Şimdi Ara

18 yaşından sonra profesyonel boksör olunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese, 2 ay sonra 18 yaşıma gireceğim. Ben profesyonel boksör olmak istiyorum ama herkes çok geç kalmışsın artık imkanı yok diyor ama ben geç kaldigimi düşünmüyorum. Daha önce boks geçmişim olmadı ama evde yaptığım antrenmanlar neticesinde bu sporda potansiyelimin olduğunu ve hızlı gelişme kat edeceğimi düşünüyorum. Türkiye'nin Mike Tyson'u olmak istiyorum ne düşünüyorsunuz sizce çok geç kalmış mıyım? Universite sınavına çalıştığimdan dolayı bir kursa da gidemiyorum bu sene mezuna kalırsam yine çalışacağım için seneye de boks kursuna gidememe ihtimalim var. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

18 Yaşından Sonra Profesyonel Boksör Nasıl Olunur?

18 yaşından sonra profesyonel boksör olmak için şu adımları takip edebilirsin:

• Fiziksel Olarak Hazırlan: Boks, yoğun bir spordur ve mükemmel bir fiziksel durumda olman gerekir. Düzenli antrenmanlarla güç, hız, dayanıklılık ve el-göz koordinasyonu geliştirmelisin.
    • Bir Boks Kulübüne Katıl: Deneyimli bir antrenörün rehberliğinde boksun temellerini öğrenmen önemlidir. Bir boks kulübü, sana teknikleri uygulama ve diğer boksörlerle antrenman yapma fırsatı sağlayacaktır.
    • Lisans Al: Profesyonel olarak boks yapabilmek için lisanslı olman gerekir. Ülkenin boks yönetim kuruluşuna başvurarak lisans alabilirsin.
    • Amatör Olarak Yarış: Profesyonel kariyerine başlamadan önce amatör olarak yarışman, değerli deneyim kazanmanı sağlayacaktır. Yerel ve ulusal turnuvalara katıl ve sık sık antrenman yap.
    • Profesyonel Antrenör Bul: Boks yolculuğunda sana rehberlik edecek deneyimli bir profesyonel boks antrenörü bulmalısın. Doğru antrenör, potansiyelini en üst düzeye çıkarmana yardımcı olacaktır.
    • Promotör Ara: Profesyonel boksör olarak mücadele etmek için bir promotöre ihtiyacın olacaktır. Promotörler, maçları düzenler, rakiplerini ayarlar ve kariyerini yönetir.

18 yaşından sonra profesyonel boksör olmak mümkün olsa da, bu zorlu bir yolculuktur. Ancak tutku, sıkı çalışma ve azimle hedeflerine ulaşabilirsin.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Boksör nasıl olunur?
    • Boks kulübü
    • Lisans
    • Amatör boks
    • Profesyonel antrenör
    • Promotör
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yeteneğin var ise her yaşta her alanda profesyonel olunur.

• Up abi bizim boks işi de yalan oldu. İçimdeki istek koreldi şartlar el vermedi yoksa ki ben bilmez miydim makina gibi boksör olmayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.