Şimdi Ara

18 Yaş Altı Kart Çıkarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan 94 doğumluyum. Kart çıkartmak istiyorum ama önce parayı yatırıp sonra yatırdığın parayı harcadığın cinsten. Ve bu kartla internetten alışveriş yapmak istiyorum. 18 yaş altıyım. Bunu sağlayan bankalar var mı ark.lar? Varsa illaki kullananız vardır?

Ve bu kartla gittigidiyordan alışveriş yapabilir miyim?

• Annenle birlikte iş bankasına git, vadesiz mevduat hesabı açmak istiyorum de, işlemleri yap. 2 hafta sonra banka kartını alabileceğini söyleyecekler. şubeden almak istediğini belirt(eve postayla geç geliyor). sonra kartı atmye sok. paranı yatır. eve gel. internetten havale ile alışveriş yapılabilen siteler bul(hepsiburada) ödemeni internet şubesi üzerinden yap.
  • Bulunsuun
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn the page

Annenle birlikte iş bankasına git, vadesiz mevduat hesabı açmak istiyorum de, işlemleri yap. 2 hafta sonra banka kartını alabileceğini söyleyecekler. şubeden almak istediğini belirt(eve postayla geç geliyor). sonra kartı atmye sok. paranı yatır. eve gel. internetten havale ile alışveriş yapılabilen siteler bul(hepsiburada) ödemeni internet şubesi üzerinden yap.

gittigidiyor gibi sitelerde kredi kartı diye geçiyor ve yalnızca kredi kartıyla oluyor. Gittigidiyorda da kullanma şansım var mı bu kartı peki hocam?
  • Akbank Öğrenci Yaptır Yada İşbankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: BTen69

quote:

Annenle birlikte iş bankasına git, vadesiz mevduat hesabı açmak istiyorum de, işlemleri yap. 2 hafta sonra banka kartını alabileceğini söyleyecekler. şubeden almak istediğini belirt(eve postayla geç geliyor). sonra kartı atmye sok. paranı yatır. eve gel. internetten havale ile alışveriş yapılabilen siteler bul(hepsiburada) ödemeni internet şubesi üzerinden yap.

gittigidiyor gibi sitelerde kredi kartı diye geçiyor ve yalnızca kredi kartıyla oluyor. Gittigidiyorda da kullanma şansım var mı bu kartı peki hocam?

Gittigidiyorda kullanamazsın. Açık arttırma ile oluyordu ama o da kapandı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

Akbank Öğrenci Yaptır Yada İşbankası

aylık veya yıllık belli bir aydat veya işletim ücreti veya veya açılış ücreti oluyor mu? Ayrıca bu kartla gittigidiyordan alışveriş yapabiliyor muyz? çok tşklerr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Gittigidiyorda kullanamazsın. Açık arttırma ile oluyordu ama o da kapandı sanırım.

hmm anladım şimdi bende inceledim sadece kredi kartı seçeneği var. Çok tşk ederim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm anladım şimdi bende inceledim sadece kredi kartı seçeneği var. Çok tşk ederim..

nasıl yani, bu kartla olmıcak mı o zaman?

• Eskiden Garanti İlk İmza diye kart veriyordu ama şimdi var mı bilemiyorum
  • yazılanları okumadım ama yazıyorum
    bende bu hafta kart çıkarttım haftaya gelir heralde olay şöyle annen yada babanın üzerine kredi kartı varsa gidip ek kart istiyosunuz o karta belirli bi limit veriyosun her ay okadar harcama yapabiliyosun ben aylık 250yi kaptım mesela

internette geçmiyo olarak söylenmiş gayette geçiyo hepsini sordum limitin kadar değerinde olan herşeyi satın alabilirsin diğer kartlarda öyle bi sorun varsa bilemicem ama akbank yani axesste yok zaten direk netten alışveriş için kullanıcam tc numaranı verip imza atıyosun hatta ona bile gerek yok telefondan tc numaranla bile oluyo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi so high -- 8 Nisan 2011; 22:45:38 >
  • Tebrikler! Bu konuyu açan 1.000.000uncu kişisiniz. Bir aylık 18 yaş altı kredi kartı kazandınız.
  • http://resitdegilim.blogspot.com
    beni takip et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 8 Nisan 2011; 23:20:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.