Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi baktım Service Unavailable die bişi yazıyr belki bizim kileri yüklüyo olabilirler diğer arkadaşlarda bakarsa ii olr belki bitek bende veriydr hatayı ;) sitehttp://www.meb.gov.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inf3rno18 -- 4 Mayıs 2009; 18:01:42 >
  • arkadaşlar siteye girdiğimdehttp://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/detay.asp?ID=12&ID2=1&ID3=23 buraya şu yazı çıkıyor Service Unavailable bu yazıyorsa site içerisinde bişiler yapılıyor demektir bugün kesin açıklanacak eminim
  • bende de aynısı yazıyo ama yine de sanmıyorum bugün açıklanacağını
  • yazı bi gidip bi geliyo hacked lemeyemi çalışıyolar siteyi ne pup yiyolar belli diil
  • YA YUH BE KARDEŞİM KAÇ GÜN HALA AÇIKLAMADILAR RESMEN DALGA GEÇİYOLAR İNSANLARLA YAZIKLAR OLSUN ACAYİP SİNİRLİYİM GÖZLERİMNDEN YAŞLAR GELİYO SİNİRDEN AĞLİCAM NERDEYSEEEE....O......Ç.....E..B..AA....SSS....ANLADI O P..
  • quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

YA YUH BE KARDEŞİM KAÇ GÜN HALA AÇIKLAMADILAR RESMEN DALGA GEÇİYOLAR İNSANLARLA YAZIKLAR OLSUN ACAYİP SİNİRLİYİM GÖZLERİMNDEN YAŞLAR GELİYO SİNİRDEN AĞLİCAM NERDEYSEEEE....O......Ç.....E..B..AA....SSS....ANLADI O P..

yavaşş geel
  • yuh abartma abi ben de sinirlendim ama o kadar da değil yani
  • yhaa sinirlenmekte haklıı ama ne biçim sistem 15 gün geçti açıklamıyolar bide direksiyon sınavı için beklicenn bidee ondan sonra kursun dosyayı vermesini beklicen ama haklıyız sonuna kadar
  • biliyorum dostum beklemek çok zor.altı üstü bi kart verecekler uğraştırıp duruyolar.adam gibi eğitim verseler bari.herkesin acele etmesinin bi nedeni var tabi.benim nedenim össden önce bu işin bitmesi.ama yok işte adamlar beklettikçe bekletiyo.4 mayıs dediler hala bişey yok ortada ve bugün açıklanacağını da sanmıyorum.böyle sisteme
  • o zman alonso şeyy dielimmm ULANN EĞERR AÇIKLARSANIZ SİZİN TAAAAAAA .................. :)))
  • açıklasınlar dostum hatta hemen açıklansın ama yok adamlar yatıyo açıklayan falan yok
  • usta sen nie o kdar takıysn ki bitek sınav önemli olan direksiyonu kafadan geçtin say zaten biliysndur araba kullanmayı her gün 30 dakka pratik yap yeter bende hazrlanıyrm össy o kadar kasma kendini hem ünv hem ehliyet gider
  • ya derslere çalışamaz oldum 2de bir gelip siteyi kontrol etmekten bi açıklansa rahatlayacam artık.bende araba hastalığı var bi de.çocukluğumdan beri gün sayıyorum ehliyete 10 yıl kaldı,9 yıl kaldı falan diye o yüzden sabırsızlanıyorum biraz da.
  • aynı hastalık bende de varrr :))))
  • o zamn yukardaki arkadşın yerine sizin ağlamanız lazm neyse şaka bi yana inş alırsnz valla ben o kadar sene beklemedim sınava girdiğimden beri istyrm ehliyet
  • inşallah hepimiz alırız dostum bıktım valla polis görünce yol değiştirmekten alsak şu ehliyeti de kasıla kasıla geçsek artık rahat rahat
  • Biraz evvel kursu aradım.Ne zaman açıklanır diye.Adamlar bugüm mesai bitiminden sonra açıklanacak diyor ama valla nedense hiç inanasın gelmiyor 2 saat geçti mesaiden hala ses yok
  • neyse.baska bahara artik :)yarin da aciklanmazsa lugatima yeni kufurlerin dahil olacagina eminim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker_cagatay

yhaa sinirlenmekte haklıı ama ne biçim sistem 15 gün geçti açıklamıyolar bide direksiyon sınavı için beklicenn bidee ondan sonra kursun dosyayı vermesini beklicen ama haklıyız sonuna kadar

ya çağataycım aynen valla ya normalde bugün açıkllanması lazım gerçi bugün bile çokj geç ama günü veriyolar açıklamıyolardeli oldum yhaa acaba mebi falan mı arasaydık ama kimse kalmamıştır orda da
  • kardeşş vallaha kursu arıyorum açıklicaklar bugun ide meb i aradım saat 3 gibi mesai saaatinden sonra açıklicaklar dioo vallaha bnm şahsi fikrim bugun açıklanacak eğer açıklanmassa en geç yarın sabah 10 gibi açıklanır
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.