Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B'den gırdıgımde 1 saat fılan surmustu bıtırmem..
    cok kolaydı.. 27 aralıkta gırmıstım..
    18 nısandakı B sorularınada baktım kolay geldı..
    gecmıssınızdır ıns. hepınız..

sımdı A2'den sınava gırdım..
    hocalarlan makara yapıodum..
    20 tane soru 10 dk'da bıttı..
    45 dk beklettıler.. dıger arkadaslara fılan yardım ettım..
    bı tane abla vardı.. A2'den gırmıstı sınava.. 5 6 tane soru soyledım.. hocalar bana sınır oldu..
    10.cu soruyu fılan sordu sanırsam.. cevap D sıkkıydı soylıyemedım.. hocaya attım topu.. dedım hocam denızlımısınız ustune basa basa 5 6 kez dedım denızlıyı anca anladı abla..
    hocanın hanımı denızlılıymıs.. hıc yoktan tutturmus oldum..
    bayagı eglencelı gectı..
    sınavı bıtırdım kagıtı havaya kadırdım sey dedım hesabı alabılırmıyız.. mıllet koptu..
    hoca getır kagıtı dedı.. sey dedım bak sakın sakına karısmasın fılan dedım..

bayagı eglencelıydı anlıyacagınız..

inş. herkez basarılı olmustur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitoqondri -- 21 Nisan 2009; 15:36:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: X-oNCoLL

İlk Yardım--> Full
    Trafik-->1 Yanlıs
    Motor-->2 yanlıs

Ama motorda bı soru cok canımı sıktı otomatık vıteslı arabaya hangısı yapılmaz dıo soruorum sıze otomatık vıteslı arabalarda debrıyaj pedalı var mı ?? tmm tırlarda var ama ben B sınıfı ehlıyet sınavına gırdım E sınıfına deıl

19. Aşağıdakilerden hangisi otomatik vitesli
    araca yapılmaz?
    A) İterek veya çekerek çalıştırmak
    B) Aküyü tam şarj etmek
    C) Debriyaj pedalına basarak marş yapmak
    D) Hava filtresini değiştirmek

soru bu sanırsam.. mantıklı olarak dusunursek.. otomatık vıtes arabayı yerınden kımıldatamazsın zaten.. al 2 ye vurdur calıstır yapamazsın.. o yuzden cevap A sıkkı.. dogru olan bu yanı.. debrıyaj olayına gelırsek.. soru soyle sorulmuyo.. otomatık vıteslı araclarda ne bulunmaz demıo.. o zaman debrıyaj dogru sık olurdu.. ancak soru otomatık vıtes araca ne yapılmaz denıo.. dıkkatlı okumak gerekıo bazen..

• bı yanlısınız var ama :) otomatık vıteslı arabayı vıtese koydugunuz zaman gıder! sadece P'de gıtmez dıer butun vıtes seceneklerınde eger aracın el frenı cekılı degılse gıder! Ayrıca otomatık vıtes vurduranları da cok gordum!
  • İlkyardım 2
    Trafik 6
    Motor 1

Yanlış sayılarım. Geçtim çok şükür. OHHH...
  • hepimize geçmişolsun şimdi z gurubuna da baktım sorular aynıymış gene ya.. millet de z gurubundan girdim deyıp olmayan soruları soruyordu ama

bugun kursa uğradım direksiyon sınavımız 23 mayıstaymış ve ben daha hiçbişey bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: umudumsun

hepimize geçmişolsun şimdi z gurubuna da baktım sorular aynıymış gene ya.. millet de z gurubundan girdim deyıp olmayan soruları soruyordu ama

bugun kursa uğradım direksiyon sınavımız 23 mayıstaymış ve ben daha hiçbişey bilmiyorum

bı yanlısın var herhalde usta eger dıreksıyon sınavı tarıhlerı kurslara gore degısmıosa kı degıstıgını sanmıyorum 9/10 mayısta yapılacak..
  • ilk yardım 8 yanlış
    motor 4 yanlış
    trafik 9 yanlıişş ilkyardım korkmuyorum diilim haa inş geçerim
  • quote:

bı yanlısınız var ama :) otomatık vıteslı arabayı vıtese koydugunuz zaman gıder! sadece P'de gıtmez dıer butun vıtes seceneklerınde eger aracın el frenı cekılı degılse gıder! Ayrıca otomatık vıtes vurduranları da cok gordum!

arkadasım zaten P park vıtesıdır.. arac calısır durumdayken hareket etmemesı ıcın..
    arac calısır durumdayken D veya dıger vıtes seceneklerıne gectıgınızde arac gaza basmadanda hareket eder.. cunku debrıyaj olmadıgından vıtes kavranmıs oluyo arac harekete gecıo..
    bunları bende bılıyorum.. ancak olay o degıl..

vıteslı araclarda arac calısmadıgında 2 ye al az ıtele debrıyajdan ayagını cek calısır..
    ama otomatık araclarda bunu yapamazsın.. arac calısmıo dıyorum dıkkatlı oku..
    calısmayan otomatık bı aracı nasıl vurdurucaksın.. akıla mantıga sıgıyomu dedıgın..

not: otomatık vıtes aracı rampada dursun gerıye kaymaz.. frene basmana bıle gerek yoktur.. cunku arac vıtesı kavramıstır ve ılerıye ataklanır.. buda aracın gerıye kaymasını engeller.. ek bılgı olarak soylıyeyım dedım..

