Şimdi Ara

18inden sonra boyu uzayan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
37.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kuzenim askere gittiğinde boyunu ölçmüştük 1.79du.askerden gelince ölçtüğünde boyu 1.86 çıktı. hala 1.86:)
  • 18 haziranda 175 dim şuan 177yim demekki uzuyo
  • 15 yasında 16 cm di 18 yaşında 21 cm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theother2 -- 6 Temmuz 2011; 17:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

18 haziranda 175 dim şuan 177yim demekki uzuyo

Ya şöyle bir sorum olucak mesela 15 yaşından beri boyunuz çok az uzuyor, iyice umudu kesiyorsunuz 16-17 yaşlarında birden boy atma ihtimali var mı? Bu tecrübeyi yaşayan arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doymamış Yağ Asidi

quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

18 haziranda 175 dim şuan 177yim demekki uzuyo

Ya şöyle bir sorum olucak mesela 15 yaşından beri boyunuz çok az uzuyor, iyice umudu kesiyorsunuz 16-17 yaşlarında birden boy atma ihtimali var mı? Bu tecrübeyi yaşayan arkadaşlar var mı?

evet dostum ben de öyle olmuştu,ergenliğe geç veya erken girmeyle alakalı bişey bu,ben geç girmiştim
  • ben
  • Yanlış bilinen şeylerden birisidir, Basketbol-Süt içmek vs boy uzatır algısı. Zaten altta yatan bir hastalığınız yoksa, beslenmeniz de çok kötü değilse ulaşacağınız boyunuz zaten 3 yaşınızın sonunda 3 aşağı 5 yukarı bellidir. Evet genetik sınırlarını zorlayabilirsiniz ama bunu 15 sene içinde uzayacağınızın belki 5 cm fazlası olarak değiştirebilirsiniz. Öyle 18 yaşından sonra (ergenliğe giriş yaşında dünya rekoru kırmadığınızı varsayarak) 5 cm falan fazladan uzamaz kimse basketbol oynayarak, süt içerek. Basketbolcular basketbol oynadıkları için uzun boylu değil, uzun boylu oldukları için basketbolcudur Pediatrik Endokrinoloji stajından selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 6 Mart 2015; 16:44:59 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.