Şimdi Ara

1850 tlye garson komiliği yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın 5 yıldızlı lüks bir otelde komi olarak işe başlıyorum ama maaş bana çok düşük geldi öğrenci adamım bana yetecek düzeyde ama kız arkadaşım annem falan bahşişin fazla olur otel büyük diyorlar ama güvenemedim.Daha önce yapan varmı, bahşiş çok fazla gelir mi sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gelmez kardesim 2020 ve ustu olcak + sigorta

• Yok hocam bahşişler hesaba yatmıyor otel restoranında toplanıyor haftalık yada 2 haftada bir açılıp elden veriliyor hesaba yatmıyor

• Mesleğin yoksa iyi para benec kaç saat calsiicaksin kaç saat yolun var bunalr da önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Şuan öğrenciyim hocam 8 saat yol da otelin servisi evimin önünden alıyor 40 dk falan sürüyor

• E çok iyi bence garson olduğuna göre yemek de vardır
    Zaten başka ne kadara calisabilirsin ki var mı alternatifin

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Alternatifim yok bu işi de tanıdık vasıtasıyla buldum.Yemek var ama bana nedense az geldi maaş.Cunku dhde bı kaç kişiyle görüştüm 3500 e az diyorlar :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAKKAL AYDA 1404 TL KAZANIR Mİ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bulurum diyosan 3500 e çalış tabi
    Ama ben üni yaşlarında hep asgari ücret artı yemek kartı şeklinde çalıştım

• 5 yıldızlı otelde bile asgari ücretin altında maaş verilmesi garip geldi.

• bol bahşiş alınacak yerleri sana yedirmezler. Evet otellerde bahşiş boldur ama kapı girişinde valiz taşırsan bahşiş alırsın. gerisi fasa fiso.
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Genel olarak asgari ücretin altında maaş verilmesi garip bence

• Komilik ve bahşiş mi... Yine bir yerlerde bir gencin hayallariyle oynanıyor.
  • Otellere güvenme 8 saat çalıştırıyoruz derler aslında 12 13 saat çalıştırırlar
    Asgari ücretin altında işçi çalıştıran 5 yıldızlı otel daha da şüphelendirici..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle öyle ama hani küçük işletmelerde denetim yoktur vs. yapabilirler belki. Ama koca otelde nasıl böyle bir şey yapılabiliyor aklım almıyor.

• Himura Kenshin kullanıcısına yanıt
    Hüüüü

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Hüüüü
    Hahahaha birkaç aya kalmadan açılacak başlığı ve içeriğini şimdiden görüyorum. Başarılar.
  • İstersen kominin de komisi ol asgari ücretten düşük veremezler. Ayrıca günlük 8 saat çalıştıramazlar aynı şekilde, haftalık 3 saat fazladan mesaiye giriyor onun için de ayrı ücret vermeleri lazım. Ne kadar meraklısınız kendinizi ezdirmeye, sanki başka iş kalmadı, sen gitmesen o gitmese adamlar mecburen arttıracaklar maaşı ama demek gidenler çok ki adamlar asgari ücretten bile az veriyor. Yarın bir gün 1500’e falan da düşürürler.

• komilik konfeksiyonda ortacılık gibi, çöp dökmekten, masaları silmeye, boş tabak bardakları toplamaktan getir götür herşeyi yaparsın. 8 saat çalışırsan bile o 8 saati en yoğun zamana denk getirirler. zor iş otelde çalışmak, hemde yeniysen çok iş kitlerler. 5 yıldızlı otel antalyada felansa bide o sıcağı çekersin.

bahşiş diyosunda ne bakşişi? bahşiş olayı garsonlar cebe atıyor, turiste ne kadar yalakalık yaptığına göre. komiysen senin turistle işin olmuyacak. garson siparişi alıp, yemeği getirince tipi alır, adamlar masadan kalkınca sen gider masayı toplarsın.
  • Himura Kenshin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :))

• 8 ay denize açıl 48000 lira + 6ayda1 çift maaştan faydalan 56000 Lira.

Taş çatlasın 2 bin lira gelsin, 28 ayda birikir 8 ayda birikecek şey... Sahibinden.com'un acil acil kısmından istediğin ilana başvur. Minimum 6 veriyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.