Şimdi Ara

185 60 r15 marka model tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun 2010 model clio 3 1.6 otomatik arac satinaldim sahibi 3 senedir kar lastigiyle geziyormus sok oldum :((

4 lastik ihtiyacim var ne onerirsiniz ve nereden alayim, yardımlarınızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2022 üretim Falken al geç hocam.

• F/P olarak genelde falken övülüyor fakat son aldığımız falkenler çok kolay patinaja düşüyor, üretim hatası olabileceğinden marka kötü diyemem. Bu sebepten sava intensa tercih ederim ekonomi serisinde. Ara ebat fiyatı yüksek çıkarsa 185/65/15 takabilirsiniz.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 25 Mayıs 2022; 7:59:26 >

• aracı ne kadara aldınız hocam merak ettim bende araç arıyorum.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

ilan 245 bindi 238 e satis aldim. Baya degisen yok 1.6 dynmc bva 68.500 km de.

triger degisimi genel bakim yaptirmam lazim

4 lastik alinacak

birede kaporta kotu durumda ve on farlar tamamen olu onlarin icabina bakicam

marspiyeli de ezik onu boyatmam lazim

250 yi gececek bana anlayacagin

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Otomatik, düşük km, ve hatasız güzel araç bulmuşsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun, daha iyisi sizin olsun 🙏

• aracın orjinal lastikleri neymiş?

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

Fabrikasyonu bilmiyorum ama suan uzerinde olan Petlas Snowmaster w651 2017 tarihli

• bende clio 3 aracımı satmadan önceki 3 yıl dunlop sp touring kullanmıştım gayet memnundum. bir inceleyin fiyat olarak da diğerlerinden hesaplı olması lazım.

• 3 yıldır gezmıyordur o arabayı satacam dıye hurdacıdan 500 bın kmdekı lastıgı alıp taktırmıstır. Kim bilir arabadan baska neler soktü bıraz kurcala bak neler cıkıyor. Lastik tavsıyesıne gelince tyrereviews sitesine bakarsan bagımsız test sonuclarını gorebılırsın ordan burdan kulaktan dolma tavsıyelerle olmaz bu iş. Bazen 100 tl fazla verip ömru ıkı katı cıkan lastık marka modelleri olabılıyor kumho ve goodyear gibi...

• Ben buradan Hankook yaz lastiği aldım çok memnunum. Yeni tarihli ve uygun fiyatlı. İstersen montaj hizmeti de satın alıp montajını da yaptırabilirsin. Lastikleri direk montaj servisine yolluyorlar.

• hankook 

• Lassa Greenways iyi bir orta kalite lastik.

• Bridgestone turanza t005 e yonlendirdiler hizlica buna karar verdim. Herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 25 Mayıs 2022; 16:40:46 >

Hayırlı olsun ama yanlış anlamamak adına 2010 model clio 3 238 e mi alındı ??

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Evet hocam maalesef. 200 bandinda arac arayisim vardi hep coplere denk gelince bu arac biraz duzgun oldugu icin yukari ciktim mecburen

İyi günlerde güle güle kullanın   3 yıl clio 3 1.5 dci dynamiq paket kullandım sağlam sorunsuz araçtır ama fiyatlar baya baya uçmuş :(

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Sagolun hocam, cok teşekkür ederim maalesef dehset uctu fiyatlar. Doviz bozarak aldim dun ile bugun arasinda 5k dovizden zararim oldu :(

Aldigim aracta tomtom navigasyon var bunun guncel versiyonu var midir acaba hafiza kartini guncelleyebilir miyiim? Bilginiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 25 Mayıs 2022; 22:35:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.