Şimdi Ara

18 yaşındayım sevgiliyi geçtim, bir kızla düzgün konuşmuşluğum yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 18 yasindayim su an istanbulda gayet iyi bir universitede okuyorum.Hayatim boyunca degil sevgilimin olmasi bir kizla işim olmasa konusmam bile..bu hep boyle oldu..bilmiyorum bence en onemli sebep liseyi 3 farkli sehirde okumam ve gittigim yerlere bir turlu alisamam..sonrasinda ise boyle gelmis boyle gider modunda devam etti..simdi de icimden gelmiyor bilmiyorum genel olarak yasadiklarim beni cokca realist olmaya surukledi ve ben su anda eger bir kiz beni etkilemiyorsa konusmanin bile gereksiz oldugunu dusunuyorum..haa beni etkileyenler oldu mu oldu tabi ama onlarla da iletisim kuramadim tabii cunku dedim ya boyle gelmis boyle gider modunda hayat..

Biliyorum biraz farkli benim durum ama sadece sizin fikrinizi almak icin actim bu konuyu belki biseyler hayatimi biraz etkiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Ya bırakın arkadaş bu 3 şehir değiştirdim ayaklarını , bizde memur çocuğuyuz 4 5 il gezdik niye aynı sorunlar bizde yok ? Sadece utangaçsın o kadar.
  • Cesaretini topla ve yarin bir kizla sohbet etmek icin yanina git merhabalaş.Etkilenmene gerek yok ozguvenin yerine gelsin diye yap zaten sonra hemen acilirsin.Erteleye erteleye hep ayni kalirsin benden soylemesi.Kimsenin kimseyi tersleyecegi yok onlar da insan.

• Hocam aynı sıkıntı bende var devam ediyor , bende lisede değişiklikler yaptım sizin gibi ama yavaş yavaş olur , bu işler kendini geliştirmen lazım utangaçlık ve çekingenlik oluyor ama cesaret lazım yoksa konuşmak imkansız olur , rahat olacaksınız sonuçta onlar da insan derslerden falan konuşabilirsin ilk başlarda.

Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol! Bob Marley
  • Seçim senin hocam.gereksiz sıkıcı geliyosa konuşmazsın şart değil.ama konuşmak isteyipte beceremiyosan utangaçsındır özgüvenin yoktur vs. Ne istediğine karar ver ona göre yolunu çiz.

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Neyi sordugunu anlamadim. Konusamiyor musun konusmak mi istemiyorsun

Arkadaş birazda aciz gibi.Üniversitede daha kolay yapılıyor bence arkadaş ortamı falan liseye göre. Millet zaten arayış içerisinde

Daha Fazla Göster
  • Erkelerden etkilendigin icin mi konusuyorsun ki ? Kizlarla arkadasta olabilirsin once bunu dene bence.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.