Şimdi Ara

18 yaşına gelince tırcı olmak istiyorum sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb ben 15 yaşındayım ve 18 yaşına gelince b sınıfı ehliyet alıp tırcı olabilirmiyim duyduğuma göre en az d sınıfı olması gerekiyomuş ama tırcılık için tanıdık bi tırcı akrabamıza sorduk b sınıfı ehliyet ilede tırcılık için gereken tüm belgeleri alabiliyormuşsun ama demin misafir geldi ve dediki b sınıfı ehliyet alanlar tır kullanamaz dedi ve benimde çok moralim bozuldu d sınıfdı almak için 23 yaşında olman gerek 8 sene bekleyemem lütfen yardımcı olun ??

• D sınıfı ehliyet olmadan tır süremezsin D sınıfı ehliyet alman için 23 yaş şartı var.daha 15 yaındaysan bu işlere kafa yorma okuluna bak 23 yaşına geldiğinde kafa patlatırsın.liseyi bitir üniversiteye çok güzel hazırlan üniversite oku zaten üniversiteyi bitirdiğinde 23-24 yaşlarında olursun ozaman ki kafa yapın belki tırcılığı istemez bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: enternet

D sınıfı ehliyet olmadan tır süremezsin D sınıfı ehliyet alman için 23 yaş şartı var.daha 15 yaındaysan bu işlere kafa yorma okuluna bak 23 yaşına geldiğinde kafa patlatırsın.liseyi bitir üniversiteye çok güzel hazırlan üniversite oku zaten üniversiteyi bitirdiğinde 23-24 yaşlarında olursun ozaman ki kafa yapın belki tırcılığı istemez bile

akrabaya sorduk tekrar öyle olunca 2 şöför şeklinde oluyomuş birisi d sınıfı olcak zaten tabi herkez d olur ama d sınıf ehliyeti olan bir şöförle yola çıkıyomuşsun 23 yaşına gelincede d sınıfı alırsın tek kullanırsın dedi bu arada bu 2 kişi kullanma mevzusunu akrabaya sorduk d sınıfı ehliyet olanlarda 2 kişi kullanabiliyormuş ama tercihe bağlı ben süremem çekemem o yolu diyosan alacakmışsın yanına bir şöför tırı tek kullanamayacağım akrabadan aldığım bilgilere göre .. 23 yaşına kadar başka bir şöförle gitcez ..

• anlattıgın konuya göre senin dediğin 2 kişi git gele şöför yanında muavin denir.ikinci şöför değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: enternet

anlattıgın konuya göre senin dediğin 2 kişi git gele şöför yanında muavin denir.ikinci şöför değil

bilemem artık onu ama bana muavin pek iç açıcı gelmiyo çünkü bi tırcı 5bin km lik yolu tek başına gider gitmesine ama arada bir şöför değiştirir tabi tek kullanıyorsa onu bilemem nasıl gidiyorsa ama 2 kişi kullanınca muavinlik pek iç açıcı gelmiyor

• Hayatın yollarda geçer :D eğer tırcı olmak istiyorsan beklemek zorundasın
  • daha çok zaman lazım.Önce 18ine gel b sınıfını al.Sonra 21 e gel e sınıfını al ondan sonra bakarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne işin var tır surmeyle baska bir iş yap .. omrun yolda direksiyon sallamayla gecer gencsın ozenıyorsun ama bikarsın emin ol ...hem zor hem parası az bir iş anca kendi tırın olursa kazanırsın ..
  • 18 yaşında tırcı oluyosan 23 yasında thy ye flnda gırersın heralde sana tavsıyem german truck sımılator ıstedıgın gıbı modıfıye et yanak cek tako patlat
  • piskopat19 kullanıcısına yanıt
    sungurlulu genç kaptan sende hep forumdasın birtürlü kaptanlık yapamadın ne iştir bu ya
  • bize fırmada 18 yasına gelınce tırda otobusde vermıyolar mecbur muavınlık yapıyoruz anca benzınlıge yıkamaya otoparka çekıyoruz kaptan olmaya belgemız eksık senın anlayacagın
    ama sen yazmıssın yarın gıdıp hemen bassoforden araba ıstıyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskopat19

