Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 bölü 30 işleminden sonra aşağıya doğru yuvarlama yapmayın. Yapınca 69,93 olur tabii. 100 bölü 30'un sonucu 3 tam ve ondalık kesimde devreden 3'den oluşur. Aşağıya doğru yuvarlamadan çıkan sonucu doğrudan 21'le çarparsak 70 elde ederiz. Zaten mantık aynı, 50 soruluk testten 15 yanlış hakkın varsa oran orantıyla 40 soruluk testten 12 ve 30 soruluk testten de 9 yanlış hakkın var demektir. Yani 9 ilkyardım yanlışlı biri ilkyardım testinden 70 alır.
  • inşallah dicem ben de ama olmayacak duaya amin denmez... 4 temmuz sınavında sağlıktan başarılar...şimdiden çalışmaya başlayabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif

benim de ilk yardım 21 net bakalım ne olacak inşallah geçerim
  • bilader 100 bölü 30 yapınca eğer 70 buluyorsan matematikten 1. Sınıftan tekrar başlamanı öneririm :D şakayla karışık degdirme:D
    quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Bilgisayarda hesap makinelerinizi açın, 100 bölü 30 çarpı 21 yapın. Sonra da nota bakın. Tartışmaya gerek yok bence.
  • 21'le çarpmayı unutmuşsun, halbuki ben çarptığımı söylemişim, dikkatli oku. Eğer yine okuyamıyorsan Türkçe derslerine 1. sınıftan bir daha başla. Ama göremiyorsan sağlık raporu için bir kez daha doktoru ziyaret et. Çok zor değil, bilgisayar kullanıyorsun belli(buraya yazdığına göre). Başlat->Donatılar->Hesap Makinesi aç. 100/30*21= yaz ve sonucu kendin gör.

• arkadaşlar ben hesaplamamıştım sizin dediğinize göre yorum yapmıştım ama şimdi hesap makinesinden hesapladım. 100/30x21=70.00 yani arkadaş geçiyor kılpayı
  • ben konuyaaa açıklık getireyimm arkdaaşlarr bilip bilmeden yorum yapmayın araştırmasını çok yaptım bakın
    21X3,33= 69,93 ediyor 22X3,33 = 73,26 oluyorr 70 tam geçme puanı dimi milli eğitim bakanlıgı 69,93 ü kabul ediyor 22 doğru yapan insan 73 aldıgına göree 70 de tam puan olduguna göre 21 doğru ile geçiyorsun kime sorarsanız sorun istediğiniz internet sayfalarını dolaşın 21 net yetiyor bide birbirimize saygılı olalım milleti yanlış bilgilendiryoruz filan biri dior bnm arkadaşım 69 aldı kaldı senin arkadaşın ilkyardımdan mı kaldıı 69 la ben görmedim şahsenn 69 la ilk yardımdan kalan çünkü baraj 21 doğru 9 yanlış
  • ayrıcada 22 doğru yaptıgında bile tam puaanın 3 puan üstünde geliyor 73 gelliyor diğerlerinde baraj 70 iken bunda nie 73 olsun arkadaşlar biraz mantık yürütün yha trafik baraj 70 35 doğru motor 28 doğru 70 puan neden ilkyardım 22 doğru 73 olsun VARSA BUNUN MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASI BANA YAPIN DOĞRU DİYEYİM SİZE
  • @hacker_cagatay

aynen katılıyorum biraz daha sakin olalım.sonuçlar açıklandığında belli olacak zaten kimin kalıp kimin geçtiği.birbirimizi kırmanın,alay etmenin ne anlamı var 1.5 hafta sabredip görelim
  • @ALONSO_06 yok kardeşim ne sinirlencem şurda az kaldı açıklanmasınada milleti yanlış bilgilendiriyorsun dior çıkmış ordan biri asıl sen yanlış bilgilendiriyon 70 tam puan olcakmış ilk yardımda yok ki 70 tam puan 69.93 var :)))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker_cagatay

@ALONSO_06 yok kardeşim ne sinirlencem şurda az kaldı açıklanmasınada milleti yanlış bilgilendiriyorsun dior çıkmış ordan biri asıl sen yanlış bilgilendiriyon 70 tam puan olcakmış ilk yardımda yok ki 70 tam puan 69.93 var :)))))
    bak bilader bu tartışmanın bütün sorumlusu sensin ben hesaplama yapmadım dedim ki 69.93 le 70 in altında kaldığın için geçemessin dedim ama 100 bölü3 ile 21 çarptığın zaman TAM 70 ÇIKIYOOO...bu durumda sözlerimi geri aldım evet kıl payı geçiyosun
    ama sen hala tutmuşsun ilkyardımdan 70 yok diyosun YAZIKLAR OLSUN snn HESAPLAMANA...umarım sözel öğrencisisindir eğer ea veya sayısal falan isen vay haline TÜRKİYE nin ve eğitim sisteminin......

