Şimdi Ara

18 yaşındayım 97 kiloyum,1 senede 32 kilo aldım(yks ye hazırlık sürecinden geçtim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65 kilodan 97 kiloya çıktım bir senede.
    Daha önce 93 kilodan 75 kiloya düşmüş sonra yine 85 e çıkmıştım ondan sonra da yine 68 kiloya düşmüstum ve simdi 97 kiloyum

Daha önce spor salonuna kaydolmuş orada kilo vermiştim ,hocaların talimetları doğrultsunda hareket etmiştim.

Şimdi spor salonuna kaydolacak imkanım yok.Kilo vermek istiyorum.Ancak ne yapmalıyım nereden başlamaliyim bilmiyorum.Evde nasıl kilo verebilirim?

Onerdiginiz youtube oynatma listesi ,uygulama vb şeyler var mı?
    Sadece kilo vermek istemiyorum ayni zamanda vücutta yapmak istiyorum.Vücut yapabilmek için yağların hepsini eritmem mi gerekiyor?
    Yani şuan da kas yapıcı hareketler yapmam boşuna mï?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kalori açığı oluşturmalısın. Günlük kalori ihtiyacından 500 kalori eksik alman yeterli olur. Proteini yüksek tut.

Kas yapıcı hareketler sana kalori de yaktıracak kas kazanmana da yarayacak onun için yapabilirsin. Vücut ağırlığınla yapabileceğin birçok hareket de var ilk zamanlar iş görür.

Kardiyo olarak da uzun yürüyüşler özellikle aç karnına. Çeşitli sporlar da olur basketbol gibi.

Son önerim ise bir sağlık sorunun yoksa aralıklı oruç beslnme düzenini inceleyebilirsin.
  • grken kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için.
    Bahsettiğiniz oruca dair ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşabilriim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    intermittent fasting diye arattığınızda birçok yerde çıkar. en bilinen yöntemi 16 saat açlık (0 kalori, şekersiz çay kahve olabilir) 8 saat beslenme periyodu
  • Bu kadar kolay kilo vermen ve alman tuhaf ama iyi birşey. En azından şimdi kolayca kilo verebileceksin aşağıda attığım sayfaları takip etmeni öneririm.

Baris Okan Belovacikli
    gym kong
    ağırsağlam
    Shredded Brothers
    ege fitness
    Atlefit
    Güç ve Fitness
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.