Şimdi Ara

18 Wos'ların en iyisi hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz değişiklik olsun diye 18Wos'a geçmek istiyorum.
    zamanında Haulin oynamıştım, King of the Road daha çok hoşuma gidiyordu.
    şimdi son Wos'lar King of the road'dan iyimidir?
    18Wos Extreme Trucker oynadınız mı? nasıl?

birde direksiyonla oynamayı düşünüyorum, hangisi daha uygun olur?
    görüşlerinizi belirtirmisiniz..

• haulin konusunda bu oyunu oynayan o kadar kişi var, hiç mi biri buraya bakmıyor ya :)
    bir fikir verseniz? zate hdd'de fazla yer kalmadı, her versiyonu tek tek indirip denemek istemiyorum,
    direksiyon için en uygunu ve en gerçekçisi hangisiyse onu kuruyum.

Ayrıca Haulin'den beridir gelen bir direksiyon yönlendirme hatası var, evde bilgisayara direksiyon bağladığınızda belli bir açıdan sonra sapıtıp kamyonun düz gitmesine neden olan ve o anda direksiyonu daha fazla çevirmenizi gerektiren bir hata var.

Bu anlamda belki German Truck Simulator'ü anca önerebilirim, o bile "eh işte" modunda.
    Onda da bu direksiyon hatası var ancak ufak bir mod ile kısmen de olsa çözülebiliyor.

Fakat German Truck Simulator ise detaysız, kamyonda görsel modifiyeler yapamıyorsunuz, herşey düğme ile, sadece "upgrade" diyor.

Mart ayına kadar Rig'n Roll'un İngilizcesinin çıkması bekleniyor, Rusçası piyasada ve Hard Truck 3 olarak geçiyor zaten.
    Bu bağlamda 18 Wos'ların en iyisi Rig'n Roll çıkana kadar Haulin'den öncesidir benim gözümde. Hard Truck 1-2 falan bile 18 WOS'lardan iyi ve detaylı, öyle diyeyim :)

• o zaman direksiyon ile oynanabilecek bir tır oyunu önerisi alıyım :) 18 wos olması zorunlu değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.