düşmüyor.
  • 19000 motor için bana göre çok sayılmaz. Bakımları zamanında yapılan ve extra ufak tefek bakımları da kullanıcı tarafından yapılan motor'un 300.000'e kadar yolu var bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.