Şimdi Ara

18 yaşında saç dökülmesi ciddi midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım. Yaklaşık 2.5 senedir saç uzatıyorum ve şu an 50 cm civarı.
    Saçların uçları bayağı kırık. Saçım dökülüyor bayağı bana göre, çünkü odamda halıda bir sürü saç birikiyor. Ama kimse bana saçların seyrelmiş vs vs demedi. Çünkü yok yani bir değişim ama dökülüyor çok. Ben bunun saçın beslenmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum, yazın saçlarımı omzuma kadar kestiricem ve köklere bir bakım yapacağım. Düzelir mi acaba ?
    Babamın saçı yaşıtlarına göre gayet iyi, erkek tipi şakakta çaılma dışında gayet gür saçları var ama dayımın saçları seyrek.
    20 yaşındaki kuzenimin saçları seyrek değil. 28 yaşındakinin de değil. Bende de olmaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevsimsel, strese bağlı, genetik nedenler, yetersiz beslenme vs. bir sürü nedeni var saç dökülmesinin. Ayrıca saç düzenli olarak dökülür yerine yenileri gelir. Belki de saçın uzun olduğu için sana fazla dökülüyormuş gibi geliyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 50 cm fazla değil mi o yüzden dökülüyor olabilir bir asker traşı yapın kendine gelir saçlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forumda yuzlerce kez paylasılan dokulmeyı kesın durduran yagları kullansaydın dokulmezdı bosuna kel kalcan hıc bakmamıssın,cok kullanan var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.