Şimdi Ara

18 ine Basmis Bir Ogrencinin Sigorta Durumu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bu konulardan hic anlamam yine bir foruma danisayim dedim.Bu sene 18ime bastim ve ailem tarafindan saglanan sigortada ne gibi bir durum gerceklesir.Bu sene liseden mezun oldum fakat universite sinavi icin birsene daha deneyecem yani suanda aciktayim diyebilirim.Su durumda devlet hastanesinden yararlanma gibi bir imkanim yokmu ? Sigortasiz yasanirsa ne gibi zorluklar yasanir.Aydinlatirsaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acıksan suan sigortasizsin

18. doldurdun mu

üniye gidince
    öğrenci belgen ile sskya git
  • Devletin zorla sigortası var ssk olucak ama aylık ücret ödüyon biraz araştır . Okursan veya çalışırsan tabi ödemiyorsun .
  • Su an icin yapacagim sey genel saglik sigortasi yaptirman anne baba gelir durumunu gostermen gerek buna gore ay prim odeyeceksin.internette arastir.
    180'i arayip bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 5 Ağustos 2013; 0:09:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Devletin zorla sigortası var ssk olucak ama aylık ücret ödüyon biraz araştır . Okursan veya çalışırsan tabi ödemiyorsun .

1 sene boştayım bu süre zarfında ödeme durumundayım,seneye inşallah üniversite okumam durumunda ödeme olayı yok yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperia47

quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Devletin zorla sigortası var ssk olucak ama aylık ücret ödüyon biraz araştır . Okursan veya çalışırsan tabi ödemiyorsun .

1 sene boştayım bu süre zarfında ödeme durumundayım,seneye inşallah üniversite okumam durumunda ödeme olayı yok yani ?

1 yıl uzun süre hocam kesin çıkar sgk ya gidiyon gelir testi yaptırıyon ona göre aylık ödemeler yapıyorsun . İstemiyorum desende yok yani zorla diyorum işte devlet para sövüçlesin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.