• sonuçlar açıklanın da göreceğiz aynı şey sorular acıklan madan dan oldu bu soru y de vaardı z de yoktu tartıştık durduk
  • 100/30=3.3333333333333333333333333333333 Çıkıyor !

3.3333333333333333333333333333333 x 21 = 70 Çıkıyor.

22 ile geçiliyor felan diyenlere inanmayın. Kesinlikle benim dediğim DOĞRU. Ehliyet Kursunda da aynısını söylediler.
  • kardeş vallaha git işine senle uğraşamam ben ilkyardımdan 70 yok demedim sizin hesaplamalarınıza göre 70 yok dedim yhaa çok biliyosun yhaa 69 la kalırsınız siorsun yhaa SANADA KAPAK OLSUN kardeşim tmm uzatma olayı bitir ayrıcada türkiyede ki eğitim sisteminde senin gibiler olduktan sonra biz daha çok geriye gideriz baksana en ufak konuda bile hesaplama yapamıyosun 69 la kalınıyor diyorsun HADİ GÜLÜM KİB bir dahada bölee hesaplamalar yapma yapamıosun boşver ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker_cagatay -- 23 Nisan 2009; 16:36:04 >
  • arkadaşlar bence hiç tartışmaya gerek geçmesek 4 Temmuz da ki sınava girer geçeriz

Benim le birlikte sınava giren arkadaşlar arasında 5 kere giren vardı
    hele ki bitanesi vardı hiç sormayı palavracının teki dünya trafiğini biliyormuş ama sınavdan geçemiyorumuş (1 kere dosyası yanmış )
  • 69 veya 70 kardesım ne kadar kastınız yhaa.. :S
    gerek yok boyle gereksız tartısmalara.. :S
    buraya acılan konuya bakın yaptıgınız tartısmaya bakın.. sız gectınızmı bırakın o zaman.. mılletın puanından sızene.. :S
    sızmı kurtarıcaksınız mılletı.. :S

sacma sacma seylerle ugrasmayın.. o kadar merak edıosa soruyu soran kısı cevabını almıstır zaten.. tatmın olmuyosa gıdıcek kursuna sorucak boyle boyle.. :S

bu konusma tarzımı sert bulabılırsınız ancak kısısel olara kımseye bu lafları soylemıyorum.. ortaya konusuyorum.. bu tartısmalara gerek yok.. bu yazdıgım yazıdan dolayıda gereksız polemıkler cıkartıp bana laf ebeligi yapmayın..
  • bence de çok uzadı gereksiz bi konu ayrıca fakat hacker_cagatay eleştirilere açık bi arkadaşımız değil heralde hemen celalleniyo ben kendisine beyaz bayrak uzatıyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

bence de çok uzadı gereksiz bi konu ayrıca fakat hacker_cagatay eleştirilere açık bi arkadaşımız değil heralde hemen celalleniyo ben kendisine beyaz bayrak uzatıyorum :D

yhaa yok kardeşim bnm seninle bi sorunum yok yaptıgın eleştiride diildi ben sadece şu lafına darıldım milleti yanlış bilgilendirmeyin dedin yhaa yanlış olan ben diildim snde sonradan anladın zaten yoksa pu polemiğe girmezdim yinede varsa bi kusurum özrümüde dilerim rahat ol kardeş
  • Küsüratın olmadığı sistemde 69.5 =70 dir.Tartışmaya bile gerek yok:D
  • Sınavda toplam kaç soru sorulur.her dersten kaç net çıkarmam gerekiyor?
    50 trafik , 40 motor ve 30 ilk yardım olmak üzere toplam 120 soru sorulur.trafikten 35 net her soru 2 puan.Motordan 28 net her soru 2,5 puan.İlkyardımda 21 net her soru 3,33 puan değerindedir.

kaynak:http://www.webhatti.com/motorlu-arac-dunyasi/52325-direksiyon-sinavinda-dikkat-edilecek-hususlar-and-ehliyet-hakkinda-hersey.html

olay bitmiştir arkadaşlar tartışmayalım artık.ilkyardımda 21,motorda 28,trafikte 35 net yetiyor

• aöf den yıkıldım bari ehliyeti alabilsek
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.