Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler topic tıkanmasa bari 14 şubatta aldı başını gitmişti bunda tık yok illa yürümesi için tartışmak gerekmiyo hoş beş sohbet edelim
  • dostum ben össye hazırlandığım için pek giremiyorum foruma.ama tahminimce şimdi herkes merakla sonuçları bekliyor sonuçlar açıklandıkça yine canlanır burası herhalde
  • şimdi çözdüm testi trafikten 2. sefer giriyordum 6 yanlışım var geçmişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

beyler topic tıkanmasa bari 14 şubatta aldı başını gitmişti bunda tık yok illa yürümesi için tartışmak gerekmiyo hoş beş sohbet edelim

Kiminin ÖSS'si kiminin vizesi finali var. Diğer dönemler gibi hareketli olmaz bu dönem kanımca. Ama sonuçlar açıklansın yine canlanır.
  • Millet arazi olmuş
  • arazi olmadık sadece ayın 1 i olmasını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif

arazi olmadık sadece ayın 1 i olmasını bekliyoruz

Kaç kişi adina konuştun sen ? olmadik diyosun da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Nisan 2009; 15:25:52 >
  • şu ayın 1 i gelse artık yawww heyecandan çatlicam ha :))
  • gelmedi gitti valla ya.ömrümden ömür gidiyo gün geçtikçe.alsak artık şu ehliyeti ne zor işmiş arkadaş ya.bi işe yarayacağı da yok ha sadece cepte duracak,polis sorunca gösterecez o kadar.sanki arabayı ehliyet sürdürüyo bu ne ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shopar.

quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif

arazi olmadık sadece ayın 1 i olmasını bekliyoruz

Kaç kişi adina konuştun sen ? olmadik diyosun da ?

5-6 tane fakem adına
  • Sonuçların ayın 1'inde açıklanacağını nereden çıkardınız arkadaşlar? Bir bilgi mi verildi size MEB'den ya da kurslardan? Sağda solda ayın 4'ünde açıklanacak yazıyor da. Ayrıca ayın 1'i zaten tatil. Tatil günü açıklama ihtimalleri var mı?
  • 1-3 mayıs arasında açıklanacak diye okudum bi yerden ama nerden okudum hatırlamıyorum :S 1-4 de olabilir dur bi daha bakıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

1-3 mayıs arasında açıklanacak diye okudum bi yerden ama nerden okudum hatırlamıyorum :S 1-4 de olabilir dur bi daha bakıyım

evet 1-4 mayıs arasıymış.

http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sonuclari.htm

sol tarafta kayan yazılar var orda yazıyo

• quote:

quote:

1-3 mayıs arasında açıklanacak diye okudum bi yerden ama nerden okudum hatırlamıyorum :S 1-4 de olabilir dur bi daha bakıyım

evet 1-4 mayıs arasıymış.

http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sonuclari.htm

sol tarafta kayan yazılar var orda yazıyo

1-4 Mayıs arasında tatil olmayan tek gün 4 Mayıs. Yani o gün açıklanacak diyebiliriz.

• selam arkadaşlar..

ben direksiyon eğitimlerine başladım nihayet.. ilk gun arabayı kaldıramam sanıyordum ama becerdim:) dönüş filan yapıyorum..dun de ikinci gunumdu ve trafiğe çıktım çevre yolu tabi sakin ama yanımdan yıne de araçlar geçiyordu..

geri falan da gittim ama yolu ortalayamıyorum..

şimdilik sorun olan durumlar,

geri gidişte yolu ortalayamama
    rampada kalkış-1 kez denedik kaydırdım
    sinyal unutma
    yolu ortalayamama
    dönüşlerde aşırı direksiyon çevirme
    sakin olamama
    heyecan

bu akşam üçüncü gunum olacak inşallah daha iyi gecer..

• quote:

Orjinalden alıntı: umudumsun

selam arkadaşlar..

ben direksiyon eğitimlerine başladım nihayet.. ilk gun arabayı kaldıramam sanıyordum ama becerdim:) dönüş filan yapıyorum..dun de ikinci gunumdu ve trafiğe çıktım çevre yolu tabi sakin ama yanımdan yıne de araçlar geçiyordu..

geri falan da gittim ama yolu ortalayamıyorum..

şimdilik sorun olan durumlar,

geri gidişte yolu ortalayamama
    rampada kalkış-1 kez denedik kaydırdım
    sinyal unutma
    yolu ortalayamama
    dönüşlerde aşırı direksiyon çevirme
    sakin olamama
    heyecan

bu akşam üçüncü gunum olacak inşallah daha iyi gecer..

İlk defa araba kullanan herkeste rastlanan tipik semptonlardir... endişeye gerek yok belirtiler normal..

şaka bi yana bende ilk zamanlarda öyleydim de 4-5 sene kullandiktan sonra öyle bi şöför oluyosun ki wayy be dersin.. sende ole olcaksin emin ol..

• iş yerin hemen arkasında eğitim pisti var arada acemiler geliyor rampada ilk seferde kaldıranı görmedim
  • iyi normal o zaman hoca bana sende azim var başaracaksın dişyor ama..

ben de çevremde bayan şöfor kötü şöfor eşlemesini silmek istiyorum..

bu akşam sınav alanında çalışacakmışız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umudumsun

iyi normal o zaman hoca bana sende azim var başaracaksın dişyor ama..

ben de çevremde bayan şöfor kötü şöfor eşlemesini silmek istiyorum..

bu akşam sınav alanında çalışacakmışız..

Valla o direksiyon başina oturdugunda sadece arabayi sürmeye odaklanmassan HAYATİN boyunca, bi gün gelir senin de sitelerde videonu izleriz.. Yine bayan şöför dehşeti diye.. Gerçi bugune kadar ben senin dedigin şeyi yikan bi bayan şöför görmedim ama dikkatli ve odaklanarak kullanin yeter.. bi erkegin bir kadindan en çok korktugu yer trafiktir.. yolda gördüm mü hizimi azaltip şerit degiştiriyorum aman fren yerine gaza basar veya el frenini kullanir diye.. Eger sen iyi bi sürücü olupta ehliyetini alip yollara çiktigin zaman kendi gözlerinle bazi şeyleri görüp harbiden dedikleri kadar varmiş diyceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Nisan 2009; 16:49:43 >

• haklısın ben de bayan şöforlerden korkuyorum ama genelde kullnım kısıtlığı yaşladıkları için bence.. tecrube araba kullanılarak kazanılır ama tecrube kazanıncaya kadar çok zorlanıyorlar..

her fırsatta arabayı kaçırmam lazım eşimden
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.