Şimdi Ara

18 yaşından küçüğüm. E devlet şifresi alamayacakmıyım şimdi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üni hazırlık okuyorum

Kredi çıktı ama almak için e devlet şifresi vs yazıyor. 18 yaşından küçükler ise alamıyormuş kredi için velisiyle kurumumuz vs gelmelidir yazıyor

benim evim düzcede kayseride okuyorum öyle bi imkan yok yani. Anca ara dönemde olacak o. Bu ay krediyi almamın yolu yok mu benim ? Bu işi ara dönemden (ocak 15-17 den önce) yapma imkanım yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 16 Aralık 2013; 19:27:50 >

• Kardeş keşke nasıl yaptığını yazsanda bizde öğrensek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burs sonuçları açıklandı mı ?
  • KüçükEspri kullanıcısına yanıt
    Açıklanmadı diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: azmop

Kardeş keşke nasıl yaptığını yazsanda bizde öğrensek

Velini alip kyk yurtlarindan birine gidiyorsun. Imza atiyorsun. Son gun 31 ocak olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

2 haziran 1996 doğumluyum.

Üni hazırlık okuyorum

Kredi çıktı ama almak için e devlet şifresi vs yazıyor. 18 yaşından küçükler ise alamıyormuş kredi için velisiyle kurumumuz vs gelmelidir yazıyor

benim evim düzcede kayseride okuyorum öyle bi imkan yok yani. Anca ara dönemde olacak o. Bu ay krediyi almamın yolu yok mu benim ? Bu işi ara dönemden (ocak 15-17 den önce) yapma imkanım yokmu

3 tane mi meminton var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldum gençler ss atayım
     18 yaşından küçüğüm. E devlet şifresi alamayacakmıyım şimdi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmop

Kardeş keşke nasıl yaptığını yazsanda bizde öğrensek

Konuya yardım gelmemesinden dolayı açıkçası yazasım yoktu zaten bu konuyu açtıktan baya sonra kredi aldığım için aklıma gelmedi:)

Nasıl aldığıma gelicek olursak su an daha e devlet sifremi almadım ama geçen sene 17 olduğum için, babamla beraber en yakın kyk mudurluğune gittik imzaları o attı yani :) alıyorum krediyide

• Ben yazayım öğrendim benden sonrakiler de öğrensin olay şöyle gençler

Kredi burs çıktı ve 17 yaşındasınız.edevlet şifresi alabiliyorsunuz öncelikle sonra anne-babanızın e devlet şifresi ile velinizin hesabına giriyorsunuz eğer site değişmezse sol yanda hizmetler var oraya girip kredi yurtlara tıklıyorsunuz sonra kendi tc noyu girip taahhüt ü onaylıyorsunuz(veli onayı) çıkıp kendi e devlete girip taahhüt ü sizde onaylıyorsunuz

Bitti hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.