Şimdi Ara

1800 civarı smart led tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetini sık kullanacam onun için internette bana sıkıntı çıkarmayacak görüntü kalitesi iyi olan led arıyorum 3d gözlükte olsa yanında tadından yenmez ama olmasa da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay arkadaş bir kişi bile tavsiye yazmamış

• 47et5e 1.800

50ph670s plazma .1700

51f5570 plazma. 2.000

51f5570 ledlere taş çıkartır seçim senin ama 51f5570 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 29 Temmuz 2013; 0:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

47et5e 1.800

50ph670s plazma .1700

51f5570 plazma. 2.000

heralde görüntü bakımından taş çıkartır değilmi muhtemelen öyledir ama elektrik tüketimi de 2 kattır yanlışım varsa düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: starkan

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

47et5e 1.800

50ph670s plazma .1700

51f5570 plazma. 2.000

heralde görüntü bakımından taş çıkartır değilmi muhtemelen öyledir ama elektrik tüketimi de 2 kattır yanlışım varsa düzeltin

çok fazla fark yok tabi bir led kadar az değil ama seyir zevki için değer

Inç ekran boyutu 51 "
    (W)-modu güç tüketimi 128
    Yıllık enerji tüketimi (kWh) 187
    Stand-by güç tüketimi (W) <0,3 W
    Uyku modunda iken enerji tüketimi (W) 97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 29 Temmuz 2013; 2:46:24 >

• aslında biraz soğudum plazmadan ondan ledde karar kıldım

• http://www.teknolojipazar.com/U42398,5823,lg-42lm640s-42inch-full-hd-3d-led-tv-homend-kucuk-ev-aleti-hediye-led-tv-lg.htm bu televizyonu tavsiye edebilirim smart tvsi diğer tvlere göre daha etkileyici olduğunu düşünüyorum yakınlarda teknoloji mağzaları varsa gidip görmeni tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 tl civarı Tv Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kopuk-83

http://www.teknolojipazar.com/U42398,5823,lg-42lm640s-42inch-full-hd-3d-led-tv-homend-kucuk-ev-aleti-hediye-led-tv-lg.htm bu televizyonu tavsiye edebilirim smart tvsi diğer tvlere göre daha etkileyici olduğunu düşünüyorum yakınlarda teknoloji mağzaları varsa gidip görmeni tavsiye ederim

aslında bu konuyu açmadan önce aklımdaki tek tv buydu ama bazı arkadaşların yorumlarında okudum internette 15 dk video seyrettikten sonra hafıza doldu uyarısı veriyormuş bide dahili uydusunda da kanalları sıralayamıyormuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 29 Temmuz 2013; 19:22:02 >

• starkan kullanıcısına yanıt
    Flaş bellek ile depolama sorunu çözülüyor diye biliyorum bellek kartı olmasa bende telden internete giremiyorum mesala önbellek 5 dk da doluyor
    dahili uydusu saten dandik bütün tvlerde böyle geçiş süreleri uzun görüntü kalitesi düşün hafızası az frakansı kalitesiz anlıyacağın dahili uydusu olsa bile harici uydu tavsiye ederim artık küçükleri çıktı Tv nin arkasına saklanı veriyor onlar bile işini görür uydu konusunda Goldmaster flan saten uzun yıllar götürür bende skartlı goldmaster var kaç yıl oldu bilmiyorum 5-7 yıl oldu heralde birkere bile bozulmadı artık bozulsada HD uydu alsam diye dua ediyorum atmaya kıyamadığımdan :D :D
  • panasonic tx-l47et50e bide buna bakıyordum bu nasıl peki ondan vazgeçince bunu bulmuştum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.