Şimdi Ara

18 yaşındayım nerede çalışabilirim[TECRÜBELİLER KONUYA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nerelerde çalışabilirim? çalışmak istediğim yere gidip ben burda çalışmak istiyorum diyeceğim? 1 ayda elime 650 700 lira geçse çok hoş olur. Daha önce çalışmak nasip olmadı. Biraz da çekinirim isterken nasıl yapmalıyım tecrübeliler konuya

kuzenimin çalıştığı lüks restoranda komi olarak işe girsem nasıl olur?

• kuzenin yanında çalışabilirsin ek olarak ben bi barda çalışmıştım bahşişlerle beraber aylık 1300 alıyordum bunun gibi garsonluklar olabilir şehirlerler arası otobüslerde muavinlik yapabilirsin onda da iyi para var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: detarminant

kuzenin yanında çalışabilirsin ek olarak ben bi barda çalışmıştım bahşişlerle beraber aylık 1300 alıyordum bunun gibi garsonluklar olabilir şehirlerler arası otobüslerde muavinlik yapabilirsin onda da iyi para var

muavinlik ilginç geldi bakarım buna
  • Motor surmeyi bilsen kurye olurdun. Ama okumuyorsan girme oyle islere. 40 yasinda da garsonluk kuryelik yapamazsin koyar adama. Marangoz, kaynakci, teknik servis falan bul

• quote:

Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx

Motor surmeyi bilsen kurye olurdun. Ama okumuyorsan girme oyle islere. 40 yasinda da garsonluk kuryelik yapamazsin koyar adama. Marangoz, kaynakci, teknik servis falan bul

okuyorumda bu sene mezuna kaldım ben sadece 1 aylık düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gumtopu

quote:

Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx

Motor surmeyi bilsen kurye olurdun. Ama okumuyorsan girme oyle islere. 40 yasinda da garsonluk kuryelik yapamazsin koyar adama. Marangoz, kaynakci, teknik servis falan bul

okuyorumda bu sene mezuna kaldım ben sadece 1 aylık düşünüyordum

Kimse kisa sureli calisan almaz. Organizasyon sirketlerine basvur. davet duzenleniyor davetlileri kapida karsiliyorsun. Iyi para var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 24 Temmuz 2015; 9:23:27 >
  • nasıl organizasyon şirketleri catering tarzı yerlermi
    birde nasıl başvuracam
    yanlarına gidip çalışmak istiyorum mu diyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.