Şimdi Ara

1813 patch Resmi Açıklama..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Patch 1813 is planned to be released in tonight’s maintenance at 8:30 PST. This patch brings some eagerly anticipated fixes to some troublesome bugs. Here is what is included in Patch 1813:

-Level 70 quest bug fixed
    -Old accessory fixed

Future patches will include a new Cheat Report function and the Power-Up Store being updated with new prices!

Thank you for your patience while we are under maintenance for the patch.

-The Knight Online Team
    -------------------------------------------------------

türkçesi :

1813 yaması bu geceki bakım sonrası uygulanacaktır. bu patch merakla beklenen bug ların fix lenmesini içerecektir..1813 patch ile gelecek yenilikler :

-70 lvl quest bug fixlenecektir

-old itemler fixlenecektir

Ayrıca bu patch yeni bir hile rapor fonksiyonunu beraberinde getiriyor ve Power up store yeni fiyatlarla güncellenecektir.

Bu bakım süresince göstermiş oldugunuz sabır için teşekkür ederiz

-----------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 24 Şubat 2010; 3:12:07 >

• Konu tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 24 Şubat 2010; 10:30:40 >
  • işte bu yaa :) kosp azalır yada yok olur inş..
  • Ekleme : pus yenilenecek.. kesin nts 1600den 3200 ncs 4550den 3200e düşecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 24 Şubat 2010; 8:28:23 >
  • Old İtemler Fixlenecek derken neyi kastediyorlar acaba ? Silinecekmi yoksa hatalarmı düzeltilecek.
  • 75 80 skilleri ? off of bir şeyide düzgün yapsalar şaşırıcam. Adam olmaz bu şirket.
  • ne zaman biter ? :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahadrOzturk

ne zaman biter ? :S

Allah bilir
  • 1813 patchi ftp sitesinde yayınlandı.

ftp://download.knightonlineworld.com//knight/upgrade/
  • oyun gelsin artık kaç saat oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

75 80 skilleri ? off of bir şeyide düzgün yapsalar şaşırıcam. Adam olmaz bu şirket.

sehlor 72-75-80 skilleri için 70 leveldeki alınan questteki nostrum ve stamplarla yaparsın zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

75 80 skilleri ? off of bir şeyide düzgün yapsalar şaşırıcam. Adam olmaz bu şirket.

sehlor 72-75-80 skilleri için 70 leveldeki alınan questteki nostrum ve stamplarla yaparsın zaten..

Evet sana katılıyorum, eğer bahsettikleri o ise 70-80 arası skillerimizi açabiliriz artık diye düşünüyorum. İnş. bu seferde hüsrana uğramayız.
  • @LonSouL

kesinlikle öyle , sadece 70i fixleyip digerlerini fixlemiyecekler ha ? gülerim ben buna
  • fixleseler nolacak ki.Hf açıklama yapmış cz atak geri getirdik diye.Bi yandan seviniyorum bugglar fixlendi diye öbür yandan da üzülüyorum.Hayırlısı olur inşallah.
  • Ya Görevler buglarıda fixlensin:S
  • Yaa.1813 patchı ne zaman yüklencek
  • skill bugları fixlense nolacak. KRONOS ta skilll için istenen malzemeler o kadar pahalı ki zaten açtıramıyoz örnek lesath ın tanesi 75 m şuan. buglar düzeldiğinde daha da pahalanacaktır.
  • Gelmedimi daha ya
  • inş şu old takılar artık kaldırılır.

bu ne ya her ezmede eme se pe bilmemne.

• iventorynin 10 slotunda monster stone vardı :)

boşa gitmez inşallah,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.