Şimdi Ara

185-65-14 Lastik Yerine 185-60-14 takarsak ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 lastik de 185-65-14.

arka iki lastiğe 185-60-14 takarsak ne sıkıntı yaşarız?

Yanak azalacak bildiğim kadarı ile. aracın arkası biraz aşağı mı düşer? dolayısıyla ön teker tutuşu mu azalır?

• araba bi tarafa çekebilir şahinde öyle olmuştu, kaç kaç taktık hatırlamıyorum ama arka lastiğin yanak kalındı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini degiştirirseniz eger benim bildigim arac biraz alçalır yol tutuşu iyileşir , konfor biraz azalir , aracin hizlanmasi cok az artar , son sürat azalır , balon yapma riski artar .

not: kesin bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 28 Ocak 2013; 23:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185/65/14 yerine 185/60/14 takarsanız araç 0.9 cm alçalır.bunu 4 teker için yapsanız sorun olmaz ama ön arka farklı olmaz...ayağınızın birine tüz taban,birine topuklu ayakkabı giymiş gibi olursunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

dacia logan

4 lastik de 185-65-14.

arka iki lastiğe 185-60-14 takarsak ne sıkıntı yaşarız?

Yanak azalacak bildiğim kadarı ile. aracın arkası biraz aşağı mı düşer? dolayısıyla ön teker tutuşu mu azalır?

aracın arka tarafı 9milim düşer araç randıman vermez
  • peki önler 185 x 65 x 14
    arkalar 175 x 65 x 14. olsa;

sıkıntı olur mu?
  • quote:

peki önler 185 x 65 x 14

sıkıntı olur mu?

niye böyle bir arayış içindesiniz anlamadım..aracımız traktör olsaydı arkaları büyük,önleri küçük takabilridiniz..arada yine 0.7 cm fark olur,arkalar aşağıda olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çapı azalır, gösterge ile gerçek hız arasındaki fark daha da artar. Çok fark yapmaz ama küçültmek pek mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

peki önler 185 x 65 x 14

sıkıntı olur mu?

niye böyle bir arayış içindesiniz anlamadım..aracımız traktör olsaydı arkaları büyük,önleri küçük takabilridiniz..arada yine 0.7 cm fark olur,arkalar aşağıda olur..

ben kendi lastiklerimi değiştirip 2 tanesini babama vereceğim de o yüzden. lastik boşa yatmasın istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.