Şimdi Ara

18 Wheels of Steel Haulin hata veriyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
44.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Wheels of Steel Haulin oyunu açıyo ama oyun başlarken prism3d engine diye bi hata veriyo 1.6 patch'i yaptım ama değişmedi

• bu hata herkeste var arkadaşım.bende oyunu bu yüzden sildim.üretici firma bile çare bulamadı.çaresi yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBloodTürk

bu hata herkeste var arkadaşım.bende oyunu bu yüzden sildim.üretici firma bile çare bulamadı.çaresi yok yani.

yapma yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

Orjinalden alıntı: WolfBloodTürk

bu hata herkeste var arkadaşım.bende oyunu bu yüzden sildim.üretici firma bile çare bulamadı.çaresi yok yani.

yapma yaa

grafik ayarını medium yap...sanırım high yapınca veriyordu o hatayı
  • Ekran kartından kaynaklanın bi Sorun.Biz Oyunu yeniden yazcaz kardeş nerdeyse.Ne hatası ya

Bazen Mod klasörüne attığın yamalarda çakışabilir.O zaman da Prismed Engine hatası alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranos50 -- 2 Haziran 2008; 14:28:24 >
  • Ekran kartını güncellemeyi dene
  • açılışta grafik ayarını medium yap, sonra oyun içindeyken high'a alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bu cozumleri hepsi cok nadir işe yarıyor...
    Ben sistemi komple degistirdim yine aynı hatayı verdi:)
    Başka bir firma TIR oyunu cıkartıcak tek cozum O
  • hala burda olan varsa 2008 yılından beri bişi sorucam console'a edit yazdım oyun bozuldu , oyun acılıyor ama kaldıgım yerden devam edemiyorum oyuna başlayamıyorum
  • bendede var ama açılıyo oyunu açıyom tam böyle şehrimi tırımı seçip play deyince loading deyip yarıya kadarr doluyo sona devam etmiyo görev yöneticisini açınca yanıt vermiyor diyo win 7 kullanıyom yardım edin
  • TIR OYUNU SEVENLER OLDUKÇA FAZLADIR...BU FORUMDA HAULİN TIR OYUNU FORMU OLDUĞUNA GÖRE , BU FORMA İLGİ GÖSTERENLERE MESAJIM VAR....GELİN BU FORMU CANLANDIRALIM...İSTİŞARELERDE BULUNALIM...HAULİN İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLAR YAPALIM....HAULİNİN NASIL BİR OYUN OLDUĞUNU ANLATALIM...HAULİN OYUN UYGULAMA VE ÇÖZÜMLERİNİ ARAŞTIRALIM....BENCE GÜZEL BİR TIR OYUNUDUR....MODU EN FAZLA OLAN TIR OYUNU HAULİNDİR....İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR....

Sami Samioğlu
  • HAULİN SÜPER TURKEY MOD V3 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 7 Aralık 2012; 12:58:53 >

• 18 WHEELS STEEL HAULİN TIR OYUNU VE SÜPER TURKEY MOD V3 YORUMU...

Bukonuya bu forumda başladım fakat ilginin gerektiği kadar iyi olacağınından şüpheliyim...Yanılabilirim belki ilerleyen günlerde ilgi umarım artar...

Haulinin çeşitli Türkiye modları çıkartılmıştır...Hemen hepsinde aşarı kasma ve donma vardır...Bu sorunu düzeltebilmek oldukça güç olduğunu belirtmeliyim...PC ' nin Ramını 2 GB çıkartmıştım...Belki bu kasmayı bertaraf etmede etkili olmuştur...Fakat Haulin için yapılan farklı bir Türkiye moduna rastladım...Kurulumu yapıp oyuna satart verdim....Umutsuzca oyuna girdiğimde aşırı kasma ile karşıaşacağımı sanıyordum...Yanılmışım..Mod yağ misali akıcı olduğunu gördüm...Hiç bir kasma ve donma yoktu...Bu harikaydı...Kısacası mod da hiç bir sorun yoktu...

Bazı kişiler Haulini beğenmez ve oynamazlar...Tabiki bu herkesin kendi tercihidir...Germany Truck Simulator grafik açısından son derece mükemmel...Grafikleri çok canlı...Fakat , tır sürüşü İngiltere 2 de dar bir güzergahta geçiyor...Bana göre çok sıkıcı...Bizim karayolları gibi canlı ve hareketli değil...Yada cazibesi yok...Euro Truck Simulator tır sürüş güzergahı Avrupa'nın yollarında Germany Truck Simulatore göre biraz daha iyi....Fakat sürekli oynandığında bana göre yine sıkıcı....Bu oyunlarda Haulin gibi araç değiştirme çeşitliliği yok...Haulinde yeni araçlar satın alabiliyor veya satabiliyoruz....Hatta kendimize tır veya otobüs filosu yapabiliyoruz...Hatta bu filodaki araçlarda başka şöför çalıştırabiliyoruz....Bu çeşitlilik ancak Haulinde var...Ayrıca Haulinin yaqbancı başka modlarıda var...Belgelerim içindeki WOS Haulin dosya klasörünü çoğaltarak yeni modlar yükleyerek , istediğimiz anda istediğimiz modu devreye koyabiliyoruz....Grafik açısından belki üstün olmayabilir ama çeşitliği vardır ve sıkıcı değildir....İlgilenenlere tavsiyem olur.

Sami Samioğlu

• 18 WHEELS STEELS HAULİN TIR SİMULATORDE OYUNA GİRİŞ...

Yukarıdaki resimde " Yeni Oyun " seçeneğine tıklayıp açtım...Görevli oyun tercihi işaretli....Altta üç seçenek var...Otobüs - Kolay - Zor oyun seçenekleri var...Ben otobüsü tercih ettim...Zira , üstündeki yazıda 50 bin lira işe başlamada veriyor fakat , oyuna girildiğinde 250 bin lira hesabınızda görülüyor...250 bim lira ile çok işler yapılır , bize para lazım çünki....Resimde görüldüğü üzere " Yozgat " ilini başlama yeri olarak tayin ettim...Oyuna girebilmek için bir şehir tercih etmemiz gerekiyor...Yozgat 2 ı seçmemde elbette bir sebep var...Klavyeden oyunada bulunduğunuz anda " N " harfine tuşladığınızda haritaya girebiliyoruz ...Haritanın altında Benzinlik , yük kontrol , ikincxi el tır satış yerleri ve diğerleri gösterilir...Burada şu an bizi ilgilendiren ikinci el tır ,otobüs satış yerleridir..Haritaya baktığımda Yozgat ' a yakın bir yerde tır ve otobüs satış yeri var...Bu neden ile YOZGAT ' I işe başlama yeri olarak belirledim...Hiç bir yük almadan direkt ikinci el tır satış ünitesine gitmek için yola çıktım...Ne yapacağım burada....Paramın yettiği kadar yeni otobüs ve tır alacağım...250 bin lira yeter bu alış veriş için....Kendime çok daha iyi bir otobüs ve buna ilave olarak iyi bir tır almalıyım....Otobüs ve tır nasıl alınır daha sonra detaylı olarak anlatıtrım...Şimdilik bu kadar...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 7 Aralık 2012; 14:57:00 >

• sorunun çözmek için önce oyun açın ve ' advanced ' e girin ve 'low-mediu-hing' bölümünü 'medium'a' alın.
    eğer 'hing' bölümüne alırsanız hata verir. deneye bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.