Şimdi Ara

188TL' ye Whey 3 Matrix + Glutamin + Shaker aldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N11.com dan 188TL ye Whey 3 Matrix, Glutapure ve shaker aldım. İndirimde 199TL idi, n11 e de yeni üye olanlara 11tl hediye çeki veriyorlarmış onu da kullandım 188tl ye geldi üçü.

Dün sabah 10 da sipariş verdim, bugün 13:00 da geldi.

Yorumum;

Whey 3 Matrix ' in Çikolata aromasını kimse beğenmemiş bende çilek aldım ve çok memnunum gerçekten çok güzel bir tadı var. Topaklanma derdi olmadı gayet güzel karıştı. Ha bu arada 200ml suya 2 ölçek (44gr) atarak kullanılıyor.

Tek serviste;

37.6 gram protein, 8.4 gram bcaa ,5.4 gram glutamin ,3 gram kreatin var. (çikolatalı olanın değerleri biraz daha düşük)

Değerleri de diğer markalarla karşılaştırınca çok iyi geldi bana.

Glutapure glutamin kapsülü 120' li, spordan çıkınca 2 tane yatmadan önce 2 tane olarak kullanılıyor.

Shaker'ını çok beğendim. Alt tarafında toz koyma haznesi var, spordan sonra hazneden çıkartıp shaker ın içine döküyorsunuz. Tam 2 ölçek protein tozu sığıyor, tam sığması biraz sıkıntılı olmuş azıcık boşluk olsaydı daha iyi olurdu çünkü çok yavaş kapatmanız gerekiyor aksi takdirde az bir miktar protein tozu etrafa sıçrıyor

Bugün ilk kez kullandım ve şimdilik yorumlarım olumlu yönde. Ne kadar etkisi olucak ileride görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chonch -- 4 Aralık 2015; 23:16:14 >

• Hardline markasını bende merak ediyorum herkes Türk markası olduğu için önermiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hardline markasını bende merak ediyorum herkes Türk markası olduğu için önermiyorlar

Sırf Türk malı olduğu için insanlar ön yargılı davranıyor. Diğer ürünlerini bilmiyorum ama whey 3 matrix gerçekten güzel. Tat olsun, içerik olsun harika bir protein.
  • Whey 3 matrix Çilekli guzeldir . Iyi fiyata almissiniz olmasi gereken o fiyat zaten daha fazla etmez hardline yerli üretim sonuçta ama maşallah yabancı sermaye den daha pahaliya urun satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

Merhaba DH halkı,

N11.com dan 188TL ye Whey 3 Matrix, Glutapure ve shaker aldım. İndirimde 199TL idi, n11 e de yeni üye olanlara 11tl hediye çeki veriyorlarmış onu da kullandım 188tl ye geldi üçü.

Dün sabah 10 da sipariş verdim, bugün 13:00 da geldi.

Yorumum;

Whey 3 Matrix ' in Çikolata aromasını kimse beğenmemiş bende çilek aldım ve çok memnunum gerçekten çok güzel bir tadı var. Topaklanma derdi olmadı gayet güzel karıştı. Ha bu arada 200ml suya 2 ölçek (44gr) atarak kullanılıyor.

Tek serviste;

37.6 gram protein, 8.4 gram bcaa ,5.4 gram glutamin ,3 gram kreatin var. (çikolatalı olanın değerleri biraz daha düşük)

Değerleri de diğer markalarla karşılaştırınca çok iyi geldi bana.

Glutapure glutamin kapsülü 120' li, spordan çıkınca 2 tane yatmadan önce 2 tane olarak kullanılıyor.

Shaker'ını çok beğendim. Alt tarafında toz koyma haznesi var, spordan sonra hazneden çıkartıp shaker ın içine döküyorsunuz. Tam 2 ölçek protein tozu sığıyor, tam sığması biraz sıkıntılı olmuş azıcık boşluk olsaydı daha iyi olurdu çünkü çok yavaş kapatmanız gerekiyor aksi takdirde az bir miktar protein tozu etrafa sıçrıyor

Bugün ilk kez kullandım ve şimdilik yorumlarım olumlu yönde. Ne kadar etkisi olucak ileride görücez.

Ayni shaker bende var o alttaki sey ona mi yariyomus ya bende oylesine sandim cikarttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chonch kullanıcısına yanıt
    Dostum tadı nasıl ? Ben çikolatalı gainer ve protein tozu kullandım optimumun tadı aşırı şekerli geliyor. Şekeri kaldıramıyorum midem almıyor. Bunun tadı nasıl şekerli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerks

Dostum tadı nasıl ? Ben çikolatalı gainer ve protein tozu kullandım optimumun tadı aşırı şekerli geliyor. Şekeri kaldıramıyorum midem almıyor. Bunun tadı nasıl şekerli mi ?

Bunun çikolatalısını kimse önermiyor çok şekerli vs. diye. Ben çileklisini beğendim fazla şekerli gelmedi. Şekere karşı ne kadar duyarlısın bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Bana şekerli gelmeyen sana çok şekerli gelebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'den Multivitamin aldım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hardline güvenilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romen Diyojen -- 8 Aralık 2015; 18:42:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

hardline güvenilir mi acaba

Bence güvenilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.