Şimdi Ara

18i doldurmadan sürücü kursuna yazılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bi şey mümkün mü? kurslar 3 ay falan oluyormuş sanırım. diyelim kursa yazıldığım an doğum günüme 1 ay var.kursa yazılabiliyor muyum?
    sınava gireceğim zaman 18 i doldurmuş olacağım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maykıl. -- 29 Şubat 2012; 13:41:08 >

• Yaşını doldurduktan sonra üstünden 1 ay geçmesi gerek diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 29 Şubat 2012; 13:45:13 >
  • doğum gününün üstünden 1 ay geçtikten sonra sınava girebilirsin.
    doğum tarihini yazarsan net bişeyler söyleriz
  • kursa yazılırsın ancak doğumgünün den sonraki sınvalara girebilirsin...
  • bunu sürücü kursuna sorsan daha net bir bilgi alabilirsin.tanıdık vasıtası ile yapabilirler, hatta feyzli bir tanıdığın varsa sınavlara girmeden bile ehliyet alabilirsin ;)
  • Evet doldurmadan kursa yazılabilirsin.18i doldurduğun an reşitsindir ve reşit olmanın imkanlarını kullanabilirsin.Üzerinden 1 ay geçmesine gerek yok. Haziran olarak varsıyıyorum doğum gününü Haziran 13 diyelim.Nisan 20'sinde kursa yazıldın diyelim Haziranın 20 sindede sınav var ve o sınava girip ehliyet alma şansın var.
  • benim dogum tarihi 30 mayis
    20 mayista gidip kursa yazilacam
    20 haziranda sinava girecem
    agustos'un ortalarinda ehliyet elimde olur.
  • Ağustosluyum şuan kursa gitsem sadece ağustosta sınavlara gitsem olur mu?
  • gidemezsin büyük ihtimalle
  • Bu konuda bilgili olarak söyleyeyim yaşını doldurduktan sonraki gün kayıt olabilirsin daha evvel olursan sadece kursun parasını erken ödemiş olursun senin sağlık raporu sabıka kaydı vs alman gerekiyor bunları da yaşın dolduğunda yapacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.