Şimdi Ara

18 yaş altı biri haftasonları nasıl çalışabilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lise öğrencisiyim, biraz para biriktirmek istiyorum ama pederbankın haftada 15 tl vermesiyle olacak iş değil.
    haftaiçleri ya spordayım da okuldayım, çalışma imkanım yok, ama belki perşembe-cuma olabilir.
    ingilizcem çok iyi, bu konuda kendime güveniyorum. yazılıdan 95 almaktan öte avrupa taraflarında bol bol arkadaşım var, sürekli görüşüyorum.
    fotoğraf makinelerinden anlarım. yani ailem sağolsun almadılar bir tane ama yine de anlarım.

tercihim elektronik marketlerden yana ama 18 yaş altı olmamdan dolayı almazlar deniliyor genelde. dediğim gibi haftada 4 gün çalışabilirim.
    bakkal vs. tavsiye bulunmayın lütfen çünkü çoğunun verdiği parayı yerde görsem dönüp bakmam, o derece.
    tavsiyelere açığım.

ÇOK ÖNEMLİ EDIT :

yazdığımı zannediyordum ama yazmamışım, lisede radyo-televizyon okuyorum ve fotoğraf makinelerine karşı ilgim de buradan geliyor, her türlü fotoğraf/video kamerasıyla amatör profesyonel farketmez çekim yapabilirim. bilgilerinizde bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebujburge -- 12 Aralık 2012; 20:40:28 >

• restorant yada büfe tarzı yerde garsonluk yapabilirsin part time yada full
  • tabiki çevirmenlik
  • 4 gün nasıl çalışacaksın senin okulun yokmu? Sana kimse tanıdıgın vs değilse 2 gün için para vermez.Ayrıca bakkalın verdiği paraya yerde görsne bakmazmışsın :D Ne diyorsun yeğen sen bu yaşta holdinge ceo olarak mı alacaklardı seni hey yavrum siz hayatı ne sanıyorsunuz ya
  • Part time CEOLUK var istiyonmu ?
  • 2 günde 600 tl para vermesini beklemiyorum zaten..

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

tabiki çevirmenlik

o da o kadar kolay değil işte. nerede, nasıl ?
  • İki günlük işlerde en fazla tanığdıın birisi varsa ona yardım edersin veya ufak tefek işler yaparak gündelik para alırsın oda en fazla iki günlük 60-100 arası değişmektedir ama genelde 50 ilra falan olur çünkü yapacağın iş pek olmaz o yüzden ancak o kadar para geçer eline Okuyor olmalısnız muhtemelen o yüzden öyle söyledim yoksa bir ton part time işler mevcuttur ama size ancak en uygunu bunlar olur başka kişiler tanımadıklar almayabilir çünkü iki gün çalışmaya değil part time ise belli bir saat,full ise farklı saat dilimnde çalışacak eleman alırlar öyle gün için değil o yüzden senin yapabiliceğin tanıdığının yanına girip ona yardım ederek üç beş kuruş harçlık alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    3 yıl önce açıldı
    18 yaş altı iş bulmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebujburge

evet arkadaşlar soru belli.
    lise öğrencisiyim, biraz para biriktirmek istiyorum ama pederbankın haftada 15 tl vermesiyle olacak iş değil.
    haftaiçleri ya spordayım da okuldayım, çalışma imkanım yok, ama belki perşembe-cuma olabilir.
    ingilizcem çok iyi, bu konuda kendime güveniyorum. yazılıdan 95 almaktan öte avrupa taraflarında bol bol arkadaşım var, sürekli görüşüyorum.
    fotoğraf makinelerinden anlarım. yani ailem sağolsun almadılar bir tane ama yine de anlarım.

tercihim elektronik marketlerden yana ama 18 yaş altı olmamdan dolayı almazlar deniliyor genelde. dediğim gibi haftada 4 gün çalışabilirim.
    bakkal vs. tavsiye bulunmayın lütfen çünkü çoğunun verdiği parayı yerde görsem dönüp bakmam, o derece.
    tavsiyelere açığım.

Part time ceoluk uygunmu sabah 7 öglen 12 ssk sigorta yemek servis haftalık 100 150 kagıt

• hocam bahsettigim sey de o tur isler, gunde 40-50 tl ama bulamiyorum iste, aslinda havalimaninda rehberlik tarzi bir is olsa da fena olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam bahsettigim sey de o tur isler, gunde 40-50 tl ama bulamiyorum iste, aslinda havalimaninda rehberlik tarzi bir is olsa da fena olurdu

aceleci davranma herşeyi zamana bırak parasız olmuyor paralıda olmuyor emin ol

alacaklarım vardı almadan önce gözümün önünden gitmezlerdi sürekli hayimdeydi meğer alana kadar benim olana kadar böyleymiş aldıktan sonra görmez oldum hepsini

yani bu dünyadaki herşey fani damgasını yemiş yaşadıkça anlayacaksın dediklerimi
  • quote:

evet arkadaşlar soru belli.

tavsiyelere açığım.

ingilizcen iyi ise kitap çevirmenliği için başvurabilirsin belki en azından bunu okuldan bile yaparsın daha sonra makinelerden anlıyormuşsun belki arkadaşlarından birinin makinesini ödünç alarak fotoğraf yarışmalarına katılabilirsin güzel ödülleri var

• Babasi haftalik 15 tl veriyor ama bakkalin verecegi harcliga donup bakmaz.
    Ogrenci adam calisamaz.

• Senin çalışabileceğin tek yer düğün salonlarında garsonluk. Ama o da çok yorucu. Canın çıkar resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil_95

Babasi haftalik 15 tl veriyor ama bakkalin verecegi harcliga donup bakmaz.
    Ogrenci adam calisamaz.

bakkalda bütün gün ebemin düdüklenmesinin üstüne her haftasonu 10 tl alacağıma babamın 15 tlsini biriktiririm daha iyi
  • Hocam Migros,Şok,DiaSA vs vs gibi yerlerde kasiyerlik için başvurabilirsiniz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

Hocam Migros,Şok,DiaSA vs vs gibi yerlerde kasiyerlik için başvurabilirsiniz bence.

18 yaşından küçük birini çalıştırmazlar.Bu arada bende böyle bir iş arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

Hocam Migros,Şok,DiaSA vs vs gibi yerlerde kasiyerlik için başvurabilirsiniz bence.

18 yaşından küçük birini çalıştırmazlar.Bu arada bende böyle bir iş arıyorum

aynen..
    tavsiyesi olan yok mu arkadaslar ?

ÇOK ÖNEMLİ EDIT :

yazdığımı zannediyordum ama yazmamışım, lisede radyo-televizyon okuyorum ve fotoğraf makinelerine karşı ilgim de buradan geliyor, her türlü fotoğraf/video kamerasıyla amatör profesyonel farketmez çekim yapabilirim. bilgilerinizde bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebujburge -- 12 Aralık 2012; 20:40:14 >

• güncel
  • güncel..yok mu yav fikri olan ?
  • Jigolo ol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.