Şimdi Ara

1800 tl ye Notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 senedir lenovo y560 kullanıyordum.Son 1 seneye kadar güncel oyunların hepsini olmasada çoğunu oynuyordum. İstediğim pc ram olarak yükseltilebilir olması yani 4 gb ram varsa ben bunu 6 gb yapabilirim. Ayrıca ekran kartı nvidia 820 den yüksek olsun freedos da olabilir i. Marka takıntım yok. Kusura bakmayın belki çok şey yazdım ama her zaman bilgisayar değiştiren biri değilim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o site ucuz ama ben pcdepo dan sonra güvenmiyorum online sitelere. Hepsiburada vatan hariç tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    inşallah oyun oynayabilirsiniz güncel oyunlardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyThing

inşallah oyun oynayabilirsiniz güncel oyunlardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın

Teşekkür ederim hocam inşallah oynarım elimde ps4 de var.Oyunu onla da oynuyorum.Cihaz güzel ama bazıları hp ısınır dedi canım sıkıldı acaba cihazı kullanan var mı ? Yorum yazsalar memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

quote:

Teşekkür ederim hocam inşallah oynarım elimde ps4 de var.Oyunu onla da oynuyorum.Cihaz güzel ama bazıları hp ısınır dedi canım sıkıldı acaba cihazı kullanan var mı ? Yorum yazsalar memnun olurum

ps4 varsa buna gerek bile yokmuş aslında :D bide o ısınma problem diye geçenler dell acer casper hp diyorlar ben casper kullanıcısıyım düzenli temizlikte bir sıkıntı çıkmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

quote:

ps4 varsa buna gerek bile yokmuş aslında :D bide o ısınma problem diye geçenler dell acer casper hp diyorlar ben casper kullanıcısıyım düzenli temizlikte bir sıkıntı çıkmıyor

sağolun hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.