Şimdi Ara

18 yaşına girdim napiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaşına gireli 1 ay oluyor. hiçbişey yapmadığımı farkettim 18 olduğum için farklı hissetirecek napmalıyım

• Git bir ker####ye zaten ondan sonra hayata bakış açın değişir. Milli olmak çok başka birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 8 Şubat 2015; 21:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliyet al
  • bir daha gir
  • Suç işle.Farkı ozaman göreceksin.Yetişkin olarak yargılanıp yüksek miktarda ceza alınca
  • Öğrenci değilsen ve calismiyorsan devletin seni issiz saydigini ve sigortanın olmadığını düşünüp uzulebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 8 Şubat 2015; 21:49:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Ya kadınsa

• 18 yaşın bir artısı yok annene babana bağımlı kaldığın sürece

• Geri çık
  • ehliyet almaya bak

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'tan sigara al.
  • Don giyme

• Kredi kartı çıkartıp bana ps4 alabilirsin
  • Bayiden kupon oyna kimlik göster önce

• Tc ni yenilet, ehliyet al

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

Öğrenci değilsen ve calismiyorsan devletin seni issiz saydigini ve sigortanın olmadığını düşünüp uzulebilirsin..

ben bu devletin ta....... bana iş imkanı mı sağladıda borç çıkarıyor 1 yıl ödedim lanet parayı allah tan gelir tespiti yaptırmıştımda fazladan girmedi, memur çocuğu olmak vardı anasını satayım.
  • Ehliyet al,çeşitli sertifikalar al ne bileyim bilgisayar gibi hani ileride işine yarayabilecek sertifikalar,boş işlerle uğraşma yani boş boş gezme,sporcuysan derslerini aksatma kim bilir sakatlanırsan derslerinden kazanırsın gibi. Karı kız boş şeyler şuan senin için. Hayata atılmaya bak. Ne bileyim üniversiteye girmeye bak iyi bir okula. Ama sosyalliği de ihmal etme,arkadaş çevresi yap eğer çok yoksa ama iyi insan olsunlar mümkünse. Kötü bir çevre yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir.

Yazdıklarımı ister uygula ister salla bu sana kalmış.
  • CEVAP NİCK'İN DE SAKLI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.