Şimdi Ara

18 yaşındaki çocuğa kredi kartı limiti ( 15.000 tl )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bankaya kredi kartı için başvuru yapacağım.maaş bordrosu felan bayağı bir kabarık.yasal olarakta zaten 18 yaşındayım bir sıkıntı yok.
    ama kredi kartı başvurusundan sonra limiti 10.000 tl yada 15.000 tl gibi rakamlar yaparlar mı? yoksa şöyle bir bana bakıp daha çocuk lan bu diyip vermezler mi?

ayrıca babamlık bir durum yok herhalde ?

• evet
  • yapmazlar. 2 yıl boyunca kredi kartı ekstrelerini eksiksiz öde, 1000 TL de olsa bi kredi al ve düzenli öde, kendi kendine 3000 ler 5000 ler verirler kredi kartı limiti olarak, sen istemeden.
    Ama 10.000 - 15.000 uzun sürer bayaaa....
    (tecrübeyle sabittir.)
  • 15.000 TL kredilik kredi kartı mı olur ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

arkadaşlar merhaba.

bankaya kredi kartı için başvuru yapacağım.maaş bordrosu felan bayağı bir kabarık.yasal olarakta zaten 18 yaşındayım bir sıkıntı yok.
    ama kredi kartı başvurusundan sonra limiti 10.000 tl yada 15.000 tl gibi rakamlar yaparlar mı? yoksa şöyle bir bana bakıp daha çocuk lan bu diyip vermezler mi?

ayrıca babamlık bir durum yok herhalde ?

18 yaşında nasıl bi işe sahipsin merak ettim?
  • Gelirin 20 bin tl ise 15 bin tl limit açarlar.

18 yaşında milletvekili olamayacagın için dükkanın önünü kapatma diyip yollarlar.
  • Babamın maaşı belli ondan dolayı limiti kullanamıyoruz ama platinum kart var 15 veya 18 bin lira limitli.. Kendileri yollamışlar bankadan, maaş belli o kadar para nasıl harcanır ki?! Ama belki pahalı şeyleri taksitle almak için kullanışlı olabilir ileride.. Diğer kartlarda 2-3 bin limitli.. Kendi kartım yok, babamın kartlarında birini kullanıyorum sürekli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    24 yaş 45 lira maaş
    4 ay önce açıldı
    40.000 tl kredi çekip daire almak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 19 yasındayım 10binlik kart kullanıyorum .

mutluyum
  • arkadaşım benim arkadaşımın babasının orta ölçekte bir şirketi vardı adamlara limitsiz kredi kartı göndermişler babasıda çocuğuna o kredi kartının ekini çıkarttırmış belli bir limitli ama en kötü 50.000 çeker diyordu. Belki çocuğun kartı o kadar değildir ama babasınınki limitsizdi ondan eminim. Senin messeleye gelirsek güvence ve maaş bodrona göre ilk seferde olmasada kısa sürede verebilirler. Hatta mümkünse şirket üstünden başvurursan direk 25.000 den bailatıyorlar tabi şirket gözüktüğü için sorumlu. Sen büyük ihtimal 15.000 yakın bir paraya ihtiyacın var kredi kartı almaktsa kredi çek daha mantıklı olur.
  • sen üniye rcz ile gidicek eleman değil misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

sen üniye rcz ile gidicek eleman değil misin ?

evet oyum
  • quote:

quote:

evet oyum

; alfa romeo 159 larada bak ben onlardan alcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

19 yasındayım 10binlik kart kullanıyorum .

mutluyum

Ek kart FTW !
  • quote:

quote:

evet oyum

Kredi kartıyla araba alıcagına araç kredisi kullan daha az faizle daha uzun vadeli olur. Karlı çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

quote:

quote:

evet oyum

Kredi kartıyla araba alıcagına araç kredisi kullan daha az faizle daha uzun vadeli olur. Karlı çıkarsın

kredi kartıyla araba alacağımı nerden çıkardın ki?

taşıt kredisi forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 13 Mayıs 2012; 13:09:20 >

• Niyeyse paranla övündüğün hissine kapılıyorum. Neyse.

Soruna gelecek olursak;
    bildiğim kadarıyla 18 yaşında olman birşey ifade etmiyor. Ailenin kefilliğini isterler ve ailenin gelir düzeyine bakarlar. Sen çalışıyorsan sana da bakarlar muhtemelen ama pat diye 15 bin TL limitli kartı vermez hiçbir banka.
  • sallıyo ya yalan bütün sözleri
  • Sağlıklıysanız hayatınıza şükredin beyler, benim niye yok diye üzülmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

19 yasındayım 10binlik kart kullanıyorum .

mutluyum

Ek kart FTW !

ek kart degil direk pederin kartı yıllardır bendedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım benim arkadaşımın babasının orta ölçekte bir şirketi vardı adamlara limitsiz kredi kartı göndermişler babasıda çocuğuna o kredi kartının ekini çıkarttırmış belli bir limitli ama en kötü 50.000 çeker diyordu. Belki çocuğun kartı o kadar değildir ama babasınınki limitsizdi ondan eminim. Senin messeleye gelirsek güvence ve maaş bodrona göre ilk seferde olmasada kısa sürede verebilirler. Hatta mümkünse şirket üstünden başvurursan direk 25.000 den bailatıyorlar tabi şirket gözüktüğü için sorumlu. Sen büyük ihtimal 15.000 yakın bir paraya ihtiyacın var kredi kartı almaktsa kredi çek daha mantıklı olur.

Orta ölçekte bir şirket sahibine limitsiz kredi kartı palavradan öte birşey değildir emin ol Yüksek limiti vardır muhtemelen prestijli bir karttır ama limitsiz kredi kartı olmaz..Kredi kartı bir ödeme ve borçlanma aracıdır ve bu borçlanmanın bir sınırı olur,bu sınır kişinin ödeyebileceği kadardır..Zaten bu yüzden gelir beyanı istenir..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.