Şimdi Ara

18500 TL'ye araç tavsiyeleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir araç alacağız. Alacağımız araç 2. el olacak ve en eski 1996 model olmalı. Bütçemiz en fazla 18500 TL. Aracın motoru 1.5-2.0 arasında olmalı ve tasarımı iyi olmalı. Tavsiyeleriniz nelerdir? Daha önce 23500 demiştim ancak bütçeyi indirmek zorunda kaldım motor almak için. Arkadaşlar sormadan edemedim bu bütçeye BMW alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkkit -- 19 Ocak 2014; 12:31:23 >

• Herhangi bir sedan-hatchback ve segment tercihiniz var mi?
  • yaza düşünürsün acelen ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Herhangi bir sedan-hatchback ve segment tercihiniz var mi?

sedan veya hatchback 5 kapı bir araç düşünüyorum.
  • Accent era
    focus
    clio
    siena
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Accent era
    focus
    clio
    siena

kardeş focus ve clio kac model
  • Hocam o paraya alacağın açık ara en iyi araba audi a3. 2000 model 1.6 vardı bende, 4 ay önce 20.000 tl'ye satmıştım. Motoru inanılmaz sağlam, 14 yaşında arabanın motorun da hiç mi sorun olmaz? olmadı. Malzeme kalitesi o kadar iyi ki,galeride sıfır a3'lere bak sana kalitesiz gelir, boyası, şasisi üst düzey. Şağlamlığı akıllara zarar.bi kez sol arkadan bi jeep girdi, kırmızıda yardırmış sağolsun kocaman çelik tamponu ile, dedik herhalde arka taraf iptal,baktık azcık bi ezilme olmuş sadece, 1 metre uzaktan anlaşılmıyordu.temizini bulursan affetme. Sıfır araba aldım onun yerine (leon), yeminle hala İnternetten 2000 a3' ilanlarına bakıyorum, resimlerine felan:) bi dolu sebep sayarlar a3 alayım desen, hepsi boş. insan evladının kullandığı bi tane 2. El bul, hiç başın ağrımaz. 4 sene önce 19 a aldım, satılık yazısının mürekkebi kurumadan 20 e sattım. Tekrar ediyorum: bu paraya alacağın hiç bir araba sana bu keyfi vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 29 Aralık 2013; 1:25:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • not: şu an hatırladığım, 3 arkadaşıma yoğun telkinlerimle audi aldırdım, 2. El.
    2000 a3, 2001 a6, 2006 a3. Hepsinin dediği ortak şey " bundan sonra başka arabaya binemeyiz". Ben kendim bu sözümü yedim, o ayrı:) ama çok aradığım da bi gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

not: şu an hatırladığım, 3 arkadaşıma yoğun telkinlerimle audi aldırdım, 2. El.
    2000 a3, 2001 a6, 2006 a3. Hepsinin dediği ortak şey " bundan sonra başka arabaya binemeyiz". Ben kendim bu sözümü yedim, o ayrı:) ama çok aradığım da bi gerçek.

o zaman hocam bize de bulun temiznden insan evladının kullandığı, 20,000 civarı, mümkünse otamatik ve tüplü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

not: şu an hatırladığım, 3 arkadaşıma yoğun telkinlerimle audi aldırdım, 2. El.

o zaman hocam bize de bulun temiznden insan evladının kullandığı, 20,000 civarı, mümkünse otamatik ve tüplü

ah be hocam, keşke 4 ay önce bu başlık altında karşılaşsaydı sözlerimiz. otomatik değildi ama brc lpg sistemi vardı. tertemizdi. 20 e satmıştım. ama tabi ki bir dolu vardır temiz a3. motor çok sağlam, lpg 'ye uyumu sorunsuz. malzemeler çok kaliteli ve sağlam. binen adam ekstra çaba harcamamışsa arabayı mahvetmek için, illa ki temiz kalmış olur araba.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    hocam max hızı nedir ve kalkışları nasıl 100 km ye ne kadar sürede çıkıyor ben benzin ile kullanacağım alacağım aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkkit

hocam max hızı nedir ve kalkışları nasıl 100 km ye ne kadar sürede çıkıyor ben benzin ile kullanacağım alacağım aracı

10,9 saniye, 188 km , fabrika değerleri.
    200 yapmıştım birkez. kadrandaki 200 de 188 eder aşağı yukarı.
    kalkışları normal kullanım için çok iyi. 8 valve olduğu için düşük devirlerde çekişi çok iyi. asla bayılmıyor.
    maksimum tork ve gücünü diğer 1.6 'lara kıyasla daha dğşük devirde veriyor.
    iyice yavaşladığım dönüşlerde 5. viteste kalıp tekrar hızlanırdım, hiç nazlanmazdı. hızlanman gerektiğinde,
    ani sollamalarda felan kırmızı çizgiye kadar devir çevirmen gerekebilir. 3. viteste 140 görüyordum, o da sollamalar için
    yeterli oluyordu. google'ya yazdınmı yüzlerce kötü şey görürsün bu motor için. hiç kulak asma :)
    önyargısız bir şekilde mutlaka dene tabi almadan önce.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    yardımlarınız için çok tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkkit

yardımlarınız için çok tşk ederim

rica ederim. sadece kendi tecrübelerimi paylaştım. şimdiden hayırlı olsun alacağınız araba.
  • bence temiz arabayı bulduysan hiiiç kaçırma hocam, birde biraz zorlayarak 2011-2012 seat ibiza da alabilirsin bence yeni olsun dersen
  • selim6638 S kullanıcısına yanıt
    saolun hocam tavsiyeniz için tabikide yeni araç almak isterim seatın performansı nedir ve başka önerileriniz varmı
  • redkkit R kullanıcısına yanıt
    ben yeni arabaları sevdiğim için 2. tavsiyem fiesta olabilir :)
    ama daha büyük araç istiyorsanız bence civic ya da Corolla piyasadaki güzel konforlu araçlar
    hocam yeni fiestaların ve hondaların fiyatı nedir
  • redkkit R kullanıcısına yanıt
    bence sahibinden.com u ziyaret etmelisiniz
    fiyat aralıkları çok yüksek
    babamda 2007 civic Premium otomatik vites lpg'li var 32ye satmıyor 33e belki veririm belkide vermem diyor :)
    hocam ben sahibinden.com'a bazen bakıyorum ve bazı araçlar normalden ucuza gidiyor nedeni nedir o yüzden pek internete yazanlara güvenemiyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.