bize fırmada 18 yasına gelınce tırda otobusde vermıyolar mecbur muavınlık yapıyoruz anca benzınlıge yıkamaya otoparka çekıyoruz kaptan olmaya belgemız eksık senın anlayacagın

ben muavin olmicam ayrıca arttık ben nasıl olacağımın yolunu buldum tc kimlik nodan yaşımı 22 yapcaz 18 yaşına gelince ve babam bu işin uzmanı sgk da çalışıyor 22 yaptıkmı d sınıfı ehliyeti alcam ve şöför belgeleri ve aldımmı hepsini hemen akrabanın yanına gitcez ve tırcıyım ama tabi askerede çağırcaklar onuda şöyle halletcez yurtdışında çalışıyor gibi görüncem 20 gün askerliğimi yapıp ondan kurtulcam yurtdışında çalışıyor görünenlere ücret isteniyormu bilmiyorum ama sorun deyil olsa bile ve tırcı olcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 5 Temmuz 2013; 23:25:41 >

• hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti0806

quote:

Orijinalden alıntı: beamkodumunoglu

quote:

Orijinalden alıntı: musti0806

quote:

Orijinalden alıntı: piskopat19

bize fırmada 18 yasına gelınce tırda otobusde vermıyolar mecbur muavınlık yapıyoruz anca benzınlıge yıkamaya otoparka çekıyoruz kaptan olmaya belgemız eksık senın anlayacagın

ben muavin olmicam ayrıca arttık ben nasıl olacağımın yolunu buldum tc kimlik nodan yaşımı 22 yapcaz 18 yaşına gelince ve babam bu işin uzmanı sgk da çalışıyor 22 yaptıkmı d sınıfı ehliyeti alcam ve şöför belgeleri ve aldımmı hepsini hemen akrabanın yanına gitcez ve tırcıyım ama tabi askerede çağırcaklar onuda şöyle halletcez yurtdışında çalışıyor gibi görüncem 20 gün askerliğimi yapıp ondan kurtulcam yurtdışında çalışıyor görünenlere ücret isteniyormu bilmiyorum ama sorun deyil olsa bile ve tırcı olcam

sırf senin için üyelik açtım önce benim nickimi 2 kere oku sonra burda yazdıklarımı oku.ulan sen yaş büyütmeyi çocuk oyuncamı sandın o küçücük beyinciğinle hayaller kurma D sınıfı ehliyet alcakmışta tır sürcekmiş ulan hayatında kaç kere tıra bindin.bak hele muavinde olmıcakmış sen tır sürmeyi ananın karınında öğrendin heralde hemen seni bekliyolar tıra çıkşın sürsün diye bisiklet değil bu evlat salak saçma hayaller kurma git bi yerde çırak olarak çalış sen.seni bu kafayla muavinde yapmazlar yurt dışında çalışıyo gibi görüncekmiş te cart curtta baban başbakan olsa ne yazar koçum o işler öyle kolay olsa hey yavrum hey sen bikere 20 gunluk askerlık rüyasını unut ske ske 14 ay asker olcan bu bir daha muavinlik bile yapmamış biri olarak 15 yaşında veletçe kurdugun hayellerden vaz geç buda 2.Hele şu lafı yok mu hemen D ehliyet alcam tırcı olcam sen pilot olursun bu kafayla

önce bi küfürlü nickini sil ben senin 7 ceddini satın alırım ayrıca babam yaş uzatma konusunda uzman sgk da çalışıyor senin gibi süzmeler olduğu sürece adam deyilsiin sen sen süzme ..... senin inadına dahada tırcı olcam bak sen gör senin inadına yaşımı büyütmeyen ulan sana diyorumki babam sgk da çalışıyor ve bu işin uzmanı yaşımı kolayca büyültcek yani işlemleri hızlandırabilir anlamında hasssss.....tir ordan asıl velet sensin belkide sen benden 3-4 yaş filan büyüksündür yaş büyütmemi çekemiyosundur belkide tırc olmamı çekemiyosundur ayrıca ne dedimde beni muavin yapmazlar söyle velet senin babandır ayrıca hadi ordan sssssiiiii...... sen adam deyilsin adam olsan bunları yazmazdın ve benim tırcı olmamı çekemiyosun veyada yaşımı büyültmemi çekemiyorsun seningibi cahil insanlar çok bu ülkede sen git amele ol hadi byyyy gerizekalı :D önce bi adam gibi konuşmasını milleti çekememezlik yapmamayı kıskançlığı unut amele ayrıca senin gibiler yaşı büyük olsa bile dışarda 5 para etmez insanlardır sen 5 para etmessin senin işin anca birilerini kıskanmak çekememektir sendende senin gibiler yaşı büyük olsa bile akıl yaşı 10 olur

