Bildirim
185-65-14 Lastik Yerine 185-60-14 takarsak ne olur?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
araba bi tarafa çekebilir şahinde öyle olmuştu, kaç kaç taktık hatırlamıyorum ama arka lastiğin yanak kalındı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini degiştirirseniz eger benim bildigim arac biraz alçalır yol tutuşu iyileşir , konfor biraz azalir , aracin hizlanmasi cok az artar , son sürat azalır , balon yapma riski artar .
not: kesin bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 28 Ocak 2013; 23:30:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
185/65/14 yerine 185/60/14 takarsanız araç 0.9 cm alçalır.bunu 4 teker için yapsanız sorun olmaz ama ön arka farklı olmaz...ayağınızın birine tüz taban,birine topuklu ayakkabı giymiş gibi olursunuz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni
dacia logan
4 lastik de 185-65-14.
arka iki lastiğe 185-60-14 takarsak ne sıkıntı yaşarız?
Yanak azalacak bildiğim kadarı ile. aracın arkası biraz aşağı mı düşer? dolayısıyla ön teker tutuşu mu azalır?
aracın arka tarafı 9milim düşer araç randıman vermez -
peki önler 185 x 65 x 14
arkalar 175 x 65 x 14. olsa;
sıkıntı olur mu? -
quote:
peki önler 185 x 65 x 14
sıkıntı olur mu?
niye böyle bir arayış içindesiniz anlamadım..aracımız traktör olsaydı arkaları büyük,önleri küçük takabilridiniz..arada yine 0.7 cm fark olur,arkalar aşağıda olur.. -
Çapı azalır, gösterge ile gerçek hız arasındaki fark daha da artar. Çok fark yapmaz ama küçültmek pek mantıklı değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: aliuygun
quote:
peki önler 185 x 65 x 14
sıkıntı olur mu?
niye böyle bir arayış içindesiniz anlamadım..aracımız traktör olsaydı arkaları büyük,önleri küçük takabilridiniz..arada yine 0.7 cm fark olur,arkalar aşağıda olur..
ben kendi lastiklerimi değiştirip 2 tanesini babama vereceğim de o yüzden. lastik boşa yatmasın istiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X