Şimdi Ara

18 Yaş Altı Olupta Ziraat İnternet Şubesi Kullanabilen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıktaki gibi açık, 18 yaş altıyım ve bankada burs için hesabım var, bankaya başvurdum ancak 18 yaş altına açamayız dediler ama onların da ellerinde öyle bir madde yok şubedeki görevli 5-10 dakika şartlara baktı ve 18 yaş altı kullanamaz ibaresi bulamadı ama genede kabul etmedi. Önceki günlerde de bilgi edinme için e-posta atmıştım bankaya gelen cevapta öyle bir şart yok yazıyordu. Ne yapmam lazım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

18 Yaş Altı Kişiler Ziraat İnternet Şubesi'ni Kullanabilir mi?

18 yaşından küçük bireyler, Ziraat Bankası'nın sunduğu belirli bankacılık hizmetlerinden faydalanabilirler.

Ziraat Bankası 18 Yaş Altı Hesap Açma

• 18 yaş altı kişiler, velisi veya vasisinin onayıyla Ziraat Bankası'nda hesap açtırabilirler.
    • Bu hesaplar, Ziraat Bankası 18 Yaş Altı Hesap olarak adlandırılır.

Ziraat Bankası 18 Yaş Altı Hesap Kartı

• Hesap açan 18 yaş altı kişilere Ziraat 18 Yaş Altı Banka Kartı verilir.
    • Bu kart, alışveriş yapmak ve ATM'lerden para çekmek için kullanılabilir.

Ziraat Bankası 18 Yaş Altı Mobil Bankacılık

• 18 yaş altı hesap sahipleri, Ziraat Mobil Bankacılık uygulamasını kullanabilirler.
    • Mobil bankacılık ile hesap bakiyelerini kontrol edebilir, para transferi yapabilir ve fatura ödeyebilirler.

Önemli Hususlar

• 18 yaş altı kişiler, Ziraat İnternet Şubesi'ne direkt olarak erişemezler.
    • Ancak, velisi veya vasisi ile birlikte şubeye giderek İnternet Şubesi kullanımı için yetki alabilirler.
    • 18 yaş altı hesaplar, günlük işlem limitlerine tabidir. Bu limitler, hesabın türüne ve velinin onayına göre değişebilir.

Yukarıdaki bilgiler doğrultusunda, 18 yaş altı bireyler Ziraat Bankası'nın sağladığı belirli bankacılık hizmetlerini, velisi veya vasisinin onayı ve gözetiminde kullanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Akbankda eksi 26 diye bi hesap var ben açtırmıştım hala kullanıyorum. Akbank olsa olmuyomu?
  • Bursumu oradan aldığım için ondan Ziraat yoksa kullanılmaz zaten.
  • @ahmetopus eksi 26 ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz hocam bide eksi yazmışsınız exi imiş o

Edit : gerekli bilgiyi buldum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmbh15 -- 18 Nisan 2011; 18:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmbh15

@ahmetopus eksi 26 ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz hocam bide eksi yazmışsınız exi imiş o

Hocam bende burs alıyorum 4. sınıftan beri. Geçen sene okul bişey dedi. "Artık burslarınızı elden vermicez kart alıcaksınız ordan çekeceksiniz" Bizde tamam dedik. Bi arkadaşım çıkarmış ona sordum nasıl oluyo diye şöyle: İlk önce babanı filan alıcaksın gideceksin biz eksi 26 hesap açtıracağız. Sonra kadın babamın nüfus cüzdanı fotokopisini filan istedi, bide sabıka kaydı gibi bişey istedi hepsini aldık. Sonra bana şu gün gel al dedi hesap cüzdanını. Sonra aldık hesap cüzdanımı alırken bişeyler soruyo ev adresidir, telefon nosudur, tc doğum tarihi filan... Sonra bi kırmızı 3e katlanmış karton gibi bişey veriyo orda hesap numaran filan yazıyo. Devamında kartınızı nereye istiyorsunuz diyo bende bankaya dedim. Tavsiyem bankaya de. Çünkü gidip hemen alıyon eve gelince imzadır, filan falan uzun iş.. Bi hafta içinde nüfus cüzdanını alıp gidiyon bankaya kadın veriyo kartı.

Kart çok iyi. Markette filan kullanabiliyon içinde para olduğu sürece. Hesaba para yatırabiliyon. Gayet güzel. Fakat telefonla işlem yapamıyon babanın yapması lazım. Kartın üstünde senin ismin yazıyo ama babana kayıtlı gibi bişey oluyo.

Kısaca tavsiye ederim güzel bişey

• teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmbh15

teşekkürler hocam

Önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu durumda olan var mı başka?
  • 17 yaşındayım benim de ziraat bankası hesabım var. açılıyor mu internet şubesi ya da cep telefonu tanımlayıp internetten alışverişte kullanabilir miyim?
  • Ben de 1 seneden az kalmasına rağmen dayanamadım banka hesabı açtırdım tek farkı kredi kartı olarak kullanamıyorsun yani para varsa mağazada markette internetten alışverişte her yerde kullanabiliyorsun ama para yoksa sie bir de taksit yapılmıyor işte. Bi ara para biriktiriyordum hesapta o aralar giriyordum internetten bakıyordum hesabıma şifre filan alıyorsun gir sitesine halledersin.
  • Konuyu biraz dagitiyor gibiyim kusura bakma konu sahibi ben karta para yukleyip internetten alisveris yapmak istiyorum kredi karti gibi kullanmak istemiyorum yani genel olarak appstrore icin falan 18+ yim tavsiye verebilir misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

17 yaşındayım benim de ziraat bankası hesabım var. açılıyor mu internet şubesi ya da cep telefonu tanımlayıp internetten alışverişte kullanabilir miyim?

cep telefonu tanımlarsın ama internet şubesini açtıramazsın
  • peki banka kartıyla internetten alışveriş yapabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

17 yaşındayım benim de ziraat bankası hesabım var. açılıyor mu internet şubesi ya da cep telefonu tanımlayıp internetten alışverişte kullanabilir miyim?

cep telefonu tanımlarsın ama internet şubesini açtıramazsın

18 yas alti bankkart ile internetten alisveris yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D secure şifresiicin telefon numaranı bankaya tanımlattıktan sonara evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.