ayrıca otomatık vıtes araclarda bellı km ye geldıgınde eger hızlanmak ıstıyosan rocetlemeye gecmenız lazım.. aracla 150 km hızda gıdıyosanız ve dahada hızlı gıtmesını ıstıyosanız rocet vıtesı dıe adlandırılan bı vıtes vardır ona gectıgınızde aracınız hızlanacaktır..

otomatık vıtes nasıl ısler.. yag basıncı ıle vıtesler gecer.. aracın hızına gore.. gıttıgı hıza gore kendını ayarlar ve yag basıncı ıle vıtesler gecer..

daha baska acıklama yapmaya ıhtıyac duymuyorum..
    otomatık aracı vurdurarak calıstıran varsa benı bılgılendırsın.. nasıl oluyomus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitoqondri -- 21 Nisan 2009; 18:26:02 >

• ewet Beyler bende Testi çözdüm ve Geçmişim

İlk yardim : 90
    Trafik : 88
    Motor : 100

Motordan bir soru bile yanliş işaretlememişim yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shopar.

ewet Beyler bende Testi çözdüm ve Geçmişim

hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mitoqondri

quote:

ewet Beyler bende Testi çözdüm ve Geçmişim

hayırlı olsun..

Çok saol kardeşim.. Motordan 100 alicagimi tahmin etmezdim.. geçicegimi biliyodum ama belki 85-90 fln diyodum.. İNŞALLAH HERKES GEÇMİŞTİR ARKADAŞLAR..

• GaLiba KıLpayı Geçiyorum Sınavdan ;

İLkyardım : 4 YanLış

Trafik : 6 YanLış

Motor : 9 YanLış

Hadi HayırLısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarByDen

GaLiba KıLpayı Geçiyorum Sınavdan ;

Hadi HayırLısı...

İlk yardim : 86
    Trafik :88
    Motor : 77 yapmişsin dostum.. motordan ewet 2 3 soru daha yanliş yapsan yazik olcakmiş..
  • quote:

quote:

bı yanlısınız var ama :) otomatık vıteslı arabayı vıtese koydugunuz zaman gıder! sadece P'de gıtmez dıer butun vıtes seceneklerınde eger aracın el frenı cekılı degılse gıder! Ayrıca otomatık vıtes vurduranları da cok gordum!

arkadasım zaten P park vıtesıdır.. arac calısır durumdayken hareket etmemesı ıcın..
    arac calısır durumdayken D veya dıger vıtes seceneklerıne gectıgınızde arac gaza basmadanda hareket eder.. cunku debrıyaj olmadıgından vıtes kavranmıs oluyo arac harekete gecıo..

vıteslı araclarda arac calısmadıgında 2 ye al az ıtele debrıyajdan ayagını cek calısır..
    calısmayan otomatık bı aracı nasıl vurdurucaksın.. akıla mantıga sıgıyomu dedıgın..

not: otomatık vıtes aracı rampada dursun gerıye kaymaz.. frene basmana bıle gerek yoktur.. cunku arac vıtesı kavramıstır ve ılerıye ataklanır.. buda aracın gerıye kaymasını engeller.. ek bılgı olarak soylıyeyım dedım..

ayrıca otomatık vıtes araclarda bellı km ye geldıgınde eger hızlanmak ıstıyosan rocetlemeye gecmenız lazım.. aracla 150 km hızda gıdıyosanız ve dahada hızlı gıtmesını ıstıyosanız rocet vıtesı dıe adlandırılan bı vıtes vardır ona gectıgınızde aracınız hızlanacaktır..

otomatık vıtes nasıl ısler.. yag basıncı ıle vıtesler gecer.. aracın hızına gore.. gıttıgı hıza gore kendını ayarlar ve yag basıncı ıle vıtesler gecer..

otomatık aracı vurdurarak calıstıran varsa benı bılgılendırsın.. nasıl oluyomus..

bılgılerın ıcın saol usta elıne emegıne saglık da bunların hepsını bılıorum cunku son 1.5 senedır otomatık vıtes araba kullanıyorum babamın sayesınde saolsun gıtmıs manuellerın suyu cıkmıs gıbı otomatık aldı :) bılmeyen arkadaslar ıcın faydalı bılgıler oldu saolasın :) soruya gelınce salla nolcak zaten 2 yanlısım var motordan 97 degıl de 95 aldım napalım saglık olsun :) toplam 3 yanlıs var zaten sınavda bunlar da nazarlık nıyetıne artık :) :p

• quote:

quote:

Aynen benideee.. Birileri imkansizlari oynuyo..

• yehuuuuu A2 yi de geçtim 18 doğru 2 yanlışla you rockckckckc
  • bende geçtim.inş. herkez geçmiştir arkadaşlar
  • Ya ilkyardımdan 6-7 yanlış var kalır mıyım acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Ya ilkyardımdan 6-7 yanlış var kalır mıyım acaba

Detaylı olarak;

İlk yardımdan 6-7
    Trafikten 6
    Motordan 7 veya 8 yanlış var. Durumum vahim mi?
  • Pek kılpayı sayılmaz:)))

İlkyardım 9 trafik 15 motorda da 12 yanlış yapma hakkımız var:)
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HarByDen

GaLiba KıLpayı Geçiyorum Sınavdan ;

Hadi HayırLısı...

İlk yardim : 86
    Trafik :88
    Motor : 77 yapmişsin dostum.. motordan ewet 2 3 soru daha yanliş yapsan yazik olcakmiş..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.