Bildirim
185/55/16 Lastik Tavsiyesi (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim 2017 Suzuki Swift ama degistikden sonra hicbir problem yasanmadi, yaklasik 4000 km gibi bir yol gittim ve memnunum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Conti premium contact 6. Lakabı Uçan halı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
195/55 r16 olarak Primacy 4 kullanıyorum,ciddi manada konforlu.Lakin Primacy 3 konforlu olsa da bu lastik kadar iyi değil,hatta sınıfında pek tavsiye edilen bir lastik değil performans fren ve tutuş anlamında.Alınacaksa benzer ebat Primacy 4 tercih edilebilir ya da energy saver plus bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nasıl bir yol izledin hocam değiştirdin mi ebatları?
_____________________________ Kids are like farts, you can only tolerate your own. -
Dolaştığım ülkeler;
/ EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
/ MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
/ ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
/ ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM -
Sattım hocam ben 2019 Kasım’da aldığım aracı 2020 Ağustos’ta.. Yapmadıydım değişiklik..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X