ulan sen kadar kara cahil velet görmedim ulan eşşek sen tırclıgı saygı duyulan bişey mi sandın ulan karşındaki insanlar seni kapı köpeği yerine koyucak angut velet ne halt yersen ye eşşek gibi sürün senin neyini çekemicem düşündüğün iş beş para etmez kimsenin saygı duymadığı kapı köpe olarak bakılan amelelikten başka bişey değil yarın yaşın 30-40 oldumu o ezilmişliği çökmüşlüğü anlıcan bana saygı duymaya başlıcan ozaman .sen gibi veletler olmasa böyle beş para etmez işleri kimse yapmaz iyiki varsınız hemen tıra çık ve ameleliğe non stop devam et Tırcı olunca herkes sana farklı bakıcak seni yuksek bırı sanıcak veya sana saygı duyucak felan sanıyon heralde sana bakacakları tek bakış açısı süzük amele gözü olucak.burda yazdıklarımı 30-40 yaşına gelince tekrar okuyup bi iç çekersin ulan siz gibi ergenler olmasa hiç zaman geçmicek iş yerinde iyi sen gibi ameleler var hey allahım neyse sen büyük bir tırcısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beamkodumunoglu -- 9 Temmuz 2013; 20:48:13 >

• sen benim 40 30 yaşındaki ezilmişliğimi anlayamassın sen beni tanıyonmu yoksa bu arada hiç tır görmediğimi nerden bilion mercedes marka 2013 model tır gördüğümü içine ful gördüğümüde biliyomusun sen anca otobüsle tırların yanından geçerken görürsün işte 17 saatlik yolda senin hiçbiyerde görmediğin tırın tekini gördüm ben aslanım hadi ikile benim görmediğimi nerden biliyon benlemi yaşıyon aslanım beni tanıyonmu yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 9 Temmuz 2013; 21:22:52 >
  • bak arkadaş ben de otobüsçü olmak istiyorum ilk önce sana şunu tavsiye edim bir anlık heves yapma çünkü ilerde vazgeçersin ba k normalde hepsi fasafiso tanıdıkların varsa 18 ehliyetini alıp kullanabilrisin sen tehlikeli hareket yapmadıkça polis seni çevirmez he 18'lik ehliyetin yakalandım mı 600 lira ya cezasını ödersin ya da polis cezayı yazmaktan vazgeçer
  • @beamkodumunoglu haklı bak ben 32 yaşındayım
    1) şunu biliyorum ki sen 35 40 yaşlarına geçince pişman olcan
    2)mesleğim otobüsçü şimdi sen diyecem ben tırcı olmak istiyorum tırcı olmak istiyorum ben nasıl otobüse çıkmadan önce muavinlik yaptıysam yani otobüse benziliğe yıkamaya çek filan sende öyle yapmalısın tırda muavinlik yapmalısın inan tırcı oldun mu diyelim ehliyet alıp çıkmışsan muavinlik yapmadıysan diyelim a sorunu çıktı sen çek sana bekle tamirciyi ama deneyimlisen çözümleri buluyon tırcılarla muavinlik yapcan mesela bol bol kaptanı yolu takip etcen tırı nasıl kullanıyor yolda kaldı ne yapıor tırda bir sorun oldu mu nasıl çözüyor ayrıca ve muavinlik yaptı mı 23 yaşını beklemeye gerek yok inan tanıdık da olunca 18 19 yaşlarında tıra ya da otobüse çıkıon
  • Sen öyle yaş büyütmeyi tırcılığı kolay bişey zannediyosun galiba ilk önce 22 yaşına gelip D sınıfı ehliyet alman lazım tabi bunla bitmiyor 26 yaşına gelip SRC ve Pisko Teknik Belgelerine başvurup SRC'nin sınavına girip Pisko Tekniğinde testine girip bunların çıkmasını bekliyorsun yani anlıycağın hayal kurmakla tırcı olunmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.