Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de hata veriyo.bizim sınav sonuçlarını mı giriolar napıolar :P
  • ben izmirdenim ve direksiyon sınavım 23 mayısta imiş. kurs öyle dedi yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbayus -- 1 Mayıs 2009; 19:57:37 >
  • pazartesine kaldık sanırım sinirli.gif
  • bi iş de erken bitsin nolur sanki ya sabır taşı olduk valla her iş için sabır sınırlarımızı zorluyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbayus

ben izmirdenim ve direksiyon sınavım 23 mayısta imiş. kurs öyle dedi yani...

çok uzun bi süre bu ya
    inşallah herkesin tarih bu değildir
  • direksiyon sınavı kursiyer sayısına göre değişir tahminim ce
  • Benim direksiyon sınavımda 9 mayısta.Herşehirde farklı demek ki
  • sizin sehir neresiydi quicksilver? insallah ankaradir bir hafta daha bekleyemem cunku
  • arkadaşlar kursa sordum sınav tarihini.MUHTEMELEN 16 mayıstaymış.kesin tarihi onlar da bilmiyor.neyse az kaldı 2 gün sonra sonuçlar belli olunca açıklarlar herhalde.ben de o zamana kadar polisten kaçmaya devam ederim artık
  • Ben nereden duyduğumu tam bilmiyorum ama 10-11 mayıs diye duydum..

Yazılı sınavdaki gözetmenlere sorduğumda (Konyadayım 3 Merkez ilçesi var.) Selçuklunun tamamı aynı gün yapılır dedi. İlçeden ilçeyede fark ediyor sanırım.

Ama tam tarih konusunda net bir fikrim yok.
  • zaten bizim kursun da net bilgisi yok.16 mayıs diye tahmin ediyoruz diyolar.internette birkaç sitede de 9-10 mayıs diyo.inşallah 9-10 mayıstır alalım da bitsin artık şu ehliyet işi valla buna kafa yormaktan ders çalışamıyorum ya
  • Şimdi biraz araştırdım İstanbulda 9-10 Mayıs tarihinde olarak gözüküyor.
    Konyada ise (benim şehrim) 16 Mayıs olarak gözüküyor.

Ve bu sınav tarihlerinden 2 hafta sonra da aynı sınav yapılıyormuş.. Giremeyenler ve başarısız olanlar için.
  • anlaşılan her şehirde ve ilçede farklı olacak neyse bi geçtiğimiz belli olsun da gerisi kolay iş ;)
  • büyük gün yarın öğlen işten gelince açıklanmış olsa bari
  • yarın açıklanıyo sonuçlar arkadaşlar.büyük bi heyecanla bekliyorum desem yalan olur sonucu biliyoruz zaten açıklayın artık yeter yaa sora direksiyon sınavını bekle 2 hafta.offf off
  • ya arkadaşlar sövecem artık ben böyle işe ha.

http://www.arinmtsk.com/

30 mayıs 2009 cumartesi günü diyo direksiyon sınavı.össden önce ehliyeti almam zor gibi yani.neymiş bu ehliyet sınavı böyle arkadaş 2 hafta okunması sürüyo.sonra direksiyon sınavına geçiş 3 hafta.bi 2-3 hafta da ehliyeti çıkarmak için bekleriz.2-2.5 ayda anca alınıyo yuh be hayır işleri ne anlamıyorum ki makinaya vereceksin okuyacak bilgisayara bilgileri girecek.basit bi olayı büyüttüler de büyüttüler ya.üstelik bütün direksiyon sınavlar aynı hafta yapılsın.o ne öyle istanbul 9-10 mayıs ankara 30 mayıs.sanki memlekette bi tane sınav yeri var

• gunaydın arkadaşlar..sonuçları bugun bekliyoum ben de..

bişey sorucam,direksiyon sınavında arkada oturup not veriyorlar ya sürüş bitip arabadan inmeden mi sonuçlar söyleniyor acaba? yoksa sonradan mı? yıne böle bekler mıyız sonuçları?

ben gecemeyecem sanırım zaten
  • sonuçlar o gün açıklanıyr yada kursunu arayıp öğrene bilirsin
  • Arkadaşlar bende ehliyeti büyütüp E sınıfı yaptım. Onunda sonuçları bugün açıklanıyor demi ?
  • SONUÇLAR AÇİKLANMADİ DAHA..

sonuçlarin açiklanicagi site ;http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index.asp
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.